mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
çok güzel uymuş eren kerem
bayıldımmmm:nazar:

sağol canım.

beğen butonu nereye gitmiş yaww

bak dün bende görememiştim şimdi gördüm mausu getir alıntı yapın oraya beğen butonu beliriyo.

sizleri beğenmek istiyorum alipek cellin duygu unuttuklarım hepinizi toptan beğendim:1:

maşallah kuzularınıza:nazar:

Heehee hic sorma tombik olacak galiba saglikli olsunda.yarin 33 olacakmisim ama kemik yapisi 34 haftaligi gosteriyor,babasi gibi ilerde 1.87 olur artik.30 haftalikken 1380 dediginde zayif olacak sanmistim 1.010dan 1380e cok az ilerlemis demistim ama 30dan sonra nasil hizli kilo alirmis bebekler.bende bile 3 kilo agirlik artisi olmus :)))birden artiyor demekki.

canım maaşallah.çok seviniyorum güzel haberler alınca.artık sen korkma az zamanın kaldı keyfini çıkart.uykusuz gecelere hazırlıklı ol.bizde 2 3 haftayı bir atlatsak hayırlısıyla inşallah.

canım maaşallah.çok seviniyorum güzel haberler alınca.artık sen korkma az zamanın kaldı keyfini çıkart.uykusuz gecelere hazırlıklı ol.bizde 2 3 haftayı bir atlatsak hayırlısıyla inşallah.

Ben simdiden alistim uykusuzluga sanirsam 5ten sonra 6 dan sonra uyuyamiyorum gun icindede yatmiyom zaten.esim ise giderken saat 6 gibi diyorki yaklasik 1 ay sonra bu saatlerde bebis uyanacak sen bu saatlerde kalkiyon ya :)))ben de diyorum bence bu saatlere kadar uyumicakkkkkk.:)) gercekten miii yandikkkk diyor.simdiden alistirmak lazim erkekleri :))))

Kizlarr ben de gordum bebisimizi 2 kilo139gr olmus.yarin 33 haftalik oluyormusum.nstye girdirmek istemiyordum gerek yok suan aslinda hersey normal gorunuyor.suyu da gayet iyi,sanci kasilma hic bise yok ama bir tanis nst'yle dedi.tanistik bizde hic bise cikmadi cok sukur.2 hafta sonra tekrar gidecem.ayyy allahim dilini cikartip duruyordu videosunu aldim bakip bakip guluyoruz.esimin aynisi yuzu cok belirginlesmis nasil bir sey yaaa allahin hikmeti.bizde haberler boyle sizler nasilsinizzz :)))

celincim masallah ne kadar buyumus kuzun nazar degmesin sen anlattikca ben de bi heveslendim gitsem mi ki diyorum dr.a :) daha da iki hafta var ozledim yavrumu bende de oglusumun bi ultrason resmi var dr direk yuzunu cekti burnu agzi dudaklari her seyi belli bi gorsen masallah yanaklar tombik tombik duruyor :))) sabirsizlandiriyorlar bizi resmen yaaa

canım bu çalışabilir raporunu tam 32+0'da mı almak gerekiyor? Yani illa o gün doktora gitmek zorunda mıyız yoksa öncesinde olabiliyo mu? aynı şekilde çalışamaz raporunu da?

valla tam bilmiyorum ben de açıkcası ama doktorum takvime baktı cuma günü gel çalışabilir raporu için dedi. Cuma günü de 31+5 oluyorum ben.

caglasammi nasilsin cnm nasil oldun eski yorumlara dondum okudum giremedim bi ara okuyamamistim cok gecmis olsun simdi daha iyi misin bebisine masallah ya iyi kilo almis annesi masallahi var :)) tombik olcak galibaa :)
duydunmu cnm sen nasilsin devam ediyor mu kasilmalar fln gece ben de sanci cektim biraz belimden bacaklarima vurdu nstye girmedim hic dr.a gidicem ama bu aralar boyle giderse
duygucum senin de gozun aydin gelmis esin ne guzel dr.a gityiniz mi nasilmis kizin gordun mu?
zamane bebisleri pek bi aceleciler gelmek icin sabirsizlaniyorlar ama allah hepimize vaktinde ve saglikli.dogumlar nasip etsin kizlar artik bebislerimiz de toparlanmaya buyumeye basladilar masallah sorunsuz vaktinde aliriz kucaklarimiza ins

valla tam bilmiyorum ben de açıkcası ama doktorum takvime baktı cuma günü gel çalışabilir raporu için dedi. Cuma günü de 31+5 oluyorum ben.

hımmm.. belki de 32+0 olmadan almak gerekiyodur.:26:öncesinde bi kaç gün farketmiyo olabilir ama geçirmemek lazım demek ki. Ben de 10 ekimde tam 32+0 oluorum. o gün de perşembeye geliyor. 2 gün çalışıcam ve sonraski hafta da bayram dolayısıyla tatil. bayramın bittiği haftadan sonra yani 21 ekimde izne ayrılmayı düşünüyorum. bu çalışacağım 2 gün için de gerekir mi acaba çalışabilir raporu almak.:26: öff bilemedim ki ya karıştı iyice kafam :17:

hımmm.. belki de 32+0 olmadan almak gerekiyodur.:26:öncesinde bi kaç gün farketmiyo olabilir ama geçirmemek lazım demek ki. Ben de 10 ekimde tam 32+0 oluorum. o gün de perşembeye geliyor. 2 gün çalışıcam ve sonraski hafta da bayram dolayısıyla tatil. bayramın bittiği haftadan sonra yani 21 ekimde izne ayrılmayı düşünüyorum. bu çalışacağım 2 gün için de gerekir mi acaba çalışabilir raporu almak.:26: öff bilemedim ki ya karıştı iyice kafam :17:

Sen 32 olmadan git mutlaka bence. Kurumunla da konuş doktorunla da. Ben öğleden sonra bi sorucam ne zamana kadar yanar falan diye. Çünkü benim sezeryan olcak ve 38+ da alacak. O aradaki izin haftam falan nolcak bi sormak lazım.

caglasammi nasilsin cnm nasil oldun eski yorumlara dondum okudum giremedim bi ara okuyamamistim cok gecmis olsun simdi daha iyi misin bebisine masallah ya iyi kilo almis annesi masallahi var :)) tombik olcak galibaa :)
duydunmu cnm sen nasilsin devam ediyor mu kasilmalar fln gece ben de sanci cektim biraz belimden bacaklarima vurdu nstye girmedim hic dr.a gidicem ama bu aralar boyle giderse
duygucum senin de gozun aydin gelmis esin ne guzel dr.a gityiniz mi nasilmis kizin gordun mu?
zamane bebisleri pek bi aceleciler gelmek icin sabirsizlaniyorlar ama allah hepimize vaktinde ve saglikli.dogumlar nasip etsin kizlar artik bebislerimiz de toparlanmaya buyumeye basladilar masallah sorunsuz vaktinde aliriz kucaklarimiza ins

Canım iyiyim teşekkür ederim biraz sıkıntılı süreçler atlattım işte. Yorgunluktan falan diye yorumladıkları çok az kananmam oldu. Sonrasında kanamam da sancım da olmadı şükür. Cuma günü tekrar gidicem doktora.

Sen 32 olmadan git mutlaka bence. Kurumunla da konuş doktorunla da. Ben öğleden sonra bi sorucam ne zamana kadar yanar falan diye. Çünkü benim sezeryan olcak ve 38+ da alacak. O aradaki izin haftam falan nolcak bi sormak lazım.

2 hafta sonra kontrolüm var doktora o zaman sorucam bende. sonrasında kurumla da konuşurum artık. benim bildiğim 38de doğursan bişey yanmıyor. doğumdan önce 8 haftandan ne kaldıysa sonraya aktarılıyor. sonuçta her bebek 40ını doldurmadan doğuyor. veya tersten düşünürsen 41. haftada doğanlara da bir hafta eklemiyorlar ki.. ben yıllık izinlerimi de doğum iznim bittikten sonra kullanıcam..

kizceler oglusumun yatagini aldik simdi kraftin park yatagi turkuaz uyku setini yatagini aldik bi de o niveanin atta cantasi var ya ondan aldik mutlu oldum :) hemen yazayim dedim buraya :))

Canım iyiyim teşekkür ederim biraz sıkıntılı süreçler atlattım işte. Yorgunluktan falan diye yorumladıkları çok az kananmam oldu. Sonrasında kanamam da sancım da olmadı şükür. Cuma günü tekrar gidicem doktora.

canim dikkat et kendine ablamin da 8. ayinda kanamasi olmustu biraz nstde bakmislardi hmn bi sorun cikmamisti ona da yorgunluktan demisti dr o gun cok gezmistik onunla :) arkasindan oyle oldu cok yorma kendini cnm

kizceler oglusumun yatagini aldik simdi kraftin park yatagi turkuaz uyku setini yatagini aldik bi de o niveanin atta cantasi var ya ondan aldik mutlu oldum :) hemen yazayim dedim buraya :))

güle güle kullansın oğlun inşallah.bende doktora kontrole gidiceğim zaman park yatağınıda gidip almak istiyorum.moral oluyor insana böyle şeyler.1 haftadır çıkmıyorum dinleniyorum.bugün iyi gibiyim akşamları çoğalıyor kasılmam.hayırlısıyla şu 1 hafta geçsinde doktordan güzel haberler almak istiyorum.

güle güle kullansın oğlun inşallah.bende doktora kontrole gidiceğim zaman park yatağınıda gidip almak istiyorum.moral oluyor insana böyle şeyler.1 haftadır çıkmıyorum dinleniyorum.bugün iyi gibiyim akşamları çoğalıyor kasılmam.hayırlısıyla şu 1 hafta geçsinde doktordan güzel haberler almak istiyorum.

tesekkur ederim canim bosver dinlen sen iyi ol da isler hallolur daha iyi olursun ins

Canım kasılman nasıl oluyor yani belli bi yerde mi?

Ben bu yağmur ormanı ana kucağı yüzünden doğuracam ha :) istanbulda da aradım aradım sonra olan oldu :) neyse foruma da baktım teşhir ürünü kalmış. Şimdi artık önüme ilk gelen sallanan müzikli ev tipi ana kucağını alıcam artık pes ettim :37:

Back
X