mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım eşim face de resmini görmüş sesleniyor -bu ipek kimdiii? -kk dan arkadaşım alipek. -söyleyim yarına kalmaz doğurur haberin olsun ;)) - hayır canım salı günü doğurcak allahın izniylee. - salı mı o kadar beklemez bu çocuk ona göre :9::9:

haha cnm her goren aynısını soyluyor karnım ındı agzım burnum şiş her an gelebilir diyolar aksam ustu annem geldi istanbuldan bugun yarın gelmek ıstıyosa kızım gelebilir hayır demem zaten gelirse sezeryanda olmam ne guzel olur :1:

Duydunmu cnm Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına al yavrucuğunu. Heyecanını tahmin bile edemiyorum. Ben şimdiden çok heyecanlıyım. Sonunda meleklerimize kavuşuyoruz çok şükür. Bende perşembe doğuma gidicem. Ama biraz korkuyorum :(

Duydunmu cnm Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına al yavrucuğunu. Heyecanını tahmin bile edemiyorum. Ben şimdiden çok heyecanlıyım. Sonunda meleklerimize kavuşuyoruz çok şükür. Bende perşembe doğuma gidicem. Ama biraz korkuyorum :(

Canim korkma hic Allah oyle yardim ediyor ki icin rahat olsun insallah cok kolay ve rahat gecer dogumun bol bol sutun olur kuzunu kucagina verdiklerinde hicbi seyin kalmayacak zaten sizi dusundukce ben bile cok heyecanlaniyrm siz kim bilir nasilsinizdir Allah kolaylik versin canim

cnm senin bebegin kac kılo oldu kac dıkıs atıldı ?

Canim 3020 dogdu son kontrolde 3145 demisti dr iste yanilma payiyla 3020 dogdu dikisleri de kac dikis attilar bilmiyorum ama yanlis kesi atmislar var ya sag kasigima dogru da dikisim var o cok zorluyordu beni de yavas yavas geciyor dikilerimi yapan kisi bile kizdi bu nasil kesi boyle diye o suratsiz dr.lardan da bu beklenirdi ztn

hayırlısı olsun canım şuan ne yaşıyacağımı merak ediyorum rabbim hayırlısını versin bakalım hayırlı kolay doğumlar nasip etsin bakalım ben napcam nasıl olcak doktorum çatın açılırsa 5 saatte açılmazsa 15 saatte doğurursun dedi ben böyle :53: ıcımden 5 saatte cok degılmı dedım ama deglmıs galıba :)

Amiin canim..5 saatte dogurursan cok iyi insallah daha da kisa zamanda dogurursun ben sanciyi 5 saat cektim iste dayanilamayacak kadar kotu degil suni sanci isine girmezlerse iyi ama :) dogumhaneye aldiklarinda oglumun gelmesi 5 dk bile surmedi bi ikinmayla dogdu cok sukur tepemde karnima bastiran dr .lara mudahale etmeseydim daha da kisa surerdi belki :)

Amiin canim..5 saatte dogurursan cok iyi insallah daha da kisa zamanda dogurursun ben sanciyi 5 saat cektim iste dayanilamayacak kadar kotu degil suni sanci isine girmezlerse iyi ama :) dogumhaneye aldiklarinda oglumun gelmesi 5 dk bile surmedi bi ikinmayla dogdu cok sukur tepemde karnima bastiran dr .lara mudahale etmeseydim daha da kisa surerdi belki :)

:nazar:maşallah sana iyi doğum yapmşsn valla cnm . sanırsam ağrı eşiğin yüksek..Allah heerkeze kolay doğmlar nasp etsn:)

Cnm allah kolaylik versin.simdiden tebrik ediyorum.allah yardimcin olsun tecrubelisin.insallah kolaycacik atlatacaksin.doguma girerken dualarina bizlero de katmayi unutma.iyi haberlerini bekliyoruz.kendini iyi hisseder hissetmez bilgi ver bizlere :))

haha cnm her goren aynısını soyluyor karnım ındı agzım burnum şiş her an gelebilir diyolar aksam ustu annem geldi istanbuldan bugun yarın gelmek ıstıyosa kızım gelebilir hayır demem zaten gelirse sezeryanda olmam ne guzel olur :1:
hayırlısı olsun canım benim annmlerde gelicek ama cuma günü kontrolden sonra bakalım ne zaman doğurabilirsin derse o zamana yakın gelicekler canım seninde heycanın tavan yapmıştır şimdi yarında sen kuzunu kucağına alıcaksın hayırlısıylaaaaa duydunmu naptıki girdimi doğuma meraklanıyorum vallahi

hayırlısı olsun bakalım bende heycanla bekliyorum nasıl olcak ne olcak normal olunca bişey bilmiyorsun ne tarihi ne ilk sancınmı gelcek suyunmu nişanınmı rabbim kolay hayırlı doğumlar nasip etsin

Cnm allah kolaylik versin.simdiden tebrik ediyorum.allah yardimcin olsun tecrubelisin.insallah kolaycacik atlatacaksin.doguma girerken dualarina bizlero de katmayi unutma.iyi haberlerini bekliyoruz.kendini iyi hisseder hissetmez bilgi ver bizlere :))
celiiinn canım sen naptın bugün doktora gidicektiniz arda kerem için haberlerini bekliyoruz

duydun mu, canım gözümüz kulağımız sende, güzel haberler ver bize inşAllahhh :16: alipekcim sende sabah erkenden mi gidiceksin doğuma?

kızlar kardeşi bana msj attı saat 13:18 de ama ben hemen giremedim marketteydim eve gelincede iş güc yemek derken yeni girdim kızlar kusura bakmayın iyilermiş rabbim sağlıklı analı babalı büyütsün duydunmu canım gözün aydınnn hoşgeldinn kerem bebekkkk:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

celiiinn canım sen naptın bugün doktora gidicektiniz arda kerem için haberlerini bekliyoruz

Cnm bugun normalde 6.30da o bahsettigim profta randevumuz vardi tam gun yasasiyla hastanede bakmiyormus.muayenehanesine aksam 6.30da gidecez.bize sevkli oldugumuz icin hastaneye girisiniz olsun sevkiniz gorunsun aksam direk bana gelin hastanede muayene olmadan demisti.bizde ne de olsa sadece giris olacak diyerekten bebegi goturmedik.bebegi de gormek istediler sasirdik kaldik ben bebekle evdeydim.sira almak icin bebegi gormek ne alaka deyince esime aciklamislar.daha neler duyacagiz.sevki usulsuz yaptirip devletten yol parasi alip sadece sevki girdirerek o parayla ankara gezip tozan insanlar varmis meger.sasirdik.biz o paranin nerden verildigine bile bakmadik direk geldik parasi batsin yeterki iyi olsun minikim.sonra bebegi de raporlari da aldik goturduk.dosya acmak icin ön muayene yaptilar iste.asistandi yapan.sordugu sorularin hic biri yoktu ne akraba evliligi ne bebegin vucudunda lekeler ne boyle bir rahatsizligin bizlerde gorulmus olmasi.dollenme sirasinda bir genin mutasyona ugramasi sonucu oluyormus.genetik gecisli bir durum ama sizlerde yok zaten olsa bu zamana kadar belirti gorulurdu dedi.hocamizin yorumunu merak ediyorum bizide bilgilendirin dedi.ciktik.simdi aksam 6.30 u bekliyoruz o hocanin ekosu ekgsi varmis zaten o yapacakmis.bakalim ne diyecek.merakla bekliyoruz bizde.insallah hayirli haberler aliriz.

kızlar kardeşi bana msj attı saat 13:18 de ama ben hemen giremedim marketteydim eve gelincede iş güc yemek derken yeni girdim kızlar kusura bakmayın iyilermiş rabbim sağlıklı analı babalı büyütsün duydunmu canım gözün aydınnn hoşgeldinn kerem bebekkkk:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
2.kerem bebek te geldi :)))) hadi hayirli ugurlu olsun.kurtulmak diger tum bekleyen hamislere de nasip olsun.

maşallah kerem bebeğe gözün aydın olsun duydunmuuuu:nazar::nazar:

iyi olunca yaz bize nasıl geçti filan meraklı teyzeleri bekler :1:

Cnm bugun normalde 6.30da o bahsettigim profta randevumuz vardi tam gun yasasiyla hastanede bakmiyormus.muayenehanesine aksam 6.30da gidecez.bize sevkli oldugumuz icin hastaneye girisiniz olsun sevkiniz gorunsun aksam direk bana gelin hastanede muayene olmadan demisti.bizde ne de olsa sadece giris olacak diyerekten bebegi goturmedik.bebegi de gormek istediler sasirdik kaldik ben bebekle evdeydim.sira almak icin bebegi gormek ne alaka deyince esime aciklamislar.daha neler duyacagiz.sevki usulsuz yaptirip devletten yol parasi alip sadece sevki girdirerek o parayla ankara gezip tozan insanlar varmis meger.sasirdik.biz o paranin nerden verildigine bile bakmadik direk geldik parasi batsin yeterki iyi olsun minikim.sonra bebegi de raporlari da aldik goturduk.dosya acmak icin ön muayene yaptilar iste.asistandi yapan.sordugu sorularin hic biri yoktu ne akraba evliligi ne bebegin vucudunda lekeler ne boyle bir rahatsizligin bizlerde gorulmus olmasi.dollenme sirasinda bir genin mutasyona ugramasi sonucu oluyormus.genetik gecisli bir durum ama sizlerde yok zaten olsa bu zamana kadar belirti gorulurdu dedi.hocamizin yorumunu merak ediyorum bizide bilgilendirin dedi.ciktik.simdi aksam 6.30 u bekliyoruz o hocanin ekosu ekgsi varmis zaten o yapacakmis.bakalim ne diyecek.merakla bekliyoruz bizde.insallah hayirli haberler aliriz.

canım stres yapma akşama güzel haberlerini bekliyoruz tamam mı

umarım bu dr size iyi gelecek canım hadi hayırlı haberler bekliyoruz senden de
bu arada arda kerem ankarada paşalar gibi bakılıyormuş diyarbakıra gelince zorluk çekebilirsin
gerçi teyzesi de gördü onu bırakamaz sık sık gelir görmeye yeğenini:nazar::nazar:

inşallah bizde bi an önce kucağımıza alırız sağlıklı bi şekilde nasıl olacak merak ediyorum duygu senn gbi bende de basladı yalancı sancılar gerçeği nasıl bende merak ediyorum inşallah kolay bi doğum geçiririz..

maşallah kerem bebeğe gözün aydın olsun duydunmuuuu:nazar::nazar:

iyi olunca yaz bize nasıl geçti filan meraklı teyzeleri bekler :1:

Konustum ben sesi iyi geliyordu masallah 1.sine gore daha rahat ayildim dedi.3200 dogmus keremcik.biraz agrim var ama olsun dedi.iyi gecmis bir sikinti cikmamis sukur.simdilik boyle.teyzeleri meraklandirmayim dedim :)))

umarım bu dr size iyi gelecek canım hadi hayırlı haberler bekliyoruz senden de
bu arada arda kerem ankarada paşalar gibi bakılıyormuş diyarbakıra gelince zorluk çekebilirsin
gerçi teyzesi de gördü onu bırakamaz sık sık gelir görmeye yeğenini:nazar::nazar:

Deli oluyorlar onun icin zaten.dun banyo yaptirdilar esiyle bir gorsen.benimki tam bir su hastasi benim gibi.bildigin zevke geliyordu banyoda bir rahatladi.bugun kuvet alacaklar ona zaten :)))sagolsunlar beni biraz uyutup mama zamani kendileri veriyorlar biraz dinlenmis oluyorum.bu arada ben hep sut sagarken girebiliyorum.bir elimde pompayi tutuyom bir elimle yaziyom :)))suan da o pozisyonda dakikalardir bekliyom.asracim insallah en hayirli vakitte sana da nasip edecektir allah.seninkinin haberlerini de artik biz heyecanla beklicez merakli teyzeleri olarak :)))

Back
X