canım stres yapma akşama güzel haberlerini bekliyoruz tamam mı
Ins.cnm.az once sekreteri aradi hocanin biraz isi uzicakmis 7 de gelin dedi.7 gibigidecez iste.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım stres yapma akşama güzel haberlerini bekliyoruz tamam mı
aminn canım inşaallahh rabbim yardım eder elbet hayırlısıyla sancılar kasılmalar başladı bakalım perşembe ağdaya gitmem lazım cuma belki çatı kontrolu yapılırsainşallah bizde bi an önce kucağımıza alırız sağlıklı bi şekilde nasıl olacak merak ediyorum duygu senn gbi bende de basladı yalancı sancılar gerçeği nasıl bende merak ediyorum inşallah kolay bi doğum geçiririz..
Konustum ben sesi iyi geliyordu masallah 1.sine gore daha rahat ayildim dedi.3200 dogmus keremcik.biraz agrim var ama olsun dedi.iyi gecmis bir sikinti cikmamis sukur.simdilik boyle.teyzeleri meraklandirmayim dedim :)))
Ins.cnm.az once sekreteri aradi hocanin biraz isi uzicakmis 7 de gelin dedi.7 gibigidecez iste.
kızlar duydunmudan msj geldi iyiyiz merak etmeyin daha yürütmediler demiş. birazdan yemek yicekmiş bebekte iyimiş 3200 kilo 50 cm abisine benziyormuş ama biraz daha sarıymış)
canım doktorun ne diyor onunla konuştunmu hangisini öneriyor ben epidurali biliyorum celiinde memnundu sanırım sen doktorunada sor onunda fikirleri vardır elbet .kızlar ben sezeryan şekli konusunda çok kararsızım..genel anestezi mi spinal anestezi mi karar veremiyorum..
spinalde sonradan olacak olan baş ağrısı çok mu oluyor ya da baş dönmesi falan gibi etkilerinden çekiniyorum çünkü böyle olursa bebeğimle ilgilenemezsem ona doya doya bakamazsam çok üzülürüm..
genel anestezide ise ayılırken acı çekerim ya da zor ayılıp bebeğimi geç görürüm diye düşünüyorum..her türlüsü zor sanırım((
Ohh cok sukur hadi hayirli olsun o da kurtuldu :) masallah iyi dogmus kuzucuk cabucak toparlar ins hadi darisi sizeeee :))
canım doktorun ne diyor onunla konuştunmu hangisini öneriyor ben epidurali biliyorum celiinde memnundu sanırım sen doktorunada sor onunda fikirleri vardır elbet .
aminn hayırlısıylaa bize de nasip etsin sağ salim rabbim.
kızlar duydunmudan msj geldi iyiyiz merak etmeyin daha yürütmediler demiş. birazdan yemek yicekmiş bebekte iyimiş 3200 kilo 50 cm abisine benziyormuş ama biraz daha sarıymış)
o spinalin daha konforlu olduğunu söyledi,ama tabii baş ağrısı gibi etkilerinden bahsetmedi,bakalım o gün bir şekilde netleşicek birisi olacak sonuçta..
kızlar ben sezeryan şekli konusunda çok kararsızım..genel anestezi mi spinal anestezi mi karar veremiyorum..
spinalde sonradan olacak olan baş ağrısı çok mu oluyor ya da baş dönmesi falan gibi etkilerinden çekiniyorum çünkü böyle olursa bebeğimle ilgilenemezsem ona doya doya bakamazsam çok üzülürüm..
genel anestezide ise ayılırken acı çekerim ya da zor ayılıp bebeğimi geç görürüm diye düşünüyorum..her türlüsü zor sanırım((
ne çektin be çilekliiiiiiiii rabbim hayırlısını versin şimdide ödemmi oldu tuzlu yeme daha da şişmesin ayaklarını soğuk suyla yıka uzanırken altına yastık koy biraz yüksekte olsun isim işi ne oldu naptınız kuzucun nasıl kime benziyorCnm ben carsamba gunu spinal oldum. Ameliyattan sonra icebildign kadar kafein tuketmen lazim. Ve sıvı. Basini 24 saat boyunca saga sola cevirmiceksin. Bunlar bana anlatilmadigi icin ben yapamadim ve cehennem azabi gibi günler geciriyorum. Basagrisi bildigin gibi degil. Hicbi agriya benzemio üstelik de boynun ensen sirtin komple agrio kipirdatmiyo. En azindan bnm öle oldu. Epidural olmak spinalden daha iyi bence. Kimseyi de korkutmak istemem ama simdiki aklim olsa genel olurdum. Hatta dra kanmayip sancimi beklerdim. Simdi de ayaklarim ödem yapti ölüyorumm![]()
aynen birde celiin güzel haberleri verirseee ohhh misssss patlamaya devam ederiz hep birlikte büyütürüz iyisiyle kötüsüylee..geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün, hadi bakalım. yarın alipekte sıra, Allah yardımcısı olsun. bi de celinden güzel haberleri alırsak, değmeyin keyfimee![]()
![]()
Cnm ben carsamba gunu spinal oldum. Ameliyattan sonra icebildign kadar kafein tuketmen lazim. Ve sıvı. Basini 24 saat boyunca saga sola cevirmiceksin. Bunlar bana anlatilmadigi icin ben yapamadim ve cehennem azabi gibi günler geciriyorum. Basagrisi bildigin gibi degil. Hicbi agriya benzemio üstelik de boynun ensen sirtin komple agrio kipirdatmiyo. En azindan bnm öle oldu. Epidural olmak spinalden daha iyi bence. Kimseyi de korkutmak istemem ama simdiki aklim olsa genel olurdum. Hatta dra kanmayip sancimi beklerdim. Simdi de ayaklarim ödem yapti ölüyorumm![]()
duydun mu, canım gözümüz kulağımız sende, güzel haberler ver bize inşAllahhhalipekcim sende sabah erkenden mi gidiceksin doğuma?