Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Celiin gecmis olsun, gözünüz aydin canim allah düsürmesin bi daha oralara insallah.
Benim seker prensim beni cok zorluyo artik uykusuzluktan gözlerimin alti coktu inanin 12 kilo aldim hamilelikte, bu sabah tartildim 11ini vermisim:) 2 saatte bir süt iciyoruz zaten kalk yat kalkt yat, bi de sabah 6.30da uyanip 11.30a kadar ne kadar huysuzluk varsa yapiyoruzz kucakta uyuyo omzu yataga deyince basiyo cigligi. Ameliyat yerimi agritiyo kuzucuk. Bu arada, sezeryan yapan annecikler kanamaniz ne alemde? Benim ilk günler sarimsi geliyodu. Son 3 gündür kirmizi oldu ve agrim var adet agrisi gibi. Normal midir sizce? 3 kat merdiven inip doktora gitmeyi gözüm yemiyo![]()
slm anneler nasılsınz
ben kac gundur giremiyorum naz dogduktam sonra ilk 2 gun hersey guzeldi sonra kızım emmemeye basladı aksam hastane gittik sarılık cogalmıs ertesı gun ısıtme testı fln derken sarılıgına baktırdık yukselmiş hastane yatıs verdı doktor sarılıktan emmedi benm goguslerde sütler dügümlendi ates zonklama neler cektim sagma makinası aldık sagdık surekli şimdi naz iyi cok sukur aksam ustu kontrole goturucez sarılıgı için uyksuzluk yorgunluk annem ve ben mala baglamıs durumdaydık bugun daha iyiyiz cok sukur dogruanlar varmı neler yaptınız bilmiyorm ama ipeksin canım yarınn kuzuna kavusucaksın zorlu surece hos geldin diiyim bu arada spinal olcaklar a tavsiyrm 3 litre su için 3-4 bardak nescafe kayısı suyu v.s. ve yurutmeye basladıktan sonra mumkun oldugunca ayaga kalkın dolasın gazı cıkartın sıvı alma işi bende işe yaradı hem cok lavaboya kalktım hemde bas agrısı fln cekmedim belki yardımcı olur sizede Eki Görüntüle 864367
bu da bnmm NAZ kızım![]()
Kizlar gogusleri aciyan var mi emzirmekten ya ben mahvoluyorum emzirecegim zaman tek memeyi alinca bi de hep o hep o ucu kalkti gogsumun bi garip oldu cok canim yaniyor yaa lansinohun kremini aldim kullaniyrm da baska tavsiyesi olan var mi oglum acikmaya baslayinca bi stres sariyor beni sormayin
Ipeksin simdiden hayirli olsun duygularini alalim nasil hissediyorsun kendini :)))hazirmisin?kavusmaya az kaldi :))
Alipek kizz kuzucugun ayni sen masallah :))))sanki dudaklari falan yaa sana cok benziyor.hepimiz kendimize mi benzettik cocuklari neyyy.duygu yanima geldiginde bizim kaynana israrla bana benzemeyen bir yer bulmaya calisiyor gozleri benzemiyor falan diyor.duygu diyor hayiiiiiirr teyze ayni nejla baksana gozleri cekikkkk diyor.alin yapisi baba diyor.kaynana toparlamak icin ya anneye benzicek ya baba iste diyor.hatirladinmi duyguu bu dialoguu.vallahi benzettik kendimize bebisleri.
Benim bugun 22.gun ilk zamanlar yogundu renk koyuydu bir haftadan sonra yaklasik 10 gun kahverengi oldu.sonra acik kahverengine dondu.dune kadar sarimsi geliyordu akinti gibi dun aksam yine hafif pembemsi bi sekilde gelmeye basladi.bu ne yaaaa renk sklasidaki renkleri saydim :))))renklerin dili olsa rengimizi pis islerinize alet etmeyinn :)))hahaha
Bnm bugun 12.gun. Hep turuncumsu sarimtirakti ilk hafta. Son 3gündür kipkirmizi ve agrim var. Dra da telle ulasamiyorumgerci bebek devamli kucagimda ondandir belki bilmiyorum ki.. Bu streste iyi bile. Esimle 12gündğr küsüz:) babasi baski yapmaya devam etti ben ameliyattayken bile düsünsenize. O kdr inatlastik ki artik küsüstük, lohusaligimi zehir ettiler. Annem bana bisey olmasindan cok korkuyo zavalli kadincagiz. Bazilariniz belki koysaydin diycek ama, ben can derdindeyken ameliyattan cikmisim, isim isim diye tutturuluyosa hice sayiliyosam hayatta koymam. Ayrilalim dedim esime. Ve maalesef bu gidisle ayrilicaz. Herkese bebek nese getirir bize üzüntü getirdi yavrum allah yoklugunu göstermesin bana bagislasin..
![]()
Ilk zamanlar kirmiziydi benim cnm iste ulasirsan mutlaka sor bir problem yoktur insallah.niye bu kadar diretiyorlar ya bir aileyi yapmak cok zor yikmak cok kolay nasil boyle acimazsiz davraniyorlar.zaten araniz hamilelikte iyi degildi bir de hala isim diye tutturup atese korukle gidiyorlar.boyle insanlari allah islah etsin.dogru yolu gostersin.yoksa kim ister esine ayrilalim demek.sikma canini biraz daha sabret konus bir esinle.basbasa oldugunuz zaman anlat derdini dok.istemiyorsan ayrilmak bebegini dusunerekten bir daha bir daha dusun.tart artilari eksileri.sizi yiprattiklarini anlat esine.seviyorsan inaniyorsan duzelecegine esinin yavruya yazik en cok sana da tabiki.en cok zorlugu yasayan sensin.cok sukur isim var bakarim belki diceksin buyudugu zaman ona manevi anlamda yetmiceksin.cok cok iyi dusun.dikkatli adim at.sakin ofkeyle kalkma cnm benim yasadiklarin gercekten cok zordu.hepimiz zorlandik fakat senin durum apayriydi.boraz daha toparlanmaya calis sen bebisin icin guclu durmak zorundasin.allah yardimcin olsun.dr.a ulasmayi ihmal etme cnm
Benm dr da tuhaf. Bacaklarim davul oldu gecen carsamba gittim ben ayaklarina bisey yapmadim ki dedi. Heralde yapmadiniz ama böyle bisey olursa dra gidin diye okudum dedim. Az önce ulastim normaldir gecmis olsun deyip kapatti. adam sondama bile bakmadi ameliyattan sonra düsünsene.. Simdi esim geldi, annem aramis 3 kere bakmamisin diye söylendi. Telde de hic cagri yok üstelik! Delirdim avazim ciktigi kadar bagirip agladim, bu sefer annem müdahil oldu tabi. İsler gittikce sarpasariyo anliycagin cnm. Biliyorum cocuk icin parcalanmis ailede büyümenin zorluklarini. Esimin de ailesi öyle cünkü. Ama mutsuz bi evlilikte büyümesindense bosanmis ama huzur icinde büyümesi daha iyi bence. 12gündür benimle konusmuyo. İhtiyaclarimi annem aliyo, ne o babasinin adi konmadi. Üstelik ameliyattan bi gece önce cocugun adini kendi buldu. Kv ariyo, eski kocasi kp icin o ismi koyarsanz gelmem diyo kapatiyo. Kp ariyo ogluna ismim olmazsa cocugu sevmem diyo. Bizimki bana yükleniyo tabi koyalim da koyalim diye.. Ben anlastik söz verdin koymam, annen de böle dedi diyorum. Kv ertesi gün laf degistirip ne var ismi koysaniz diyo. Zaten agrim sizim kanamam var. Hayatim yatakodasinda gecio bunaldim hormonlarin da etkisi var süphesiz. Halimi düsünün.. Mutlu olamadim cocugm oldu diye. Hergün aglamaktansa böyle üstelik cocuk etkileniyo, ayri olmak daha iyi.. Eksilerle artikari yan yana koyunca hakikaten bosanmak daha iyi.
kızlar henüz doğurmadım ama bugün nst ye girmek için doğum salonuna girdiğimde bir çığlık bir çığlık meğer doğum varmış nst odasıyla doğum odası karşı karşıya ee tabi napcağımı bilemez halde çıktım hemen doğum salonun önüne ama çığlıklar hala devam ediyor ebe bağırıyor ıkın ıkın diye kadın öyle bir çığlık atıyorduki o kadar etkilendimki hüngür hüngür ağlamaya başlamışım bekleyen diğer hamileler peçeteyle yanıma koştu ağlama diye ama sonra bir bebek ağlama sesi ben bidaha ağlaaaao kadar çok etkilendimki hem mucizeyi hissettim hemde o acıları çok tuhaftı bi an sezaryenmi olsam diye düşünmedim değil ama anne olmak kolay değil o acıları yaşıcam ki hissedicem herşeyi dimi kızlar inanın şuan mal gibiyim tabi birde doktor nst sonucunu görünce karnını iyce doyur öğleden sonra tekrar gel nstye gir dedi haydii dedim birdaha dünki lekeyi ve ishali sordum leke açılman oluyor ondandır normal dedi ishal için gaita istedi ama ben korkudan yapamadım öğleden sonra gittiğimde verirm kızlar inanın çok tuhafım ya tansiyon şeker hiç bişey kalmadı hepsi yerlerde gözlerim hep yaşlı sürekli ağlamaklıyım. cellin canım bekliyorum dört gözlee. cilekli canım bi zahmet iniver 3 katta doktora görün üşenme
alipekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama prensesin aynı sana benziyorrrrrrrrrr maşaallahh allah analı babalı büyütsün cok güzel miniğin. ipeksinnnnnnnnnnnn yarın sıra sende nasıl hissediyorsun kendiniiii
slm anneler nasılsınz
ben kac gundur giremiyorum naz dogduktam sonra ilk 2 gun hersey guzeldi sonra kızım emmemeye basladı aksam hastane gittik sarılık cogalmıs ertesı gun ısıtme testı fln derken sarılıgına baktırdık yukselmiş hastane yatıs verdı doktor sarılıktan emmedi benm goguslerde sütler dügümlendi ates zonklama neler cektim sagma makinası aldık sagdık surekli şimdi naz iyi cok sukur aksam ustu kontrole goturucez sarılıgı için uyksuzluk yorgunluk annem ve ben mala baglamıs durumdaydık bugun daha iyiyiz cok sukur dogruanlar varmı neler yaptınız bilmiyorm ama ipeksin canım yarınn kuzuna kavusucaksın zorlu surece hos geldin diiyim bu arada spinal olcaklar a tavsiyrm 3 litre su için 3-4 bardak nescafe kayısı suyu v.s. ve yurutmeye basladıktan sonra mumkun oldugunca ayaga kalkın dolasın gazı cıkartın sıvı alma işi bende işe yaradı hem cok lavaboya kalktım hemde bas agrısı fln cekmedim belki yardımcı olur sizede Eki Görüntüle 864367
bu da bnmm NAZ kızım![]()
Bnm bugun 12.gun. Hep turuncumsu sarimtirakti ilk hafta. Son 3gündür kipkirmizi ve agrim var. Dra da telle ulasamiyorumgerci bebek devamli kucagimda ondandir belki bilmiyorum ki.. Bu streste iyi bile. Esimle 12gündğr küsüz:) babasi baski yapmaya devam etti ben ameliyattayken bile düsünsenize. O kdr inatlastik ki artik küsüstük, lohusaligimi zehir ettiler. Annem bana bisey olmasindan cok korkuyo zavalli kadincagiz. Bazilariniz belki koysaydin diycek ama, ben can derdindeyken ameliyattan cikmisim, isim isim diye tutturuluyosa hice sayiliyosam hayatta koymam. Ayrilalim dedim esime. Ve maalesef bu gidisle ayrilicaz. Herkese bebek nese getirir bize üzüntü getirdi yavrum allah yoklugunu göstermesin bana bagislasin..
![]()
Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları yaa, nedir bu isim olayı Allah aşkına. senin eşinde nasıl bu kadar kolay kırıyor seni. valla bencede bi isim olayını bu duruma getiren bi eşin varsa, nasıl huzurla geçinilir ki. hiç mi seni kaybetme korkusu yok, bence bi güzel korkut onu, ya da hiç görüşme. tuttuşsun birazz
Allah korusun canım o dereceye getirdiler ya seni ne deyim yani
çok çok iyi düşün sırf bu yüzden ayrılınmaz senin eşini adam akıllı bi pataklamak lazım
laftan anlamıyo çünkü
çilekli ciddimisin kuzum son durum bumudur yani eşine artık bi rest çek bence böyle olmuyor belki yola gelir ya hemen bitirme kararı almayın ama yaşayan sensin en iyisini sen bilirsin canım ama yıpratma kendinide bebeğide ne olur zor durumlar ama ne sana zarar versin bu durum ne yavruna ne olur iyi düşün.
Kizlar 12gündür konusmuyoruz düsmanca tavirlar.. Klinikten annemin evine geldik benimle hala konusmuyo. Annemler fark etti karismak istemediler. disari cikiyo bi ihtiyacinvar mi diye sormuyo. Bebegin aptamili bitti cikip almasi gerekirken umrunda degil niye cünkü üzgünmüs eskisi gibi davranamazmis isim yüzünden. Geceleri bu halimle kalkiop kalkip yatmaktan bi hal oldum kanamam artti dikislerim sizliyo. Cocugun alti degisicek kaynamis su almak lazim mutfaktan ben aliyorum kendi oturuyo. Bıugn tam 3 kez gittim gittim geldim oturmuz telle oynuyo. Gücüme gidiyo. Sanki lohusa olan sensin dedim. 1 saattir yine cocuk kucagimda gazi var ayaklari ile karnima vuruyo tekme atar gibi acidan kivraniyorum beyefendi yatiyo. Offff kendimi atasim var camdan
Kizlar 12gündür konusmuyoruz düsmanca tavirlar.. Klinikten annemin evine geldik benimle hala konusmuyo. Annemler fark etti karismak istemediler. disari cikiyo bi ihtiyacinvar mi diye sormuyo. Bebegin aptamili bitti cikip almasi gerekirken umrunda degil niye cünkü üzgünmüs eskisi gibi davranamazmis isim yüzünden. Geceleri bu halimle kalkiop kalkip yatmaktan bi hal oldum kanamam artti dikislerim sizliyo. Cocugun alti degisicek kaynamis su almak lazim mutfaktan ben aliyorum kendi oturuyo. Bıugn tam 3 kez gittim gittim geldim oturmuz telle oynuyo. Gücüme gidiyo. Sanki lohusa olan sensin dedim. 1 saattir yine cocuk kucagimda gazi var ayaklari ile karnima vuruyo tekme atar gibi acidan kivraniyorum beyefendi yatiyo. Offff kendimi atasim var camdan
valla bu hayatta hiç bişey canından daha kıymetli değil, yazdıkların gayet mantıklı bi kadın olduğunu gösteriyor (son cümle hariç :)) ailenle paylaş yardımcı olsunlar sana, her yoluna girer inşAllah, girmezse de girmez. kendi düşünsün, bi isim yüzünden ailesinden vazgeçen adama herkes sırt döner, gayette pişman olur, sen illede koymıycam bu ismi diyosan, koy postayı gitsin. tabi ki ayrılman en son istenecek şey ama lohusasın yaa, Allah kazma kocana akıl fikir versin canım...
Kazma ki ne kazma:) koymadim zaten kaydini yaptirdik artik bitti. Canim hamileyken yine bu problem vardi, bi gece oturup aglayarak anlattim anlamis göründü bi daha acmiycam konuyu dedi. Dogurmadan önce sen ne istersen koyariz dedi, hatta bebegin ismini kendi buldu. Tamam dedim onu koyalim, hatta ikinci cocugun adini bile bulduk:)) tam düzeldi derken kp durmadi tabi... Esim de bana verdigi sözü unutup koyalim demeye basladi. Ayy valla insani zivanadan cikartiolar
Minigim 1 saat hic susmadan agladi kivrandi gazi vardi.. Benim de agrim var acaip yumurtalklarimda sanki:/ bize bisey olmasin allah korusun da, diger seyler viz gelir tiris gider napalim