İpeksin, sud3m hayirli olsun saglikli uzuuun ömürler versin rabbim kuzulariniza. maraton basladi artik sizin de yok sütü yok gazi:))
Celiin valla dogru diosun bi sen girer oldun dogurduktan sonra. Benim kanamam son sürat devam bugun 14.gün. Bütün gün armin kucagimda diye midir bilmem bi de adet agrisi cekiyorum dünden beri
Armine hem anne sütü, takviye olarak da aptamil veriyoruz. anne sütünü emicek kadar güclü cenesi olmadigindan sagip veriyodum. 3 günden beri meme vermeye basladim,
3gündür ne uyuyo ne uyutuyo. Devamli memede yapisik durucak. Uyuyunca yatiriyorum basiyo cigligi. Doktor kontrolumuz vardi bugun 300gr almis, 3500gram oldu pasam:) dr amcasi obur bi bebek oldugunu söyledi. Tempoyu artir bi müddet böle gidicek dedi. Bütün gün memede tutmaya devam anliycaginiz. Karnimin agrisi, kanama bi yandan, uykusuzluk bi yandan. Cok yoruldum artik. Duygu ve dogurmayan baska kim kaldiysa bol bol uyuyarak gecirin günlerinizi cok ariycaksiniz bu rahati:)