mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
sen ben ve inancc kaldık canımm inancc da pazartesi sezeryan olcak sanırım.. senle aynıyız benimde 4 aralık son gün .. inşallah ikimizde sağlıklı doğumlar yaparızz hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.. benimde moralim bozuktu biraz.. ama daha iyim şimdi .. kız bebekler geç olurmuş .. benim bebeğimde iri ama son güne kadar bekliyoruz 4 aralığa kadar normal doğum olmazsa bende hemen sezeryan olcam beklemicem artık hayırlı doğumlar bizim olsun canım
evet canım allah hakkımızda hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. ben de sezeryan olursa biraz üzülücem o kadar bekledim sonuçta. eşim de ayın beşine kadar gelmezse ısrar etmeyelim sezeryan olalım dedi. tamam dedim ben de. hep sağlıkla hayırlısıyla doğsun diye dua ettim. normal doğum olsun diye diretmicem. hayırlısı sezeryansa o olsun artık napalım. sağlıkla kucağımıza alalım da..

evet canım allah hakkımızda hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. ben de sezeryan olursa biraz üzülücem o kadar bekledim sonuçta. eşim de ayın beşine kadar gelmezse ısrar etmeyelim sezeryan olalım dedi. tamam dedim ben de. hep sağlıkla hayırlısıyla doğsun diye dua ettim. normal doğum olsun diye diretmicem. hayırlısı sezeryansa o olsun artık napalım. sağlıkla kucağımıza alalım da..

inşallah sağlıkla kolaylıkla normal doğurursun canım.daha var gününüze.o gün gidince bakıcak doktorun açılma sancı yoksa o zaman alır sezeryana.

celiincim canım üzme kendini bide fakülteye götürün orda ne dicekler yarınmı gidicektiniz haber ver banada inanç canım yarın doğurcaksın hadi bakalım inanki dünyada böyle bir duygu yoktur eminim yani rabbim isteyen herkese yaşatsın kuzum şimdi uyuyor banyo yaptırdık bugün bende yaptım rahatladım dikişlerim acıyor ama ağrı kesici içiyorum birazdan foto yüklücem kızımın ;)

$DSCF3057.webp $DSCF3065.webp :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşaallahh kızıma :emir_bebek:

celiincim canım üzme kendini bide fakülteye götürün orda ne dicekler yarınmı gidicektiniz haber ver banada inanç canım yarın doğurcaksın hadi bakalım inanki dünyada böyle bir duygu yoktur eminim yani rabbim isteyen herkese yaşatsın kuzum şimdi uyuyor banyo yaptırdık bugün bende yaptım rahatladım dikişlerim acıyor ama ağrı kesici içiyorum birazdan foto yüklücem kızımın ;)

Hafta sonu girince araya arayamadik.p.tesi gunu arayip randevu aliniyorsa alacaz yoksa ilk izin gunumuzde gidecez cnm.

Kizllar sancilarim basladi hastanedeyim. Dogum baslamis 2 cm acilmam varmis. Sancilar hafif su anda. sabqha kadar acilmayi beklicez acilma ilerpemezse s suni sanci vericeklermis. Ins kendi sancimla dogururm dualarinizi bekliorum. Bi daha eve cikina yazarim artik . Duygucum bu arada kizin cok tatli masallahh..

Nerelerdesin senn :) senin de az kalmis son hamisler artik bi kac kisi kaldi hayirlisiyla kucagina lirsin ins canim bebisini catin uygun mu degilmis bana muayene yapmamisti dr ama yine de girdim iste doguma sukur ki sıkıntı olmadi

Canim valla bende aglaya aglayada olsa gidiyorum doguma bebek iriymis ve benim hem kaslarim hem catim uygun degilmis 9 ay boyunca cinsellik nedir bilmezsen boyle olur :( dualarini eksik etme nolur sezeryandan korkuyorum

Kizlar gunaydin 3 saat sonra ins bebegime kavusacagim dualarinizi eksik etmeyim sonucta sezeryan ameliyat nolur nolmaz korkuda va ama kizimi kucagima alicam dakikayi hayal edince korkumda geciyo bakalim nasip kismet. Telefondan siteye girmeyi ogrendim artik daha bol girerim kendimde olursam foto bile atarim ins :) szi seviyorum kizlar :)

Kizlar gunaydin 3 saat sonra ins bebegime kavusacagim dualarinizi eksik etmeyim sonucta sezeryan ameliyat nolur nolmaz korkuda va ama kizimi kucagima alicam dakikayi hayal edince korkumda geciyo bakalim nasip kismet. Telefondan siteye girmeyi ogrendim artik daha bol girerim kendimde olursam foto bile atarim ins :) szi seviyorum kizlar :)

Hadi simdiden hayirli ugurlu olsun diyelim guzelim :) insallah sorunsuz atlatirsin.hic korkma hepimiz olduk bak toparladik sonra.sakin ol bebegine odaklan.hayirli ve guzel bir dogum olur insallah ;))

Kizllar sancilarim basladi hastanedeyim. Dogum baslamis 2 cm acilmam varmis. Sancilar hafif su anda. sabqha kadar acilmayi beklicez acilma ilerpemezse s suni sanci vericeklermis. Ins kendi sancimla dogururm dualarinizi bekliorum. Bi daha eve cikina yazarim artik . Duygucum bu arada kizin cok tatli masallahh..
Ayyy bebis geliyorrr galiba ;))))bugun inancla bir dogurmus olursjnuz belki.hayirli bir dogum olsun insallah.belkide bu saatlerde bebegin kucagindadir bile :))bizlere yazmayi unutma :)bekliyoruz

Canim valla bende aglaya aglayada olsa gidiyorum doguma bebek iriymis ve benim hem kaslarim hem catim uygun degilmis 9 ay boyunca cinsellik nedir bilmezsen boyle olur :( dualarini eksik etme nolur sezeryandan korkuyorum

Bak cnm benim bebegim de iriydi sezeryan olmasina ragmen dikislerim bir hayli fazlaydi.sukur ki dikislerimde ya da ameliyatla ilgili bir sıkınti yasamadim.hatta doktor dedemiz meslegi birakmazsa 2.yide onda yaptiracam :)))dikislerin fazlaligini ameliyatta dr.da soyledi.normal dogum da yapamazmissin bu sekilde dedi.normal dogum eger bebek iriyse gercekten ridkliymis hem anne hem bebek acidinda.eger iriyse sezeryan senin icin en iyisidir.emin ol dr.lar bilmeden konusmazlar.Hakkinda ne hayirliysa o olsun.fotolarini ve haberlerini bekliyoruz :))))

canım tatlı Allah bagıslasın masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar:
aminn canım sağollll..:nazar:

maşallahhhhhhhh :) saçlarımız da çokmuş annesi yaaa.sana benziyoo :)
evet yaa yıkayınca daha bir gürleşti ;):nazar:

Masaaallah 41 kere minik esilaya :))) duyguuu kaslar gozler ayni esin burundan asagisi ayni senn :)saclari unutmamak lazimm :)))
kaşlar gözler aynı ben ten rengi burun ağız aynı baba eşim diyorki duygu ultrason fotolarında aynı bana benziyor ama doğurunca kendine benzettin hiç bana benzemiyor diye isyanda :8:hahahahaa:9:

canım gözün aydın umarım kolay bi şekilde doğurursun canım benim avantajım 5 e kadar hiç fazla çekmeden evde olmuş olmamdı 8 cm den sonrası çığlıklara dönüşüyor . şu anda oğluşun kucağındadır hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımmm teşekkür ederim şimdide senin bebişle inançınkini merakla bekliyoruz fotolarııı:10:

hadiii hadiii doğurdaaa gellllllllllll:9: korkma sezaryende acıları gün gün çekiyorsun kimisi kolay atlatıyor inşaallah sende öyle olursun normalde öldüm sanıyorsun ama ölmüyorsun şekil b olarak söylüyorum :10:şuan dikişlerim ağrıyor oda düzelse süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr:23:

Masallah canim benim Allah anali babali buyutsun cok tatli hemende gozler acilmis fildir fildir masallah :))))
sağol canımmm senin kuzuyuda merakla bekliyoruz bakalım hiç sorma gözleri anası gibi cin gibi bakıyor maşaallahhh:1:
bizde seni seviyoruz ve foto bekliyoruz canımmm gözün aydın olsunnnn
masallah cnm cok tatlı :nazar:
sağol canımmm :nazar:

bugün kızımın 5.günü sarılık testi bağırsak bilmemnesi birkaç enzim testi felan istedi doktor işitme testini yaptırdık herşey normal çok şükür topuk kanını verdik çok ağladı benim prensesim :5: haaa bu arada göbek bağımızzz düştüüü teyzeleriiii :8:

bugün kızımın 5.günü sarılık testi bağırsak bilmemnesi birkaç enzim testi felan istedi doktor işitme testini yaptırdık herşey normal çok şükür topuk kanını verdik çok ağladı benim prensesim :5: haaa bu arada göbek bağımızzz düştüüü teyzeleriiii :8:

gozunaydın cnm o topuk kanı cok fena yaa ben kesinlikle tutamıyorum aglıyorum aksıne bnm kızımda sesini cıkarmıyo :))) memeler bnm hala acıyor hiç gecmicek galiba resmen yarılmışşş tabi ilk zmnlarki gibi degil ama ilk tuttugu an bi ter bosalıyor benden :1:

Back
X