Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt cnm ucaga bindik ama soylemedik hic aklima gelmedi.belki basinctandir dimi.isitme testinde degerler varmis en son 40a kadar gelmis o yuzden demisler %60yaklasik diye ben uyuttum esim goturmustu evimizin karsisinda zaten hastane.bir kulagin duyduguna kesin eminim ses o taraftan daha cok geldidiginde ya irkilerek ya da gozlerini kirparak tepki veriyor.bilmiyorum hemen duymuyor damgasini vuracaklar sanki.esim iste israr ederek bugun 2.testi yaptirtti.kbbye de goturdu halbuki dun cocuk dr.u kulagina cihazla bakti eger sorun olsaydi soylerdi dedim dinlemedi.kbbye de baktiracam uzmanindan ogrenecem belki kir vardir dedi.bera testi daha guvenilirmis sonuc olarak oyle demis teknisyen.Icimi biraz rahatlattin demek yuzddelik bir oran verilmiyor bu testte.onlara kalsa hemen dosyaya islicekler.bazen cok mu ustune dusuyorum diyorum.bak ben yaptirmicam belki diyorsun benim de esiminde icimiz rahat etmiyor ama.ben bu lohusalik doneminde asiri sulu goz oldum.yogunbakim olayindan sonra kaybetme korkusu basladi.bazen uyurken bile basinda durrup izlemeler basladi.ne bilim sadece ben mi boyleyjm herkesmi ayni.icim rahat etmiyor bir turlu kesin sonuc almadiktan sonra.
Kizllar sancilarim basladi hastanedeyim. Dogum baslamis 2 cm acilmam varmis. Sancilar hafif su anda. sabqha kadar acilmayi beklicez acilma ilerpemezse s suni sanci vericeklermis. Ins kendi sancimla dogururm dualarinizi bekliorum. Bi daha eve cikina yazarim artik . Duygucum bu arada kizin cok tatli masallahh..
sağol canım teşekkür ederimm senin kızında çok güzel maşaallahhhduygucum maşAllah süphanAllahh çoooook tatlıymış kızınAllah bağışlasın. inanç, serap bebek istiyo ve bayan akllıda inşAllah sağlıkla almışlardır bebişlerini kucağınaa...
Slm kizlaarr nasilsinizz giremedim bi iki gun internetim bitmisti duyguuu kizin cook tatli masallah o saclar ne oyleee :)) gobis de dusmus gozunuz aydin masallah
evet anası gibi saçlı doğdu benim kızdainanc canim haberini bekliyoruz dogum yapmissindir heralde yorumlari okuyamadim cok oglusum durmuyor kizlar gorusuruzz sonraa :)
canım biz daha yeniyiz az az sık sık emiyoruz 30 40 dakikaya daha ulaşamadık yavaştan bizde başlarız herhaldekızlarr nerelerdesiniz yaa burası basıbos kalmıs :)
bebişleriniz kac saatte bir emiyor ve kac dakkika emiyor
yaa bazen 30-40 dk buluyor bırakmıyor normalmii acaba?
kızlar yazamadım. dün akşam eve çıkabildik anca fırsat buldum yazmaya. pazar gecesi sancılarım azdı hastaneye gidince yazmıştım size 2cm açıkla gitmiştim. ebe doktor yok zaten kendi sancılarınla açılmanı bekleyelim sabah 7ye kadar dedi. uyumaya çalıştım hastanede ama heyecandan pek mümkün olmadı tabi. sabaha doğru dalmışım. 7de aldılar açılmam 3 cm olmuş. suni sancı verilmeye başlandı. dayanılmıcak gibi değildi ağrılar da. sonra 11 gibi doktor geldi alttan muayene etti 5 cm olmuş dedi ve suyu patlattı. asıl sancılar o zman başladı. epidural istedim hemen o yapıldıktan sonra rahatladım. saat 12yi geçince tekrar muayene yapıldı dokuz santim olmuş dedi ebe. epiduralin ikinci dozunu yaptılar doktor geldi baktı hadi çatala geçelim bebek geliyo dedi. çatala çıktım 10 dk sonra oğlum doğdu. pek ağşamadı çok kibar benim oğlum vik vik etti biraz. en zoru ben ıkınırken ebenin karnıma bastırması oldu. onun haricinde sancılar zordu ama epidural takılınca çok rahatladım. yırtılmam da olmadı doktor sadece kendi kestiği yeri dikmiş 3 dikişim var. allaha şükür sağsağlim geldi oğlum 3580 gr, 53 cm doğdu. ertesi gün de sünnetini yaptırdık. çok rahat ilk bi hafta acı duymazmış bebekler. ürolog geldi anlattı herşeyi. anestezi bile yapmadan kesmişler pipişini :) videoya çekmişler hiç ağlamamış oğlum. ne dikiş ne kanama hiç bişey yok. sargıda şimdi 3 gün sonra ılık suya oturtun sargı kendiliğinden düşücek dedi. uykusuz gecelerimiz başladı oğlum sürekli meme istiyo. şimdilik bizden bu kadar kızlar. fırsat buldukça girerim öpüyorum hepiniziii..
Eki Görüntüle 883495 işte bu da Emir bebek :)
ben de çığlık atarken eşim arka taraflara kaçmışsüperrrrrrrrrr canım maşaallahhh allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun maşallah emir bebeğe çok tatlıbenim şansım 5 cm açılmam varmış gittiğimde 7 30 da gittim 8 30 da esila mina kucağımdaydı maaşaallahhh
benimde karnıma bastırdılar yapmayın diye çığlık atmışım eşim diyorki yapmayın diye bağırınca ağlayarak yangın çıkışına gittim çok korktum
:18:
![]()
kızlar yazamadım. dün akşam eve çıkabildik anca fırsat buldum yazmaya. pazar gecesi sancılarım azdı hastaneye gidince yazmıştım size 2cm açıkla gitmiştim. ebe doktor yok zaten kendi sancılarınla açılmanı bekleyelim sabah 7ye kadar dedi. uyumaya çalıştım hastanede ama heyecandan pek mümkün olmadı tabi. sabaha doğru dalmışım. 7de aldılar açılmam 3 cm olmuş. suni sancı verilmeye başlandı. dayanılmıcak gibi değildi ağrılar da. sonra 11 gibi doktor geldi alttan muayene etti 5 cm olmuş dedi ve suyu patlattı. asıl sancılar o zman başladı. epidural istedim hemen o yapıldıktan sonra rahatladım. saat 12yi geçince tekrar muayene yapıldı dokuz santim olmuş dedi ebe. epiduralin ikinci dozunu yaptılar doktor geldi baktı hadi çatala geçelim bebek geliyo dedi. çatala çıktım 10 dk sonra oğlum doğdu. pek ağşamadı çok kibar benim oğlum vik vik etti biraz. en zoru ben ıkınırken ebenin karnıma bastırması oldu. onun haricinde sancılar zordu ama epidural takılınca çok rahatladım. yırtılmam da olmadı doktor sadece kendi kestiği yeri dikmiş 3 dikişim var. allaha şükür sağsağlim geldi oğlum 3580 gr, 53 cm doğdu. ertesi gün de sünnetini yaptırdık. çok rahat ilk bi hafta acı duymazmış bebekler. ürolog geldi anlattı herşeyi. anestezi bile yapmadan kesmişler pipişini :) videoya çekmişler hiç ağlamamış oğlum. ne dikiş ne kanama hiç bişey yok. sargıda şimdi 3 gün sonra ılık suya oturtun sargı kendiliğinden düşücek dedi. uykusuz gecelerimiz başladı oğlum sürekli meme istiyo. şimdilik bizden bu kadar kızlar. fırsat buldukça girerim öpüyorum hepiniziii..
kızlarr nerelerdesiniz yaa burası basıbos kalmıs :)
bebişleriniz kac saatte bir emiyor ve kac dakkika emiyor
yaa bazen 30-40 dk buluyor bırakmıyor normalmii acaba?
canım ortalama 2-3 saatte 1 emziriyorum. en az 20 dk emiyo. bazen benimde buluyo yarım saati, doktorum, bebeğinin istediği kadar emzir dedi. bende damızlık olarak emziriyorum bol bol![]()
saol canım benimm.. yaşarken zor gelio da bittikten sonra sana bebişi gösterdiklerinde herşeye değer diyosun. darısı senin başına canım bi avazda kurtulursun inşallahh.. ben de öptüm senii..canımmmmmm görünce yazmak istedim..
hayırlı uğurlu olsun dilerim ki sağlıkla büyüsün,hep gülsün..
ne güzel kolaycacık kurtulmuşsun,çatala çıkıp 10 dk'da kurtulmak bi mucize heralde
maşallah çokta tatlı pek bi kibar uyuyo zaten
ikinizide öpüyorum,iyi bak kendine..
amin canım allah hepimizin bebişlerini analı bablı büyütmek nasip etsinn..tbrkler hayırlı olsun bebişiniz Allah analı babalı buyutsun cnm
teşekkürler canım hepmizinkini inşallah..Allah analı babalı büyütsün. çokk tatlı maşAllahh.
canım evet hatırladım tabi seni. çok teşekkürler.. darısı başına olsun inşallahh.Selam aylar önce başka bir topikte yazışmıştık senle... :) mayısdaydı sanırım...:) Hadi hayırlısı olsun..Allah analı babalı büyütsün..Çoookkk tatlı maşallah Emir bebek :) Şansı bahtı açık olsun..upuzuunn sağlıklı bir ömrü olsun...Senin adına çok sevindim...Hadi geçmiş olsun darısı biz isteyenlerin başına... :)
seeraaappp canım benim tebrik ederimmmm...gözünaydın..cok sevindim daha dün gibiydi haber verdiğinn.allah analı babali büyütsün insallah.kızlar yazamadım. dün akşam eve çıkabildik anca fırsat buldum yazmaya. pazar gecesi sancılarım azdı hastaneye gidince yazmıştım size 2cm açıkla gitmiştim. ebe doktor yok zaten kendi sancılarınla açılmanı bekleyelim sabah 7ye kadar dedi. uyumaya çalıştım hastanede ama heyecandan pek mümkün olmadı tabi. sabaha doğru dalmışım. 7de aldılar açılmam 3 cm olmuş. suni sancı verilmeye başlandı. dayanılmıcak gibi değildi ağrılar da. sonra 11 gibi doktor geldi alttan muayene etti 5 cm olmuş dedi ve suyu patlattı. asıl sancılar o zman başladı. epidural istedim hemen o yapıldıktan sonra rahatladım. saat 12yi geçince tekrar muayene yapıldı dokuz santim olmuş dedi ebe. epiduralin ikinci dozunu yaptılar doktor geldi baktı hadi çatala geçelim bebek geliyo dedi. çatala çıktım 10 dk sonra oğlum doğdu. pek ağşamadı çok kibar benim oğlum vik vik etti biraz. en zoru ben ıkınırken ebenin karnıma bastırması oldu. onun haricinde sancılar zordu ama epidural takılınca çok rahatladım. yırtılmam da olmadı doktor sadece kendi kestiği yeri dikmiş 3 dikişim var. allaha şükür sağsağlim geldi oğlum 3580 gr, 53 cm doğdu. ertesi gün de sünnetini yaptırdık. çok rahat ilk bi hafta acı duymazmış bebekler. ürolog geldi anlattı herşeyi. anestezi bile yapmadan kesmişler pipişini :) videoya çekmişler hiç ağlamamış oğlum. ne dikiş ne kanama hiç bişey yok. sargıda şimdi 3 gün sonra ılık suya oturtun sargı kendiliğinden düşücek dedi. uykusuz gecelerimiz başladı oğlum sürekli meme istiyo. şimdilik bizden bu kadar kızlar. fırsat buldukça girerim öpüyorum hepiniziii..
amin canım ben,mmm.. valla daha dün gibiydi şimdi kollarımda yavrum. allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhseeraaappp canım benim tebrik ederimmmm...gözünaydın..cok sevindim daha dün gibiydi haber verdiğinn.allah analı babali büyütsün insallah.![]()