Ben Hayırlısıyla Mart ayında deneme yapacağım.Daha önce 1 aşılama 1 tüp denemem oldu ama sonuç negatif.Ben Bursa'da Osman Develioğluna gidiyorum.Arkadaşlar Merhaba Mart ayında tup bebek yaptıracak olna varmı? Varsa nerede yaptıracak. (istanbulda)
bende mart ayında tedeviye başlayacağım.hayırlısıyla bu 8.denemem olacak inşallah
Arkadaşlar Merhaba Mart ayında tup bebek yaptıracak olna varmı? Varsa nerede yaptıracak. (istanbulda)
bende mart ayında tedeviye başlayacağım.hayırlısıyla bu 8.denemem olacak inşallah
bu denemenle pozitifle son bulsun inşallah
inşallah olur canım
ben de inş 2. tüp bebek denemesi yapmayı düşünüyorum. konya
Arkadaşlar Merhaba Mart ayında tup bebek yaptıracak olna varmı? Varsa nerede yaptıracak. (istanbulda)
1.denemem bugun transferimin 3.gunu acibadem kadikoy prof.tayfun bağış a gittim test günümü bekliyorum.Daha once Kozyatağı acibadem elif hn.a gitmistim gereksiz yere 7 ay çatlama iğnesi verip gönderdi en son asilama istedim gerek yom kendiliginden olur demisti ama 10 ay git gel sıkıldım ocakta asilama oldum kimyasal gebelik olustu 2012 kasimda normal yoldan hamile kalmistim dis gebelik olustu artikkk Rabbimden hayirlisiyla bebegimizi istiyoruz...
Ben Hayırlısıyla Mart ayında deneme yapacağım.Daha önce 1 aşılama 1 tüp denemem oldu ama sonuç negatif.Ben Bursa'da Osman Develioğluna gidiyorum.
Arkadaşım sende mi tüpe başladın.hayırlı olsun hepimize kızlar.bende bu ay yaptırcam.tarlusal verdi doktorum adetim şaştı o yüzden bugün yarın eli kulağında.bu arada aşılama topiğindendim ben hatırladıysan.ben de varım. 3 başarısız aşılamam oldu. bu ay çorlu reyapta ilk tüp bebek denememi yaptırıcam. adetimi bekliyorum. inşallah gelir meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?