mart 2014 de tup bebek yaptıracaklar

ben de inş 2. tüp bebek denemesi yapmayı düşünüyorum. konya

allah izin verirse ben de başlayacağım inş adetim gelirse pco luyum da ben . konyada

bende varım arkadaşlar dün gittim doktora martın 20 de lucrin iğnesine başlıyorum bir taze bir dondurulmuş tüp bebek yaptırdım kimyasal gebelik oluştu erken düşük oldu allah izin verirse inşallah 3.denemem olucak allah hepimizin yardımcısı olsun darda bırakmasın inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder rabbim isteyen herkese versin yaradanım o ol derse olur dualarımızı kabul etsin rabbim amiiiiiiiiiiin

1.denemem bugun transferimin 3.gunu acibadem kadikoy prof.tayfun bağış a gittim test günümü bekliyorum.Daha once Kozyatağı acibadem elif hn.a gitmistim gereksiz yere 7 ay çatlama iğnesi verip gönderdi en son asilama istedim gerek yom kendiliginden olur demisti ama 10 ay git gel sıkıldım ocakta asilama oldum kimyasal gebelik olustu 2012 kasimda normal yoldan hamile kalmistim dis gebelik olustu artikkk Rabbimden hayirlisiyla bebegimizi istiyoruz...

benimde transferimin 6.günü Kadıköy şifada dr.filiz çataklı yaptı. bende büyük bir heyecanla beklemedeyim.gelsinnn 11 mart diyoruz hayırlısıyla. İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur

Ben Hayırlısıyla Mart ayında deneme yapacağım.Daha önce 1 aşılama 1 tüp denemem oldu ama sonuç negatif.Ben Bursa'da Osman Develioğluna gidiyorum.

Ben de Osman hocaya başladım canım. Doğum kontrol hapı verdi bu ay.. Adetimde iğnelere başlıcaz sanırım. Hayırlısı hepimiz için.. Sen uzun zamandır mı gidiyosun hocaya? Nasıl memnun musun?

Benim transferimin 2 gunu bekliyoruz Rabbimden hayirlisini istiyorum anadolu saglik hastanesi gebze

ben de varım. 3 başarısız aşılamam oldu. bu ay çorlu reyapta ilk tüp bebek denememi yaptırıcam. adetimi bekliyorum. inşallah gelir meleğim

ben de varım. 3 başarısız aşılamam oldu. bu ay çorlu reyapta ilk tüp bebek denememi yaptırıcam. adetimi bekliyorum. inşallah gelir meleğim
Arkadaşım sende mi tüpe başladın.hayırlı olsun hepimize kızlar.bende bu ay yaptırcam.tarlusal verdi doktorum adetim şaştı o yüzden bugün yarın eli kulağında.bu arada aşılama topiğindendim ben hatırladıysan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…