mart 2014 de tup bebek yaptıracaklar

Bende edirne fakültede yaptırcam kısmetse

Bende ilk tup bebek denemem asilama filan olmadi bu benim ilk tecrubem izmirde su hospitalde basladim dun bugunde gonal f e basliycam bizde bir sebeb neden gorulmuyor ilk ayimda tup bebege basladik bende sizin gibiyim :) hepimize kolay gelsin

Benim tedavim nisana ertelendi kızlar kist çıktı bu ay.

merhabalar, ben de gonal f kullandim 300unite, 14 yumurta toplandi, 5 i dollendi, biri transfer oldu 15 martta.. bu ilk denemem, bi yandan heyecanlaniyorim bi yandan umutlanmak istemiyorum.. allah hepimizin yardimcisi olsun

Arkadaşlar benim tranferimin 7.günü göğüs hassasiyeti dışında birşey hissetmiyorum. Merak ettiğim tutumamış olsa anlarmıyıdım. Sizlerde nasıl oldu beklemek çok zor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar bende tedaviye yeni başladım ilk denemem o yüzden tecrübesizim bende istanbulda umut tüp bebekte tedavi görüyorum şimdilik gonal f menogon kullanıyorum doz ayarlaması yapılmadı henüz hakkımızda hayırlısı umarım hersey güzel olur.

Test için sadece üç günüm kaldı ama içimde ne olumlu ne de olumsuz bir his yok. Bakalım sonuç ne olacak.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Test için sadece üç günüm kaldı ama içimde ne olumlu ne de olumsuz bir his yok. Bakalım sonuç ne olacak.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

İnşallah güzel bir sonuç çıkar canım bizede umut olursun

Yyarın transfer günüm 2.tüp denemem inşallah ben ve isteyen Herkese Rabbim annelik duygusunu yaşatsın Amin.çok heyecan yaptım birbirimizze dua edelim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…