evet canım. hatırladım seni. ben çorluda yaptırıcam ve çok korkuyorum. dün gece adet olduğumu sandım bikaç sefer ama olmadım. normalde ayın 12sinde olmam lazım ama
Bende ilk tup bebek denemem asilama filan olmadi bu benim ilk tecrubem izmirde su hospitalde basladim dun bugunde gonal f e basliycam bizde bir sebeb neden gorulmuyor ilk ayimda tup bebege basladik bende sizin gibiyim :) hepimize kolay gelsin
merhabalar, ben de gonal f kullandim 300unite, 14 yumurta toplandi, 5 i dollendi, biri transfer oldu 15 martta.. bu ilk denemem, bi yandan heyecanlaniyorim bi yandan umutlanmak istemiyorum.. allah hepimizin yardimcisi olsun
Arkadaşlar benim tranferimin 7.günü göğüs hassasiyeti dışında birşey hissetmiyorum. Merak ettiğim tutumamış olsa anlarmıyıdım. Sizlerde nasıl oldu beklemek çok zor
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar bende tedaviye yeni başladım ilk denemem o yüzden tecrübesizim bende istanbulda umut tüp bebekte tedavi görüyorum şimdilik gonal f menogon kullanıyorum doz ayarlaması yapılmadı henüz hakkımızda hayırlısı umarım hersey güzel olur.
Geçen ayda bende çıkmıştı canım doğum kontrol hapı verdi kaybolmuş bu ay başlayabildik beklemek çok zor evet bendede her ay bişey çıkıyordu ancak başlayabildim
Yyarın transfer günüm 2.tüp denemem inşallah ben ve isteyen Herkese Rabbim annelik duygusunu yaşatsın Amin.çok heyecan yaptım birbirimizze dua edelim kızlar