Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım düşünmemeye çalış ağrıyı düşündükce takılıyorsun ben sabah halim yoktu kalktım biraz güneşde oturdum dinlendim iyim Allaha şükürBurdayim canimm, transferden sonraki 5. Gun yapmistim predictor early testin ismi internetten almistim eczanelerde de vardir:) bugun hic keyfim yok agrim var gibi
Dikkat et canım kendine çok dikkat et hemde bak ikinci çizgiyi silik te olsa görmüşsun devamı gelsin insallah moralini yüksek tut ağrılarında insallah bebistendir canimBurdayim canimm, transferden sonraki 5. Gun yapmistim predictor early testin ismi internetten almistim eczanelerde de vardir:) bugun hic keyfim yok agrim var gibi
İnşallah cnm dua et.. inşallah.. yarin aksam kan testi yaptiricaz bakalimmDikkat et canım kendine çok dikkat et hemde bak ikinci çizgiyi silik te olsa görmüşsun devamı gelsin insallah moralini yüksek tut ağrılarında insallah bebistendir canim
Aynen canim bende kuafore gitmek istiyorum biraz yurume mesafesi var gitmesem miCanım düşünmemeye çalış ağrıyı düşündükce takılıyorsun ben sabah halim yoktu kalktım biraz güneşde oturdum dinlendim iyim Allaha şükür
İnşallah :)Dua etmezmiyim ederim elbet yarın haber ver muhakkak ama :)) güzel haberlerle geleceksin insallah
Azıcık daha sabret canım gitme bence bak yarın test günün az kaldı. al sonucunu Dr. Un la konuş çık ondan sonra :)))Aynen canim bende kuafore gitmek istiyorum biraz yurume mesafesi var gitmesem mi
Hayırlı olsun canım insallah güzel haberlerin gelir seninde :)Bugün benimde yumurta toplama yapıldı. 27 tane toplanmış.Transfer ne Zaman olacak kaç embriyo oluşacak merak ediyorum.
Kasim biyigim birbirine girdi:) kendim toplayim bari nspiyim esimde gitme diyor oturayim ben ozaman:)Azıcık daha sabret canım gitme bence bak yarın test günün az kaldı. al sonucunu Dr. Un la konuş çık ondan sonra :)))
Otur otur yavrum yarın güzel haberlerle gidersin guzellesirsin sonra güzel bir kahvaltıya gidersiniz kocaciginla kutlamaya:)))Kasim biyigim birbirine girdi:) kendim toplayim bari nspiyim esimde gitme diyor oturayim ben ozaman:)
Hayırlı olsun arkadaşım transfere kadar çok dikkat et enfeksiyon kapma bide üşütme benim 5. Gün transferi oldu onu hiç düşünme embrio gelişimine göre transfer için ararlar inş sende sağlıkla kucağına alırsınBugün benimde yumurta toplama yapıldı. 27 tane toplanmış.Transfer ne Zaman olacak kaç embriyo oluşacak merak ediyorum.
Ben tranferden önce kaş bıyık aldırdım saçlarımıda kestirdim çıkamam üşenirim diyeKasim biyigim birbirine girdi:) kendim toplayim bari nspiyim esimde gitme diyor oturayim ben ozaman:)