Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah yaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun darısı isteyenlerin başına çok güzel bir haber bu:)) sanırım sende erkek hissediyordun öyle hatırlıyorum:))Kızlaaaar % 80 ihtimalle oğlum olacak :)
Maşallah yaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun darısı isteyenlerin başına çok güzel bir haber bu:)) sanırım sende erkek hissediyordun öyle hatırlıyorum:))
Çok şükür çok sevindim canım rabbim daim etsin tekrar hayırlı uğurlu olsun oğluşunEvet canım çok güçlü bir şekilde hissettim hem de, etrafımdakiler cinsiyet tahminleri yaparken boş boş yüzlerine bakıyordum. Doktor %20 yanılma payı vermiş olsa bile ben ihtimal vermiyorum. Daha kendisi söylemeden ablamla ben pipi mi o dedik zaten :) Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Ultrason ölçümlerimiz de temiz çıktı kan sonucunu bekliyoruz. Sizden de güzel haberlerinizi bekliyorum.
Kızlaaaar % 80 ihtimalle oğlum olacak :)
Seso80 canım bugün kontrolün vardı umarım çok güzel geçer çıkınca yaz merakta bırakma)
İnşallah canım hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli inşallah...Canım geldim kontrolden, çok şükür herşey yolunda.. Haftasıyla uyumlu gidiyor... Bugün doktorla ikili üçlü testi konuştuk.. Size de detayları anlatmak istiyorum.. Belki biliyorsunuzdur bu testler yerine artık annenin kanını Amerika'ya gönderip detaylı gen araştırması yapıyorlar.. Benim doktorumun muayenehanesinde Birûni laboratuarlarından bir hemşire vardı, kan aldı 2 tüp, panorama perinatal test diye geçiyor, onu yaptırdık ikili üçlü vb testleri yaptırmayacağız.. 2 hafta sonra sonuçlar gelecek.. Hayırlı haberler gelsin inşallah... Bir sonraki kontrole 1 ay sonra gel, cinsiyeti söylerim artık dedi.. Bakalım sağlıklı olsun da inşallah... Hepimiz hep hayırlı haberler alalım tek dileğim...
Çok şükür çok sevindim canım rabbim daim etsin tekrar hayırlı uğurlu olsun oğluşun)
Canım geldim kontrolden, çok şükür herşey yolunda.. Haftasıyla uyumlu gidiyor... Bugün doktorla ikili üçlü testi konuştuk.. Size de detayları anlatmak istiyorum.. Belki biliyorsunuzdur bu testler yerine artık annenin kanını Amerika'ya gönderip detaylı gen araştırması yapıyorlar.. Benim doktorumun muayenehanesinde Birûni laboratuarlarından bir hemşire vardı, kan aldı 2 tüp, panorama perinatal test diye geçiyor, onu yaptırdık ikili üçlü vb testleri yaptırmayacağız.. 2 hafta sonra sonuçlar gelecek.. Hayırlı haberler gelsin inşallah... Bir sonraki kontrole 1 ay sonra gel, cinsiyeti söylerim artık dedi.. Bakalım sağlıklı olsun da inşallah... Hepimiz hep hayırlı haberler alalım tek dileğim...
Canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun.. Sağlıkla bereketle gelsin evine inşallah...
Hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin sağlıklı sıhhatli vakti saatinde al kucağına inşallah...Merhaba arkadaşlar, bende mart ta transfer olmuştum, çok şükür positiv sonuçlarımı almıştım. 16 kasım muhtemel doğum tarihim inşallah. Herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız..
Hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin sağlıklı sıhhatli vakti saatinde al kucağına inşallah...
Yaşını bilmiyorum ama riskli gelmesi önemli değil boşuna üzme kendini arkadaşlarımın sonuçlarında neler neler çıkmıştı ense kalınlıkları 8mm bile gelen vardı çok şükür sağlıkla aldılar kucaklarına hayırlısıyla sende alırsın oğluşunu:))Kızlar selam, ikili test sonuçlarım çıktı. Kan değerim riskli geldi.1/166. Kombine riskim 1/4300. Kombine riskten sonuç negatif dendi ancak kan değerimin riskli çıkmAsı şimdi beni düşündürüyor. Siz neler yaptınız var mı sonuçları çıkan?
Yaşını bilmiyorum ama riskli gelmesi önemli değil boşuna üzme kendini arkadaşlarımın sonuçlarında neler neler çıkmıştı ense kalınlıkları 8mm bile gelen vardı çok şükür sağlıkla aldılar kucaklarına hayırlısıyla sende alırsın oğluşunu:))
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz...Sağol tatlım yaş 34 benim... Genelde böyle yorumlar alıyorum, okuyorum. Bakalım bakcaz hal çaresine muhtemelen harmoni prenatal testi yaptırıp emin olma yolununu tercih edeceğim..
Sağol tatlım yaş 34 benim... Genelde böyle yorumlar alıyorum, okuyorum. Bakalım bakcaz hal çaresine muhtemelen harmoni prenatal testi yaptırıp emin olma yolununu tercih edeceğim..
Selam tatlım ben prenatal test yaptırdım direk, o nedenle ikili test yapılmadı. Sonuçlarım bu haftasonu çıkacak inşallah hayırlısıyla.. sen de gönlünü ferah tut ya da dediğin gibi emin olmak için yaptır testi en azından kafanda soru işareti kalmasın.. hayırlı haberler olsun hepimize inşallah..