Cnm bişey soru cam,kan verdikten sonra adetin kac günde geldi?Dilerim bu kez başarılı olursunuz.2.denemeydı. 5.gun dondurulmuş 2 embrıyo transferı yapılmıştı ve negatıf .. ilki 8.haftada kurtajdı.
Şimdi tekrar basladık. Dılerım bu kez pozıtıf olur ve devam eder.
Tahlıl gunumden bır gun önce regli oldum cnmCnm bişey soru cam,kan verdikten sonra adetin kac günde geldi?Dilerim bu kez başarılı olursunuz.
Kacıncı gun embrıyosuydu? 5.gun ise 7-8. Gunde ıdrarda net oluyor.Bende çok kötüyüm.dondurulmuş ilaçsız tedavi neden yapıldo anlamadım.negarif acaba eeken gittim o yüzden mi adetim de gelmedi.yarın tekrar kan vericem.9 günde kanda çıkmaz diyorlar.hoca da erken gelmişsiniz negatif dedi.pzartesi gelin kan verin dedi.belki bir ümit
3. Gun dondurulmuş embrıyo bırı 8 bırı 6 hucrelıydıKacıncı gun embrıyosuydu? 5.gun ise 7-8. Gunde ıdrarda net oluyor.
Benim yumurt rezervim düşük ve benim gibi olanlara ilaçsız tedavi pek önerilmiyor.kafam karışık bu yüzden.Canım buarada ilacsız tedavıyı destekleyen dr lar var. Doğal siklusta gebeliği elde eden. Bırcok makaledede bu durumu desteklıyor. Sende bır sorun yoksa rahıme mudahalesız olması ıyı geliyor kulaga. Ancak madem tedavı goruyoruz gereklı onlem ve mudahaleler alınsın bnce
Haklısın sebepsiz ınfertilitede genelde uygulandıgına sahıt oldum.Benim yumurt rezervim düşük ve benim gibi olanlara ilaçsız tedavi pek önerilmiyor.kafam karışık bu yüzden.
Çok tskr ederim Derbent.Artık önümüze bakacağız.Dilerim hepimiz için hayırlısı.Allah im isteyen herkese sağlıklı güzel çocuklar versinGeçmiş olsun üzülmeyin inşallah bi daha ki sefere.
Bende bugün yumurtalarımın döllenmediğini öğrendim transfer bile olamadan bitti tedavi.
Hayırlısı
Ozel degilse sorun neydi canim sizdekiÇok tskr ederim Derbent.Artık önümüze bakacağız.Dilerim hepimiz için hayırlısı.Allah im isteyen herkese sağlıklı güzel çocuklar versin
Benim yumurta rezervim düşük cnm maalesef.ilk tup bebek denemem tutmuştu,16. Haftada amniyon sıvısı geldi bebeğin.2. Ve 3. Tup bebek tutmadı hiccc,doktora cok kizdim,cunku benim yumurta rezervim cok dusuk ve yasim 39,bana ilacsuz tedavi uyguladı en son.ama bütün dosyalarimi kopyasını aldım bir daha orada yaptirmayacagimOzel degilse sorun neydi canim sizdeki
Ilacsiz nasil oluyo denemeBenim yumurta rezervim düşük cnm maalesef.ilk tup bebek denemem tutmuştu,16. Haftada amniyon sıvısı geldi bebeğin.2. Ve 3. Tup bebek tutmadı hiccc,doktora cok kizdim,cunku benim yumurta rezervim cok dusuk ve yasim 39,bana ilacsuz tedavi uyguladı en son.ama bütün dosyalarimi kopyasını aldım bir daha orada yaptirmayacagim
B beyhude58 kaan aydos la görüşmedik ama söylediği bitkisel şeylerı yiyoruz .Defrent siz kaan aydosla gorustunuzmu canim bide sislideki doktordan sonra yazarmisin begendinmi begenmedinmi bakalim bende yarin emek beye goruncem hakkimizda hayirlisi
Benim dondurulmuş embriyon vardı iki tane iyi kalite ,doktor senin adetinden sonra ilaç vermeden normal yumurtalarının büyümesini takip edeceğiz ve istediğimiz büyüklüğe gelince transferi yapacağız dedi ve catlatma ignesinden sonra transferi yaptı,sonuç fos çıktı,çünkü benim yumurta rezervin az,yumurtalarını ilaçla büyütüp sonrasinda da transferi destekleyici ilaçlar vermeliydi,ama ya tutarsa diye yaptı.bu yüzden gerçekten güvenilir merkezlerde yaptırın,ben cook pismanimmIlacsiz nasil oluyo deneme
Emek bey nerede?Hayırlısı olsun sizin içinde...Defrent canim bugun gittik emek beyle gorustuk oda olacakalari anlatti iste zor bi durummus benimki yumurta rezervim iyi ama kalitesiz iste vitamin verdi dusunursek haziranda baslayabilirsiniz dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?