- 22 Mart 2021
- 16
- 19
- 3
Teşekkür ederim, evet ben de okudum ama 5. gün 2 embriyo vardı olsaydı silik de olsa çıkardı sanırım.. Dediğin gibi hayırlısı olsun kan testine kadar alıcam yine de ilaçları...Hayırlısı olsun canım ama geç tutunma diye de bir şey var burada da çok gördük sen ilaçlarını bırakma test gününde kan baktır bence
Amin inşallahİnşallah. Allah razı olsun hepinizden. Güzel dualarınız için. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Ya işte beyin bize sürekli oyun oynuyo acaba mı değil mi diye. Beklemek zor. Allahım inşallah evladımız tutunur da buralar pozitiflerle dolup taşarHiç umutsuz olma. Benim de hiçbir belirtim yoktu sadece karnım agriyordu. Ne göğüs şişmesi ne koku hiçbir şey hissetmemiştim. Bak neredeyse 6 haftalık olacağım inşallah hala da hiçbir şeyim yok arada bir kasıgim ağrıyor. İllaki belirti aramainşallah sana sımsıkı tutunacaktir
Dua edin bebisle kavusma ani tadini cikarinYarın için beni tek düşündüren kısım. Gereksiz kendimi sıkmak. Sıkışık olunca kafan sürekli orada oluyor
Aynen o da mantıklı bitane bez gotureblrz cok sikisirsak rahat rahat dinlenrz hemBende senin gibiyim tutamam genelde beze yaptim ben bez isteyebilirsin veya yaninda goturebilirsin vermezlerse surgu bazen sorun olabiliyor akiyor vs
Beni 2 saat kaldirmadi doktorum surguye de hemsire rahat yapamayablrsiniz dedi cunku dumduz yatman lazim dedi en rahati bez geldi bana daAynen o da mantıklı bitane bez gotureblrz cok sikisirsak rahat rahat dinlenrz hem
Bizim merkez yarim saatte eve yolluyo ben azcik unutturursam kendimi biraz daha yatmk istymBeni 2 saat kaldirmadi doktorum surguye de hemsire rahat yapamayablrsiniz dedi cunku dumduz yatman lazim dedi en rahati bez geldi bana da
Rica ederim hemen veriyorlar ilgileniyorlardaTeşekkür ederim canım. Ben pek idrarımı tutamıyorum korkum o aslında tutamayıp erken kalkmak. Sürgü veriyorlarsa iyi olurdaha önce tepecikte sürgü de vermiyorlardı zorla sonda takmışlardı.
İrenbe de veriyorlar canım bebeklerinin altını alırken serdiğimiz bez gibi birşey varya ondan seriyorlar sürgüye yaptıktan sonra onu temiziylede değiştiriyorlarSiz yanınızda hasta alezi götürün eşiniz altınıza sersin oraya birazını yapabilirsiniz. Her yer sürgü vermiyor çünkü kalkarsanız tuvalete vicdan yaparsınız sonra ,sıkışık şekilde kıvranmaktansa bu güzel bir çözüm
Testte çok güzel çıkmış hayırlı olsun sağlıklı sıhhatlede kucağına almayı nasip etsin bence kanda da güzel bir değer çıkar8. Günde kan testinde çıkar mı acaba
Siz yanınızda hasta alezi götürün eşiniz altınıza sersin oraya birazını yapabilirsiniz. Her yer sürgü vermiyor çünkü kalkarsanız tuvalete vicdan yaparsınız sonra ,sıkışık şekilde kıvranmaktansa bu güzel bir çözüm
Çok çok aşırı sıkışık olmanıza gerek yok idrar yapma hissiniz varsa yeterli oluyor
Bana 1 lt su için işlem öncesi yeter dediler ben 2 lt içmişim çok sıkışmıştım birazını yaptım öncesinde. 1 litre iç çok fena olmazsın canım
Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar. Güzel fikirler verdiniz bana. En azından ne yapabilirim kafam daha iyi netleştiBende senin gibiyim tutamam genelde beze yaptim ben bez isteyebilirsin veya yaninda goturebilirsin vermezlerse surgu bazen sorun olabiliyor akiyor vs
Bizimki de belli değil ama olsun sen içini ferah tut canım, benimde 8. Gün bugün ama ben hala ilaçlardan 2. Cizgi çıkıyor diye düşünüyorm. Acaba sen hangi ilaçları kullanıyorsun.Arkadaşlar günaydın, bugün benim 8. günümdü sabah iki tane test yaptım maalesef sonuç negatif..Güzel haberi alan herkesi tebrik ederim, Allah sağlıkla kavuştursun..
Keske bende sorsaydim yada yanima bisey alsaydim. 10. Dk da mecburen kalkmistim wc yeDesteğiniz için teşekkür ederim kızlar. Güzel fikirler verdiniz bana. En azından ne yapabilirim kafam daha iyi netleşti
Agir ağır gittim geldimTabiki de koş koş teste ay dur koşma yavaş git bebe var ordaaaaa
Amin, inşallah çok teşekkür ediyorum..Testte çok güzel çıkmış hayırlı olsun sağlıklı sıhhatlede kucağına almayı nasip etsin bence kanda da güzel bir değer çıkar
Kızlar bu durum herkesin aklında olsun, yarim saat yatırıp kaldırıyorlar. Baştan doktorunuzla konusun ben öyle yapmıştım, tam 2 saat yattım. En sona yazmışlar beni çokta iyi yapmışlar. Gerçi 10. Dk da dayanamayıp wcye kalktım ama bunun tedbirini almamak benim suçumdu.Kizlar transferimi oldum bittiAllah hayirlisi neyse onu versin bundan sonrasi icin elimizden geleni yaptik yapiyrouz Sadece 5 dk yatirdilar sonra 10 dk daha uzanayim bari dedim zorla 10 dk yattim.Kasiklarimda bir agri var !bu normal birsey mi?
Bu arada hayırlısı olsun, ilk 3 gün yatabildigin kadar yat bence. Tutmuş gibi düşün. O ağrı herkeste oluyor, endişelenmeKızlar bu durum herkesin aklında olsun, yarim saat yatırıp kaldırıyorlar. Baştan doktorunuzla konusun ben öyle yapmıştım, tam 2 saat yattım. En sona yazmışlar beni çokta iyi yapmışlar. Gerçi 10. Dk da dayanamayıp wcye kalktım ama bunun tedbirini almamak benim suçumdu.
Biraz sıkışık olmak yeterliymis, hemşireden rica edin baksın yeterli mi diye doktor gelmeden. Ultrason hemn yanınızda zaten. Ben çok fazla sikisikmisim içme artk şu demişti banaYarın için beni tek düşündüren kısım. Gereksiz kendimi sıkmak. Sıkışık olunca kafan sürekli orada oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?