• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2021 Embriyo transfer olacaklar.

Çok sevindim canım bende dayanamadım erken gebelik testi aldım. Pozitifi gördüm yarın kan vericem çok heyecanlıyım. Şükürler olsun bu anı yaşadığımız için. 🙏🙏🙏 rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin ♥️♥️
Amin Çok şükür Rabbimize 🤲🏻💙🧿hiç zaman kaybetme kan testini yaptırda değerlerini öğrenelim sen de rahat et biz de 😊😊😊

Maşallah maşallah 🙏

MorDeno:KK71::nazar:3. deneme / Antalya IVF5.gün embriyosu 2 embriyo 4aaTransfer yapıldı. 11 MartPOZİTİF :anneadayı:
gs90:KK71:3. deneme5. gün embriyosu 2 embriyoTransfer yapıldı.POZİTİF:anneadayı:
Adanaaz01:KK71:1. deneme / Acıbadem Adana5. gün embriyosu 2 embriyoTransfer yapıldı. 4 MartPOZİTİF :anneadayı:
catpersoncatlover:KK71:1. deneme / Antalya IVF5. gün embriyosu 1 embriyo 3abTransfer yapıldı. 2 MartPOZİTİF :anneadayı:
Kelebekbu :KK71:5. deneme / Acıbadem Maslak5. gün embriyosu 2 embriyo bbTransfer yapıldı. 2 MartPOZİTİF
:anneadayı:
Yenidelhi :KK71:1. deneme / Antalya IVF5. gün embriyosu 1 embriyo 4aaTransfer yapıldı. 4 MartPOZİTİF
Sukuduk :KK71:2. deneme5. gün embriyosu 2 embriyo 4aaTransfer yapıldı. 3 MartPOZİTİF
The best2. deneme5. gün embriyosu 2 embriyoTransfer yapıldı. 5 MartYILMAK YOK :KK36:
Luthientr1. deneme / Bursa Jimer Hast5. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 3 MartYILMAK YOK:KK68:
agustos721. deneme / Uludağ ünv. Hast5. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 8 Mart🙏
Edanmmm:KK71:1. deneme3. gün embriyosu 2 embriyoTransfer yapıldı. 8 MartPOZİTİF
nejla862. deneme3. gün embriyosu 2 embriyoTransfer yapıldı. 3 MartYILMAK YOK:KK68:
MinigimiziBeklerken:KK71:1. deneme / Bahçeci Umut5. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 2 MartPOZİTİF
bebeqimyoldamrc:KK71:2. deneme3. gün embriyosu 2 embriyoTransfer yapıldı. 2 MartPOZİTİF
Emelguclu891. deneme5. gün embriyosu 2 embriyoTransfer yapıldı. 3 MartYILMAK YOK:KK68:
Rananinannesi :KK71:2.deneme3. gün embriyosu 2 embriyoTransfer yapıldı. 5 MartPOZİTİF
-bridget- :KK71:1. deneme / Acıbadem Fulya5. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 6 MartPOZİTİF
KAYRAMMMM:KK71:2. deneme3. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 5 MartPOZİTİF:anneadayı:
BMerveee:KK71:2. deneme / Diyarbakır5. gün embriyosu 2 embriyo aaTransfer yapıldı. 5 MartPOZİTİF:anneadayı:
sevgiizeynep1. deneme /Prof. Ali Rüştü Ergür5. gün embriyosu 2 embriyoTransfer yapıldı. 6 MartYILMAK YOK:KK36:
Ecem Kelebek:KK71:2. deneme5. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 8 MartPOZİTİF:anneadayı:
mellovin1. deneme / Bahçeci Fulya5. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 9 MartYILMAK YOK:KK36:
seher bozkurt31. deneme5. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 6 MartYILMAK YOK:KK36:
cdkro2. deneme3. gün embriyosu 2 embriyo 3aa-3bTransfer yapıldı. 9 MartYILMAK YOK:KK68:
ozi140:KK71:4. deneme / Acıbadem Altunizade5. gün embriyosu 1 embriyo 4abTransfer yapıldı. 9 MartPOZİTİF:anneadayı:
Melissss_9394:KK71:1. deneme5. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 8 MartPOZİTİF
ıro_1232. deneme3. gün embriyosu 3 embriyoTransfer yapıldı. 8 MartYILMAK YOK:KK68:
Htckbr893. deneme5. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 8 MartYILMAK YOK:KK36:
teacher16:KK71:1. deneme5. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 10 MartPOZİTİF:anneadayı:
aylinnaylinn1. deneme/ Tavmergen5. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 13 MartYILMAK YOK:KK36:
cimcimeecimcime5. deneme5. gün embriyosu 1 embriyo 5aaTransfer yapıldı. 16 MartSonuç 25 Mart:işsiz:
Selinos:KK71:1. deneme / Acıbadem Kayseri5. gün embriyosu 2 embriyoTransfer yapıldı. 17 MartPOZİTİF :anneadayı:
Nurumnr:KK71:1. deneme / Bahçeci Fulya5. gün embriyosu 1 embriyo 4bcTransfer yapıldı. 18 MartPOZİTİF:anneadayı:
dleksk1. deneme/ Medicana İst.3. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 16 Mart*Sonuç 27 Mart
ogrtmn331. deneme / Acıbadem Adana5. gün embriyosu 1 embriyo 4abTransfer yapıldı. 18 MartSonuç 28 Mart
demede :KK71:5. deneme / Bahçeci Diyarbakır5. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 18 Martidrar pozitif
mcaslan1. deneme5. gün embriyosu 2 embriyoTransfer yapıldı. 19 MartSonuç 28 Mart
sonradanizmirli1.deneme / Tavmergen3. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 15 MartSonuç 29 Mart
Hifa272. deneme5. gün embriyosu 2 embriyoTransfer yapıldı. 18 MartSonuç 30 Mart
seyma kaynak:KK71:1. deneme / Ankara Gürgan5. gün embriyosu 1 embriyo 4aaTransfer yapıldı. 18 MartPOZİTİF:anneadayı:
ramrod2. deneme6. gün embriyosu 1 embriyoTransfer yapıldı. 22 MartSonuç 31 Mart
_Citlembik_5. deneme / Bahçeci tüp bebek5.gün embriyosu2 embriyo 4ab-3abTransfer yapıldı. 22 MartSonuç 31 Mart
Obayram1. deneme5. gün embriyosu 2 embriyoTransfer tarihi 26 Mart
mayamaya111.deneme / yurtdışı5. gün embriyosu 1-2 embriyoTransfer yapıldı. 23 MartSonuç 1 Nisan
Whiterose893. deneme / Bahçeci tüp bebek2 embriyo 4bc- 3bcTransfer tarihi 26 Mart
Arestifah1. deneme5.gün embriyosu 2 embriyoRahim dinlendirmede
Cansmi1. deneme / Trakya ünv.5. gün embriyosu 1 embriyoTransfer İPTAL- DevamYILMAK YOK:KK68:

Eki Görüntüle 2808376 Kızlarrrrrrrrr heyecandan ölücemmmm bugün 6. Günüm erken gebelik testi aldım. Böyle çıktı ne yağıcağımı şaşırdım. İlk size yazmak istedim. Pozitif mi şimdi elim ayağım titriyor. 3 yıllık hasretim biticek mi 🤔😬🤷‍♀️🥺 ağlamaktan içim çıktı 😓
[/QUO
Hadi hayirli olsun.insallah sorunsuz devam eder offf aklimi celiyorsun uarin benimde 6.gunum bende mi yapsam acaba

Bende eklemek istiyorum buraya kendimi nasıl yapacağım
Tabikide. Kaçıncı deneme, merkez ismi, kaçıncı gün embriyosu kaç adet biliyorsanız kalitesi, transfer tarihiniz, sonuç 😁🎊 belirtirseniz ben listeye ekliyorum

Aynı gün transfer olduk biz umut oldun 😍😍😍eşim yemin ettirdi ilk transfer de dinlemedim diye gidip alacam yeminden korkuyorum ne hale düştüm ya😊
Benimkide kiziyo eger sonucu bensiz ogrenirsen cok bozulurum dedi simdi kiyamiyorum ona bizim kadar onlarinda hakki bu heycani yasamak

Back
X