Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hep ediyorum, Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kaç gündür her adımımda dikkat ediyorum. Ne olur olmaz diye
Kasıklarımda şişlik, adet gibi ağrı ve aşırı akıntı vardı. Hiç böyle olmazdı. Umuyorum pozitif çıkar hamilelik testim
Amin canım inşallah 🙏 ilk denemenmi

Bu marka nın ürünü jel olanda yazım yanlışı yapmış olabilirim
ya buldum hemen çooook teşekkür ederimmm 🤗 bu ay normal bildiğimiz usül denicem de baktım olmuyo bidahaki aya bunu alır denerim 😅
Ay demin eşim işten gelince birden karnıma dokundu yanlışlıkla. Sonra bı garip hissettik ikimizde. Hamile misin yoksa dedi 😁 tuhaf bir andı 🤲inşallah bu ay güzel haberler alıp verelim canım 🤩
ay hadi iiinşallaah yaaaa 😍😍😍

pazartesinden sonra her gün testimi yaparım kimse de kızmasın ama 😂😂😂 haftaiçi iş güç geçiyor bi şekilde de haftasınu nasıl geçer onu bilmiyorum ☹️ geçen test yapıp negatifi görünce benimkine dedim hafif üzülür gibi oldu ne yalan söyleyim sevindim tepkisine 🙈en azından istiyor ve oda benim gibi beklıyormuş 🙈🙈 içimden dedim nerdeeee yazı bekleyelim aşkım cümleleri 🤣🤣
Ay benimkine her ay negatif söylüyorum hep beraber bir üzülüp sonra düzeliyoruz mecburen 🥲 inşallah bu topik uğurlu gelcek hep beraber güzel haberler vercez birbirmize 🥰

Kızlar ya etrafınızda yada tanıdıklarınızdan fazla kilo sorunu olup hamile kalan var mı? Bana umut olun. Kilo vermeye çalışıyorum inş ama yolum daha uzun :KK43:
Beeeen :KK48:
Düşükle sonuçlansada bildigim iki kez gebelik oldu çok uzun aralikilarla peş peşe değil. Kimyasal oldysamda haberim olmadı şimdiye kadar ERKENDEN TEST yapmadığım için (artık daha nekadar subliminal mesaj verebilirim) :ıslık:
:KK70:..... ama kilo verdikçe gebelik oldu hala var kiloluyum daha da vermeye çalışıyorum..

Doktorların bana sadece kilo ver yeter demsito hangi doktora gittiysem aynısını demişlerdi.. haklilarmis

Bende 4. Gün çatlama gördüm canım bence iyi bişey yumurtalar gelişmeden çatlamamış oluyo
Ay öyle mi diyosunuz iyi o zaman 🤣
Havuc ye canım 2-3 tane catlatsın
tamam canım öyle yapayım.
Peki son iki gündür zaten değerlendiriyoruz bugün bekleyip yarın mı yapsak. Eşim diyor ki içimde çoluk çocuk bırakmadın biraz biriksin🤣🤣🤣🤣

Peki son iki gündür zaten değerlendiriyoruz bugün bekleyip yarın mı yapsak. Eşim diyor ki içimde çoluk çocuk bırakmadın biraz biriksin🤣🤣🤣🤣
Bu gece çatlama olur belki yada yarın sabah bu geceyi değerlendirmeye çalış sen yinede ☺️

Eki Görüntüle 3013063 kizlar bu ilacı bilen varmı Almanya'da çok kullanılıyormuş bı nevi folik asit heralde ama içeriğinde hamile kalmaya yardımcı olan vitaminlerde varmış 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışan arkadaşım bunu kullandığı ay hamile kaldı belki bu vesiledir bilemem bu ilacin erkekler için olanida var Almanya'da çok kullanılıyormuş ve Türkiye'de kullananlarda çok memnunmus
Ginnys Ginnys kiz bak bunu oku kaçırma diye etiketledim.

airy-fairy airy-fairy canım belki sende getirttirebilrisin?

😂😂 Olabilir canım catlamanın oldugu gun yaparsınız tekrar

Back
X