• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar benim bat 7 mart. Yumurtlamadan beri devam eden göğüs ağrım var. Adetten mi hamilelikten mi acaba. Aranızda böyle olan var mı

0F751A31-9441-4F09-A499-41C5313B2D3F.webp

Yaptığım ovülasyon testi gebelik varmıdır ?

Beklemekle zaman geçmiyor onlar da haklı bata 9 gün kala öğreneni gördük burada 🤣 erkek için ayrı kadın için ayrı yada farklı sorunlar için farklı kürleri var. Hatta bunun adını MFK yöntemi koymuş. Çokta sonuç alan olmuş. Bu tür takviyeler alan arkadaşlara sayfayı bi incelemelerini tavsiye ederim. Bende keşfette gördüm iki gündür takip ediyorum güzel bilgiler veriyor.
Bende duydum bu MFK yi .. aslında fazla farklı yöntem olmamak la beraber benimde inandığım bir yöntem.. takviyeler dengeli beslenmeler ve egzersizler gün iki günde veya gün aşırı ilişki sonucunda poziitfi çıkıyor sonuçlar çoğunlukla.. benim de aşağı yukarı uyguladığım bu İnshaAllah bakalım

Kizlarrrrrrr yingemi cagirdim geliyooooooooo 😍🤣🤣🤣

Kendisiiii tam bir komedidir ve deneyimlidir. 1 kizisi var yani yegenim testlerden ve hamislikten anlar =) kendisi bebege tovbelidir cok zor buyutttu cunku🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Coook sevindim canım.. ne güzel bir değişiklik olur sanada 🤗🥰

Back
X