• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben bunu gebelik testi için yazmadım ovulasyon testi için yazdım seninki gebelik testi hamilesin hemen kan ver yeniden 😊
tamam canım adet günüm geçsin yine gelmezse kan testi vereyim inşallah. Yalnız şunu da belirtmek istiyorum benim kullandığum marka gebelik testi laboquick te ikinci çizgi silikse sonuç negatiftir diyor.

Hayır hayır gebelik testinde silik çizgi hamile olduğunu gösterir ben Ovulasyon testi için yazdım.. Muhakkak beklemeden kan ver bebiş sana el sallıyor 😊
off malesef yanlış testi yapmışım ovülasyonu kullanmışım. o yüzden silik e negatif diyor.

Bu ay hiç belirti kovalamıyorum kafam rahat 😅 test yapma isteği bile gelmiyor erkenden,bakalım herşeyi akışına bıraktım,sizde durumlar nasıl kızlaarr,erkenden adet olanınız varmı veya hamile olanınız,lütfen bu gibi durumlarda beni etiketleyin ki tablomuza durumu yansıtalım 😊
Bu ay nedense bende bı rahatım. Test de yapmadım gelmiyor erkenden. Belirti de aramıyorum. Geçen ay ki istek heyecan nereye gitti anlamadım 🙄😃

Bu ay hiç belirti kovalamıyorum kafam rahat 😅 test yapma isteği bile gelmiyor erkenden,bakalım herşeyi akışına bıraktım,sizde durumlar nasıl kızlaarr,erkenden adet olanınız varmı veya hamile olanınız,lütfen bu gibi durumlarda beni etiketleyin ki tablomuza durumu yansıtalım 😊
Benim reglim daha bugün bitti. Şimdiden internetten gebelik testi almaya başlayacağım 🙂 ben yine 1 hafta kala başlarım teste😂😂

Merhaba kızlar , adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde silik sizce ihtimal var mıdır ? Yoksa silik testler genelde negatif mi sonuç veriyor ?
Eğer ovülasyon değil de gebelik testiyse bu pozitif inşallah🤲🏻 Tebrik ederim ay nasıl mutlu oldum acaba bizlerde görebilecek miyiz bu günleri ☺️ Bizlere de dua et canım

Benim reglim daha bugün bitti. Şimdiden internetten gebelik testi almaya başlayacağım 🙂 ben yine 1 hafta kala başlarım teste😂😂
Regl bittiği gün başla çalışmalara son zamanlarda çevremde çok duyuyorum adet bitiminde hemen hamile kalanları bu yüzden bu ay bende öyle değerlendirdim

Kızlar benim normalde yumurtlama zamanı akıntım olurdu ama bu sefer olmadı yumurtlama olmadı mı acaba zaten ilk ay daha pek beklentim yok ama akıntı olmaması biraz moralimi bozdu

Kızlar benim normalde yumurtlama zamanı akıntım olurdu ama bu sefer olmadı yumurtlama olmadı mı acaba zaten ilk ay daha pek beklentim yok ama akıntı olmaması biraz moralimi bozdu
Benim hayatımda hiç yumurtlama akıntım olmadı ama yumurtluyorum,bazen akıntısız sancısız da olabiliyo ve strese bağlı her ay yumurtlamayabiliyoruz moralinizi bozmayın hiç yumurtlamayan kadınlar da var😢

ya kızlar benim yumurtlamam hesaplarıma göre 7-8 gün sonra ama dün akşamdan beri acaip belim ağrıyo, normalde bu kadar erken ağrımazdı. regl biter bitmez hamile kalanlar varmış ya hani öle bişiler mi acaba diye umutlanıveriyorum töbeler töbesiiiii 😅 siz ne dersiniz hiç yaşayan oldu mu böle bişi normalden erken ağrı gibi.. ay bat yaklaştıkça ben ne belirtiler sallarım kim bilir

Bende ovitrellenin 7 . günü bugün adete 7 gün var zaten şuan test yapsam bile iğnenin etkisinden pozitif çıkar onyuzden beklemedeyim ve artık evde test bekletmiyorum bı kaç aydır anca adet bı kaç gün gecince test yapıyorum 2 senedir erken yapıp çok hüsrana uğradıgim için artık test yapasim bile yok☹️🤷

Back
X