- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #4.101
İnşallah bu 3 lü çok güçlü dür ve bebiştir diyorumBende de tam olarak bu üçlü var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bu 3 lü çok güçlü dür ve bebiştir diyorumBende de tam olarak bu üçlü var![]()
Yumurtlama belirtisidir kuzum belkide bilemedim kiBenim yumurtlama yarin bildigim kadariyla ama bugun ogleden beri midemde bisey oturdu sanki midem bulanmiyo ama bogazimda bi his. Anlamiyorum ne alaka . Regle yakin olsam yorardim su halimi de simdi.alakasiz![]()
Allah razı olsun senden wallahi nekadar olumlu konuşuyosun heycanlandım şimdiden neyse p. Tesiye bişey kalmadıpazartesi dene o zaman silikte olsa kesin çikarhemen üzülme adetine 5 gün kala yapmışsın çıkmaması normal kız millet 3 gün kala anca öğreniyor, yine deneriz bekle iki gün geçsin
yaaaa nolur lütfen olsunduuuuburdan direkt kasım ayı anneleri topiği açalım oraya geçelim![]()
Olsun olsun olsun lütfen olsuuuunyaaaa nolur lütfen olsunduuuu
bacım inan hiç bilgim yok bildiğin cahilim bu konuda@cordbenim hiç bilgim yok senin var mı bilgin bunlar belirti midir? Bide birkaç gün önceye kadar aşşşıırı Akıntı vardı bende, böyle nasıl desem afedersin altıma kaçırdığımı sandım, günlük ped yetişmedi, o gün çamaşırım kurumadı, çamaşırımın bacağıma sürtünen kısmında tahriş oldu, normal ped koydum, kaç gün öyle gezdim. Şimdi de var ama o zaman ki gibi değil. Göğüslerde şişkinlik var ama aşırı değil. Başka dikkat etmem gereken bişey var mı veya bunlara belirti midir? Adetim normal süresinde olursa 6 mart ama geçen ay birkaç gün geç gelmişti yine aynı olur gecikitse 9 mart falan. Yani adet belirtisi olması için erken daha
Ayy sağolqsın umut işte soruyorum herkesebacım inan hiç bilgim yok bildiğin cahilim bu konudaburda birileri belirti yazıyo da az biraz öğreniyorum. önceden okuduklarımdan akıntı belirti diye anlıyorum, bi de adet belirtisi için erken gibi geldi bana tarihlere bakınca
amma velakin belirtiler herkesin bünyesine göre o ladar değişiyor ki ne desek boş yani.. illa o BAT beklenecek![]()
Ben istemeden 2.ciyi bekleyenlerdenim canim yanlışlıkla iste. 8 aylik bebegim var 8 disi var epey zorlandim hala daha zorlanıyorum suanda bu grupta 100 de 100 hamis sayilan biriyim. Tonlarca belirtim var zira.İyi geceler hanımlarbende buranın cookk eski müdavimlerindenim. 4 yaşında bir kızım var
1,5yildir korunmadigim halde hamile kalamiyorum. Bugün bütün hormon testleri yapıldı herşey yolunda ama yinede olmuyor
bat 25 Mart . Bu ay farklı olarak klomen kullanıyorum inşallah şans getirir bana. Sizlerin hikayesi nasıl var mı benim gibi 2. Yi isteyenleriniz
![]()
Siddetli bel agrisi agliyodum 1 saate kadar haniKııızzzlar ne durumdasınız , belirtileri olanlar var mıııbenim gaz ve kasık batması belirtim devam ediyor ara arada hala belime ağrı vuruyor inşallah adet olma belirtileri değildir
![]()
geç döllenme olabilir canım o yüzden de çıkmamış olabiliyorOLabilir mi ki böyle bir şey , tamamadır tekrar yapayım sonrasında![]()
batım 4 mart ve gaz dışında hiçbir belirtim yokKııızzzlar ne durumdasınız , belirtileri olanlar var mıııbenim gaz ve kasık batması belirtim devam ediyor ara arada hala belime ağrı vuruyor inşallah adet olma belirtileri değildir
![]()
İyi geceler hanımlarbende buranın cookk eski müdavimlerindenim. 4 yaşında bir kızım var
1,5yildir korunmadigim halde hamile kalamiyorum. Bugün bütün hormon testleri yapıldı herşey yolunda ama yinede olmuyor
bat 25 Mart . Bu ay farklı olarak klomen kullanıyorum inşallah şans getirir bana. Sizlerin hikayesi nasıl var mı benim gibi 2. Yi isteyenleriniz
![]()
kuzu Pazartesi sen salı ben test yapalım benimde 4 martAyyyy inşallahh canımmm yaaaValla benim 10 gün geçti. 3 mart bat günüm bekliyorummm
gerçekleri söylüyorum kuzum 5. gün cidden çok erken aylardır hatta bazılarımız yıllardır uğraşıyor çok azımız bir hafta önce öğrenmiştir ki onlarında bedenen özel sebepleri var. En güzeli 2-3 gün kala erken gebelik testi ile bat günü normal test ile ertesi günü de kan vererek öğrenmek.Allah razı olsun senden wallahi nekadar olumlu konuşuyosun heycanlandım şimdiden neyse p. Tesiye bişey kalmadı![]()
gaz olabilir mi? Gaz da bir. belirti kuzu ve bende var hissiyatıda senin anlattığın gibiSelam kızlar, bizde de heyecan dorukta. Daha adetime 1 hafta var en az, dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ki beklediğim sonuçta zaten. Bakalım birkaç gün daha bekleyeyim. Düşünmemeye çalışıyorum. Bu sayfaya bile bakmadım kaç gündür. Yalnız iki gündür belime çok şiddetli ağrı giriyor bide karnımda nasıl tarif etsem, dolgunluk, ağırlık gibi tuhaf tarif edemediğim bişey var. Dik yürüyemiyorum, eğilemiyorum. Kasığa da sancı saplandı bugün.adete birkaç gün kala olurdu qma daha süre var