• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
29 Şubat değil de 1 Mart dicektin herhalde şaşkın gebe 😂😂 kuzu sen hiç bekleme koş hastaneye koş

Bende ovitrellenin 7 . günü bugün adete 7 gün var zaten şuan test yapsam bile iğnenin etkisinden pozitif çıkar onyuzden beklemedeyim ve artık evde test bekletmiyorum bı kaç aydır anca adet bı kaç gün gecince test yapıyorum 2 senedir erken yapıp çok hüsrana uğradıgim için artık test yapasim bile yok☹️🤷
Canım iğne öncesini ovülasyon testi ile takip ettin mi?

yok canım normal test demek. Erken gebelik adetine 5 gün öncesine kadar sonuç verebiliyor.
Çok sağol, benim bat a daha 7 gün var önümüzdeki haftasonu. O zaman erken gebelik testi için bile daha çok erken değil mi ? Perşembe kan testi yaptıracağım, belli olur mu ? Cumartesi pazar da bat

Çok sağol, benim bat a daha 7 gün var önümüzdeki haftasonu. O zaman erken gebelik testi için bile daha çok erken değil mi ? Perşembe kan testi yaptıracağım, belli olur mu ? Cumartesi pazar da bat
erken gebeliği bata 4 gün kala yap 2-3 gün kala kan testinde evet çıkabilir. Perşembe kan vermeden normal bi testini yapsana silikte olsa orda da. çıkar

Ben de bu ay hamile kalmayı niyet ediyorum. Ovülasyon testleri de doğru sonuç veriyor mu ? Yani iki çizgiyi gördüğümüzde ilişkiye girersek ihtimalimiz çok fazla değil mi ?
Ben geçen ay bu ay ovulasyon testi ile denedim canım geçen ay zaten ilk denememdi olmadı. Bu ay da bekliyoruz işte oldu mu olmadı mı diye henüz bilmiyorum. Ama evet iki tane koyu çizgi olduğunda değerlendirmek artırıyor ihtimali tabi. Öncesi ve sonrası birer gün daha yapmak gerekli garanti olması açısından. Tabi yine de nasip herşeyden önce 🤲💜

Hayır etmedim iğne olduktan sonra ettim iğneden 24 saat sonra ovulasyonda pik çıktı pikten 2 gün sonra tekrar yaptım catlamisti heralde silik çıktı ☺️iğneden 36 saat sonra çatliyo zaten yumurta
Benim testim bugün pik çıktı iğne yapmanın anlamı kalmadı mı acaba?yarın iğne yazılacaktı

6B1F83DF-13A5-4581-9D38-D65343D3755C.webp

Back
X