- 8 Kasım 2021
- 970
- 1.715
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #4.221
Bnm bgn olduadete yakın kahverengi lekelenme olan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm bgn olduadete yakın kahverengi lekelenme olan var mı ?
çoookk zaten lekeleme normalde 3-4 gün önce oluyoradete yakın kahverengi lekelenme olan var mı ?
Evet canim uzun benim malesef yrn kan vercem Allahin izniyle varsa cikar diye düşünüyorumdöngün 32-34 gün o zaman yaklaşık
yani gebelikteki o lekelenme adete yakın mı oluyor yoksa ilişkiden sonra mı oluyormuş ?çoookk zaten lekeleme normalde 3-4 gün önce oluyoryoksaaaa
benimde döngüm yaklaşık 33 gün ve düzensiz adetim, Batımda 4 mart zaman geçmiyorEvet canim uzun benim malesef yrn kan vercem Allahin izniyle varsa cikar diye düşünüyorum
Kaset test hangisi oluyor erken test mi ?b
ben elimdeki tüm erken gebeliklerimi erkenden harcadımelimde 2 normal bir sürü de kaset test var o yüzden bir testi Salı diğerini bat günü yani perşembe yapacağım
canım lekelenme bebeğin yerleşmesi anlamına geliyor. ve adetten önce oluyor. İlişki sonrasını hiç duymadımyani gebelikteki o lekelenme adete yakın mı oluyor yoksa ilişkiden sonra mı oluyormuş ?
adetin belirtisi mi , yoksa adete yakın da gebelik belirtisi olabiliyor mu?Bnm bgn oldu
1 haftadir kasik agrisi adet olck gibi.. ara ara akinyi. Sol bacak agrisi uyusma . Gogusler gafif hassas , bgnde acik kahve rengi akinti... blkide adet olcmben
benimde döngüm yaklaşık 33 gün ve düzensiz adetim, Batımda 4 mart zaman geçmiyorbelirtilerin var mı?
Yumurtlamadan 14 gün sonra kuzuBenim geçen hafta cumartesi ovitrelle oldum pazar gece 12 de yumurtam çatlar dedi doktor insaAllah catlamistiryani bugün bir hafta oldu eğer olduysa dollenme rahme yerleşme olmusmudur acaba
![]()
yok canım normal test demek. Erken gebelik adetine 5 gün öncesine kadar sonuç verebiliyor.Kaset test hangisi oluyor erken test mi ?
Acikcasi bnm normalde adett4n once leke gelmez ama adeg olcak gibi agrim gelip gidiyo bgnde lekelenmem oldu. Senin belirtin varmiadetin belirtisi mi , yoksa adete yakın da gebelik belirtisi olabiliyor mu?
O zaman daha yerleşme olmamıştır dimiYumurtlamadan 14 gün sonra kuzu
batın ne zamandı senin? Mart tablosunda yazmıyor sanırım1 haftadir kasik agrisi adet olck gibi.. ara ara akinyi. Sol bacak agrisi uyusma . Gogusler gafif hassas , bgnde acik kahve rengi akinti... blkide adet olcm![]()
4 mart canim 35 gun olarak hesaplamis takvimbatın ne zamandı senin? Mart tablosunda yazmıyor sanırım
Hayır belirtim yok sadece kahverengi leke gördüm, benim de adet günüm yaklaşıyor , fakat dün gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı. Umut var mu yok mu emin değilim .Acikcasi bnm normalde adett4n once leke gelmez ama adeg olcak gibi agrim gelip gidiyo bgnde lekelenmem oldu. Senin belirtin varmi
biraz erken gibiO zaman daha yerleşme olmamıştır dimi![]()
e hadi bakalım az kaldı benimde 4 Mart4 mart canim 35 gun olarak hesaplamis takvim
Kac gun var adetine kan verrHayır belirtim yok sadece kahverengi leke gördüm, benim de adet günüm yaklaşıyor , fakat dün gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı. Umut var mu yok mu emin değilim .