- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 30
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #4.421
Peki bugün Kandil ilişki olmaz diye biliyorum amaBence değerlendirin belli olmuyor bu işler ümit etmezsiniz salarsınız olmicak diye hoopp bi bakmıssın oluvermiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bugün Kandil ilişki olmaz diye biliyorum amaBence değerlendirin belli olmuyor bu işler ümit etmezsiniz salarsınız olmicak diye hoopp bi bakmıssın oluvermiş
Gercekten mi ilk defa duydum acıkcası temizlendikten sonra sakıncası varmıymısPeki bugün Kandil ilişki olmaz diye biliyorum ama![]()
Bilmiyorum ki valla bizim tanıdığımız bir hoca var ona sordum asla dediGercekten mi ilk defa duydum acıkcası temizlendikten sonra sakıncası varmıymıs![]()
Kalıcılığı iyi ama bitkisel olmadığı için gebelikte tüm boyalar gibi buda riskli inşallah hamile kalırsın tabi ama bekle eğer adet olursan ondan sonra boya hamile kalırsanda riskli olan 3 ayı atlatıp bitkisel boyalarla boyarsınKalıcılığı nasıl canım• gebelikte acaba kullanılabilir mi?
Kendini iyi hissediyorsa esin canim deneyebilirsiniz.ben tup bebekte opu toplqmaya gidecegim gun pozitf oldugumu ogrendim. Tek yumurta oldugu ıcın dr um erteleyelim dedi cok olsaydi toplayacakti. Demekki dedim kovitken de yapiliyor bu islem. Riske atmayacakti. Kovit sperm kalitesini etkiliyor dedi ama belli de olmaz.Eşim covidin 4. Gününde ve kendini iyi hissediyor![]()
Canım inan ilk defa duydum internetten de baktım sakınca yok gibi son karar senin..Bilmiyorum ki valla bizim tanıdığımız bir hoca var ona sordum asla dedi![]()
Burda forumda okudum bende covidken hamile kalanları benimde tam yumurtlama günümdü aynı sekilde değerlendirdik bir ayı cöpe atmaktansa..Kendini iyi hissediyorsa esin canim deneyebilirsiniz.ben tup bebekte opu toplqmaya gidecegim gun pozitf oldugumu ogrendim. Tek yumurta oldugu ıcın dr um erteleyelim dedi cok olsaydi toplayacakti. Demekki dedim kovitken de yapiliyor bu islem. Riske atmayacakti. Kovit sperm kalitesini etkiliyor dedi ama belli de olmaz.
Hiç yerleşme kanaması yaşamadım ama herkesin ve doktorların söylediği kahverengi ve pembe pıt pıt damlalar.. bana reglden daha büyük bir ihtimal gibi geldi valla.. inşallah öyledir canımBu kadar erken dollenme olmaz ki ama kuzum. Ne ara dollendi de yer kaziyoDun kahverengi ydi sabah pembe olmus orkid koymustum gelmis. az önce ovulasyon yaptım silik. Yerlesme olsa az da olsa koyu cikmazmi
Letuyu kaç kere kullandınız doktorum bu ay klomeni bırakıp letuya başlayacakDoktorun söylemesi lazımdı. Letu kullandım adetin 3.ncu günüydü ama ilk kullandigimda 5.nci günüme denk gelmişti
Yok senin gibi dusunuyorum. Dr un dedigini ilettim. Kalitesini etkiliyor ama bellide olmuyor pozitif olan oldu dedi. Belli olmuyor dedi.Burda forumda okudum bende covidken hamile kalanları benimde tam yumurtlama günümdü aynı sekilde değerlendirdik bir ayı cöpe atmaktansa..Pembeyuvam
Yerleşince pembe veya kahve gelebiliyormuş belki yerlesiyordurInsallah olmazsin diye dua edelim biz yinedebenim pembe geliyor suan. Hemde yumurtalamdan 6 7 gun sonra. Valla çürüttüm ben bu tezi.
Enee oradalar mi bende gidem oraya bari özledim ahsjdjdjfjjfOnlar 2022 gebelik planlayanlarda takıyorlarkimisi de hamiş. Bir umut insallah hakkımızda hayırlısı olur bu ay
ne kadar yorsa da bu süreç beklemekten vazgeçmek yok.
Ben ilaç kullandığım için net hesap yapamıyorum 1 ile 6 si arasında bekliyorumCanım eğer diğer aylarda 16 ysa seninki 16 dadır arastır luteal faz her kadında farklı olabilecegi gibi düzenli adet görenler de bile her ay farklılasabiliyor stres hava değişimi hormonlar etkilerinden dolayı
Hayırlısı olsun kuzum İnşallah bebegin seninledir..Ben ilaç kullandığım için net hesap yapamıyorum 1 ile 6 si arasında bekliyorum![]()
3 ay kullandım canım. Klomen kist yapmıştıLetuyu kaç kere kullandınız doktorum bu ay klomeni bırakıp letuya başlayacak
Kandil gecesi ibadet etmek yerine ilişkiye girmenin doğru olmadığını eğer gebelik olursa çocuğun sakat olabileceğini söyleyen hocaları bende duydum canım.Bilmiyorum ki valla bizim tanıdığımız bir hoca var ona sordum asla dedi![]()
Ben yasadim ilk hamileligimde ama adet gunumdu yada geçmişti. Ama baya baya adet gibi oldum.ped doldurdum.Hiç yerleşme kanaması yaşamadım ama herkesin ve doktorların söylediği kahverengi ve pembe pıt pıt damlalar.. bana reglden daha büyük bir ihtimal gibi geldi valla.. inşallah öyledir canım![]()
ben artık rabbime bıraktım gelecek olanda ondan alacak olanda ne diyim vira bismillahKandil gecesi ibadet etmek yerine ilişkiye girmenin doğru olmadığını eğer gebelik olursa çocuğun sakat olabileceğini söyleyen hocaları bende duydum canım.
Bende iki kere kullandım klomen kist yaptı hep letuya geçelim dedi bilemedim3 ay kullandım canım. Klomen kist yapmıştı