• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalıcılığı nasıl canım• gebelikte acaba kullanılabilir mi?
Kalıcılığı iyi ama bitkisel olmadığı için gebelikte tüm boyalar gibi buda riskli inşallah hamile kalırsın tabi ama bekle eğer adet olursan ondan sonra boya hamile kalırsanda riskli olan 3 ayı atlatıp bitkisel boyalarla boyarsın 🌸

Eşim covidin 4. Gününde ve kendini iyi hissediyor 🙏🏻
Kendini iyi hissediyorsa esin canim deneyebilirsiniz.ben tup bebekte opu toplqmaya gidecegim gun pozitf oldugumu ogrendim. Tek yumurta oldugu ıcın dr um erteleyelim dedi cok olsaydi toplayacakti. Demekki dedim kovitken de yapiliyor bu islem. Riske atmayacakti. Kovit sperm kalitesini etkiliyor dedi ama belli de olmaz.

Kendini iyi hissediyorsa esin canim deneyebilirsiniz.ben tup bebekte opu toplqmaya gidecegim gun pozitf oldugumu ogrendim. Tek yumurta oldugu ıcın dr um erteleyelim dedi cok olsaydi toplayacakti. Demekki dedim kovitken de yapiliyor bu islem. Riske atmayacakti. Kovit sperm kalitesini etkiliyor dedi ama belli de olmaz.
Burda forumda okudum bende covidken hamile kalanları benimde tam yumurtlama günümdü aynı sekilde değerlendirdik bir ayı cöpe atmaktansa.. Pembeyuvam Pembeyuvam

Bu kadar erken dollenme olmaz ki ama kuzum. Ne ara dollendi de yer kaziyo🙈Dun kahverengi ydi sabah pembe olmus orkid koymustum gelmis. az önce ovulasyon yaptım silik. Yerlesme olsa az da olsa koyu cikmazmi
Hiç yerleşme kanaması yaşamadım ama herkesin ve doktorların söylediği kahverengi ve pembe pıt pıt damlalar.. bana reglden daha büyük bir ihtimal gibi geldi valla.. inşallah öyledir canım 🙏🏼

Kızlar, doktor bizim takviyeleri değiştirdi, daha etkili bişeyler verdi sanırım, özellikle eşime yüklendi çünkü değerleri düşüşte 😅😅
Progeny f+dha de bana verdi, daha önce kullanan var mı??

Onlar 2022 gebelik planlayanlarda takıyorlar 😁 kimisi de hamiş. Bir umut insallah hakkımızda hayırlısı olur bu ay 😍 ne kadar yorsa da bu süreç beklemekten vazgeçmek yok.
Enee oradalar mi bende gidem oraya bari özledim ahsjdjdjfjjf 🤣🤣😁 inşallah kuzum ömrümüz beklemekle geçiyor 2 sene olacak yakında bizden sonrakiler ya doğurdu ya çocuk bekliyor siritiyoruz artık içlerinde valla sınavım var şuan düşünmüyorum deyip idare ediyorumda nereye kadar Temmuza kadar olması lazım 😁🤣

Canım eğer diğer aylarda 16 ysa seninki 16 dadır arastır luteal faz her kadında farklı olabilecegi gibi düzenli adet görenler de bile her ay farklılasabiliyor stres hava değişimi hormonlar etkilerinden dolayı
Ben ilaç kullandığım için net hesap yapamıyorum 1 ile 6 si arasında bekliyorum 😊

Hiç yerleşme kanaması yaşamadım ama herkesin ve doktorların söylediği kahverengi ve pembe pıt pıt damlalar.. bana reglden daha büyük bir ihtimal gibi geldi valla.. inşallah öyledir canım 🙏🏼
Ben yasadim ilk hamileligimde ama adet gunumdu yada geçmişti. Ama baya baya adet gibi oldum.ped doldurdum.
Ay insallah oyledir canim ya. Yarina belli olur

Back
X