- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #4.601
Guzum sende hangi belirtiler var bu ay?Teşekkur ederim...
Sizlerden de güzel haberleri alırım insallah bu ay allahım sen duy![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzum sende hangi belirtiler var bu ay?Teşekkur ederim...
Sizlerden de güzel haberleri alırım insallah bu ay allahım sen duy![]()
yok yok negatifi düşünme şimdiden senin eşin de kabul eder evlat bu, istiyorsa yapılacak elbet yapılması gerekenlerYa ilk defa yapmayı düşünüyordum bilmiyomki nasil oluyo bilmiyom esim biraz inatçı konuşsam bile istemez yani kafayi yemek üzereyim vala ettim yapti eşiyle birlikte suan hamile kimse bilmiyo aşılama olduğunu ne guzel onun esi kabul eti benimkisi ise anca bana olay çıkarma derdinde
Canım bu ikinizin kararı onu ikna etmeyi dene evlat sahibi olmak istiyorsa yapmalı sonucta ve kimse bilmeden beraber bu işi halledebilirsiniz esinle güzelce konusmayı deneHmm anladım ben eşimden gizli yapmayı düşünüyorum sperm tahlili diye kaldıracaktım oyle yapmayı düşünüyordum cunku eşim asla aşılamayi kabul etmez de suan ne yapacam nasil haledecem onu dusunuyo
Ya ilk defa yapmayı düşünüyordum bilmiyomki nasil oluyo bilmiyom esim biraz inatçı konuşsam bile istemez yani kafayi yemek üzereyim vala ettim yapti eşiyle birlikte suan hamile kimse bilmiyo aşılama olduğunu ne guzel onun esi kabul eti benimkisi ise anca bana olay çıkarma derdinde
İnşallah canim bakalımBenim de önceki hamileliğimde enfeksiyon olmuştu canım yani olur tabi inşallah güzel haberler alırsın![]()
23 Mart ekler misinzHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz
umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Bir kaç belirtim varGuzum sende hangi belirtiler var bu ay?
O biraz zor canım, evraklar dolduruluyor çünkü, evlilik cüzdanı veriliyor.. aşılamada eşin oluyor. Doktor gelip ikinize de ismini ve eşinin ismini soruyor ki yalnış sperm aşılanmasın falan.. işlem iki kişiyle yapılıyor yani. Doktora gelse seninle ve doktor aşılamayı anlatsa ikna eder belkiHmm anladım ben eşimden gizli yapmayı düşünüyorum sperm tahlili diye kaldıracaktım oyle yapmayı düşünüyordum cunku eşim asla aşılamayi kabul etmez de suan ne yapacam nasil haledecem onu düşünüyorum
Suan bana oyle bi sinirlik bilmiyom benim yanimda bile yatmiyor yayok yok negatifi düşünme şimdiden senin eşin de kabul eder evlat bu, istiyorsa yapılacak elbet yapılması gerekenler
Denedim onca sey yaptim onca şey dedim yemin ederim suan oturmuş artik ölmeyi dua ediyorum o kadar şey yasadimki artik dayanacak gücüm bile yokCanım bu ikinizin kararı onu ikna etmeyi dene evlat sahibi olmak istiyorsa yapmalı sonucta ve kimse bilmeden beraber bu işi halledebilirsiniz esinle güzelce konusmayı dene![]()
Kesinlikle sukur sebebi canim. Hakkimizda hayirlisi olsun insallahkesinlikle öyle mutlucum Adet olmamız bile başlı başına şükür sebebi, o zaman bir an önce gelmesini diliyorum![]()
Bilmiyorum ikna etmeye çalışacağım artik zaten oldu olmadi bu hayata yasamanin ne anlami kalırki bi olu gibi yaşar giderimO biraz zor canım, evraklar dolduruluyor çünkü, evlilik cüzdanı veriliyor.. aşılamada eşin oluyor. Doktor gelip ikinize de ismini ve eşinin ismini soruyor ki yalnış sperm aşılanmasın falan.. işlem iki kişiyle yapılıyor yani. Doktora gelse seninle ve doktor aşılamayı anlatsa ikna eder belki
Çok teşekkürler canım. Bakalım bende olcak mı bu ay.Bir kaç belirtim var
Dün başladi desem yeridir
Aralıklı tatli tatli kasık agrim var ama tam kasık degil daha aşağı taraflarlda sürekli bir agri degil aralıklı gelip 15 20 dk surup gecen bir agri (önceki gebeligimde de ayniydi)
Sık idrar
Normalde gazim hic olmaz denecek kadar azdi gazim var
Birde asıl bende tamam dedirten psikolojik dalgalanmalarim
Dün çok çok öfekliydim mesela zaten bu konuda problemim var :/
Aksama dogru daha cok aglamakli duygusaldim
Ayrica beyaz ama sut kesigi gibi degil yumurtlama akintisinin beyazi gibi akinti ic camasirda iz birakan ara ara gelen
Şimdilik sadece bunlar var canimsi
Erkekler bizlerle birlikte doktora geldiğinde daha farklı oluyorlar kuzum. ama herşey muayeneye, yumurta takibi çatlatma vs. Gelmesi gerekli olmasa da beraber giderseniz, olayı benimsiyor, görev gb görüyor, doktoru dinliyor falan.. ya benimki ilaç takviye içmiyordu.. tüp bebek diyince bu konuları kapat diyordu.. şimdi o kadar değişti ki anlatamam..Denedim onca sey yaptim onca şey dedim yemin ederim suan oturmuş artik ölmeyi dua ediyorum o kadar şey yasadimki artik dayanacak gücüm bile yok
Merhaba canım bende eskilerdenim benimde 3,5 yaşında bir kızım varİyi geceler hanımlarbende buranın cookk eski müdavimlerindenim. 4 yaşında bir kızım var
1,5yildir korunmadigim halde hamile kalamiyorum. Bugün bütün hormon testleri yapıldı herşey yolunda ama yinede olmuyor
bat 25 Mart . Bu ay farklı olarak klomen kullanıyorum inşallah şans getirir bana. Sizlerin hikayesi nasıl var mı benim gibi 2. Yi isteyenleriniz
![]()
Bende de hic gogus agirisi yok gögüslerim de hic bir degisiklikte yokÇok teşekkürler canım. Bakalım bende olcak mı bu ay.Gögüs ağrım yok ama akıntım ve kasık ağrım oldu ara ara. Bat 8 mart.Daha erken mi belirti için
Bilmiyom cnm bilmiyorum ben ilk evlendiğimden biri sorun yaşıyordum ne olacak hiçbir fikrim yokErkekler bizlerle birlikte doktora geldiğinde daha farklı oluyorlar kuzum. ama herşey muayeneye, yumurta takibi çatlatma vs. Gelmesi gerekli olmasa da beraber giderseniz, olayı benimsiyor, görev gb görüyor, doktoru dinliyor falan.. ya benimki ilaç takviye içmiyordu.. tüp bebek diyince bu konuları kapat diyordu.. şimdi o kadar değişti ki anlatamam..
Hayatta cocuğu olmayan bir çok kadın var biliyorsun değil mi.. harika hayatlar yaşayan, başarılı.. bir de çocuğu olup kaybeden anneler var, yine de hayata tutnan.. senin yaşam enerjin olmazsa bebeğine bu enerjiyi nasıl vereceksin.. önce kendini ve hayatını sevmelisin kuzum.. sen de bir annenin bebeğisin yani.. hayattaki tek amacın tek mutluluğun cocuk olamazBilmiyorum ikna etmeye çalışacağım artik zaten oldu olmadi bu hayata yasamanin ne anlami kalırki bi olu gibi yaşar giderim