• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ilk defa yapmayı düşünüyordum bilmiyomki nasil oluyo bilmiyom esim biraz inatçı konuşsam bile istemez yani kafayi yemek üzereyim vala ettim yapti eşiyle birlikte suan hamile kimse bilmiyo aşılama olduğunu ne guzel onun esi kabul eti benimkisi ise anca bana olay çıkarma derdinde
yok yok negatifi düşünme şimdiden senin eşin de kabul eder evlat bu, istiyorsa yapılacak elbet yapılması gerekenler

Hmm anladım ben eşimden gizli yapmayı düşünüyorum sperm tahlili diye kaldıracaktım oyle yapmayı düşünüyordum cunku eşim asla aşılamayi kabul etmez de suan ne yapacam nasil haledecem onu dusunuyo

Ya ilk defa yapmayı düşünüyordum bilmiyomki nasil oluyo bilmiyom esim biraz inatçı konuşsam bile istemez yani kafayi yemek üzereyim vala ettim yapti eşiyle birlikte suan hamile kimse bilmiyo aşılama olduğunu ne guzel onun esi kabul eti benimkisi ise anca bana olay çıkarma derdinde
Canım bu ikinizin kararı onu ikna etmeyi dene evlat sahibi olmak istiyorsa yapmalı sonucta ve kimse bilmeden beraber bu işi halledebilirsiniz esinle güzelce konusmayı dene 💜

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@Venev-
@asunny-
@Derinvebebekleri1 Mart
@kahvesizasla911 Mart
@Dnbn1 Mart
@birhayalimsenn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Umuthepvar452 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@tgba983 Mart
@portakalkek3 Mart
@Umutdolu19033 Mart
@minezmn414 Mart
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@NurSu-14Ocak4 Mart
PeanutButterAndJelly PeanutButterAndJelly 5 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@akrepprof6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
@sevdaluk19116 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@pamuk34seker6 Mart
@Ballgrill6 Mart
@shdgndz7 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@liyalim7 Mart
@Ayseee19878 Mart
HEYECANLIYIM HEYECANLIYIM 8 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
@Hello Kity8 Mart
Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek 8 Mart
Celikkf Celikkf 8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@zrn889 Mart
@esraerennn9 Mart
@hemsirebiri9 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@efeyefe10 Mart
@LittleDreams10 Mart
@bshk199310 Mart
@sedacamasal10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
@Hayat su10 Mart
@Gzmyts5310 Mart
@hamsipaci10 Mart
@defne4586610 Mart
@mellness8711 Mart
@HTCNM11 Mart
partalina_ partalina_ 11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@LittleDreams12 Mart
@calikusu_ist12 Mart
@ozlemem13 Mart🤰👶
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@hzlsel13 Mart
@Bir_Mumine13 Mart
@jadeysm14 Mart
@yeniz14 Mart
@dua644114 Mart
@Roosaa14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Pimpiriklianneee15 Mart
@Kayaa16 Mart
@Bedybedy16 Mart
@busraa261915 Mart
@Efsanemine16 Mart
@HafizHafsa16 Mart
@Random3316 Mart
@navicula17 Mart
@Mekap18 Mart
@mklbs18 Mart
@Hali18 Mart
@Sina763618 Mart
@mlsbgs18 Mart
@niidos18 Mart
@sunnygirlll19 Mart
@kahvelihatunn19 Mart
@Fang19 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
@srdgrmnc20 Mart
@sabotta20 Mart
Derin1111 Derin1111 20 Mart
Cordessa Cordessa 21 Mart
@tucimo21 Mart
@ManyakMisir22 Mart
@Yusra3022 Mart
@ftkz22 Mart
M Mrs Electrical Engineer 23 Mart
@Pocha_23 Mart
@1 prenses annesi24 Mart
@akgnss24 Mart
@Deryaa2228 Mart
23 Mart ekler misinz

Guzum sende hangi belirtiler var bu ay?
Bir kaç belirtim var
Dün başladi desem yeridir
Aralıklı tatli tatli kasık agrim var ama tam kasık degil daha aşağı taraflarlda sürekli bir agri degil aralıklı gelip 15 20 dk surup gecen bir agri (önceki gebeligimde de ayniydi)
Sık idrar
Normalde gazim hic olmaz denecek kadar azdi gazim var
Birde asıl bende tamam dedirten psikolojik dalgalanmalarim
Dün çok çok öfekliydim mesela zaten bu konuda problemim var :/
Aksama dogru daha cok aglamakli duygusaldim
Ayrica beyaz ama sut kesigi gibi degil yumurtlama akintisinin beyazi gibi akinti ic camasirda iz birakan ara ara gelen
Şimdilik sadece bunlar var canimsi

Hmm anladım ben eşimden gizli yapmayı düşünüyorum sperm tahlili diye kaldıracaktım oyle yapmayı düşünüyordum cunku eşim asla aşılamayi kabul etmez de suan ne yapacam nasil haledecem onu düşünüyorum
O biraz zor canım, evraklar dolduruluyor çünkü, evlilik cüzdanı veriliyor.. aşılamada eşin oluyor. Doktor gelip ikinize de ismini ve eşinin ismini soruyor ki yalnış sperm aşılanmasın falan.. işlem iki kişiyle yapılıyor yani. Doktora gelse seninle ve doktor aşılamayı anlatsa ikna eder belki

Canım bu ikinizin kararı onu ikna etmeyi dene evlat sahibi olmak istiyorsa yapmalı sonucta ve kimse bilmeden beraber bu işi halledebilirsiniz esinle güzelce konusmayı dene 💜
Denedim onca sey yaptim onca şey dedim yemin ederim suan oturmuş artik ölmeyi dua ediyorum o kadar şey yasadimki artik dayanacak gücüm bile yok

O biraz zor canım, evraklar dolduruluyor çünkü, evlilik cüzdanı veriliyor.. aşılamada eşin oluyor. Doktor gelip ikinize de ismini ve eşinin ismini soruyor ki yalnış sperm aşılanmasın falan.. işlem iki kişiyle yapılıyor yani. Doktora gelse seninle ve doktor aşılamayı anlatsa ikna eder belki
Bilmiyorum ikna etmeye çalışacağım artik zaten oldu olmadi bu hayata yasamanin ne anlami kalırki bi olu gibi yaşar giderim

Bir kaç belirtim var
Dün başladi desem yeridir
Aralıklı tatli tatli kasık agrim var ama tam kasık degil daha aşağı taraflarlda sürekli bir agri degil aralıklı gelip 15 20 dk surup gecen bir agri (önceki gebeligimde de ayniydi)
Sık idrar
Normalde gazim hic olmaz denecek kadar azdi gazim var
Birde asıl bende tamam dedirten psikolojik dalgalanmalarim
Dün çok çok öfekliydim mesela zaten bu konuda problemim var :/
Aksama dogru daha cok aglamakli duygusaldim
Ayrica beyaz ama sut kesigi gibi degil yumurtlama akintisinin beyazi gibi akinti ic camasirda iz birakan ara ara gelen
Şimdilik sadece bunlar var canimsi
Çok teşekkürler canım. Bakalım bende olcak mı bu ay.:KK200: Gögüs ağrım yok ama akıntım ve kasık ağrım oldu ara ara. Bat 8 mart.Daha erken mi belirti için

Arkadaşlar konu hakkında tecrübeli olan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben Şubat ayında kimyasal gebelik yada erken düşük yaşadım. Yurt dışında olduğum için kan tahlili yaptıramamıştım. Adetimin gecikmesinden 5 gün sonra Türkiye'ye geleceğim gün kanamam başladı. Geldiğim gibi acile gittim. Beta değerim 21 çıktı. Adetim normalde 4-5 gün sürer ama bu sefer 7 gün oldu. Sizin de kimyasal gebelikte adetiniz uzun sürdü mü? Bugün tekrardan kan tahlili verdim beta kontrolü için. Beta değeriniz adet sonrası sıfırlanmışmıydı? İnşallah değer sıfırlanmıştırda çalışmalara başlarım :))

kızlar selamlar,
benim bat 4 ya da 5 mart. yumurtalama gününü değerlendirdik. bir kaç gündür de felaket mide bulantım var mahvoldum. göğüslerimin ucunda değil ama yanlarında ağrı var. dün ve bu sabah yaptığım kaset testler negatif.

beta hcg hormonu idrar testiyle tespit edilecek seviyeye ulaşmadan mide bulantısı başlar mı? psikolojik mi diye düşündüm ama 2-3 gündür gerçekten hayatımın en kötü bulantılarını yaşıyorum. sizce kanda baktırayım mı?

Denedim onca sey yaptim onca şey dedim yemin ederim suan oturmuş artik ölmeyi dua ediyorum o kadar şey yasadimki artik dayanacak gücüm bile yok
Erkekler bizlerle birlikte doktora geldiğinde daha farklı oluyorlar kuzum. ama herşey muayeneye, yumurta takibi çatlatma vs. Gelmesi gerekli olmasa da beraber giderseniz, olayı benimsiyor, görev gb görüyor, doktoru dinliyor falan.. ya benimki ilaç takviye içmiyordu.. tüp bebek diyince bu konuları kapat diyordu.. şimdi o kadar değişti ki anlatamam..

İyi geceler hanımlar 😊 bende buranın cookk eski müdavimlerindenim. 4 yaşında bir kızım var 🙏🙏 1,5yildir korunmadigim halde hamile kalamiyorum. Bugün bütün hormon testleri yapıldı herşey yolunda ama yinede olmuyor 🤷🤷 bat 25 Mart . Bu ay farklı olarak klomen kullanıyorum inşallah şans getirir bana. Sizlerin hikayesi nasıl var mı benim gibi 2. Yi isteyenleriniz 💕💕💕
Merhaba canım bende eskilerdenim benimde 3,5 yaşında bir kızım var :nazar: 2. yi düşünüyoruz 6 ay olacak bizimde Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar :)

Çok teşekkürler canım. Bakalım bende olcak mı bu ay.:KK200: Gögüs ağrım yok ama akıntım ve kasık ağrım oldu ara ara. Bat 8 mart.Daha erken mi belirti için
Bende de hic gogus agirisi yok gögüslerim de hic bir degisiklikte yok
8 martsa bence erken degil
Belirtilerin devam ederse
4 ü veya 5 nde erken gebelik yapabilirsin bence
Ayy hadi insallahhh 😊

Erkekler bizlerle birlikte doktora geldiğinde daha farklı oluyorlar kuzum. ama herşey muayeneye, yumurta takibi çatlatma vs. Gelmesi gerekli olmasa da beraber giderseniz, olayı benimsiyor, görev gb görüyor, doktoru dinliyor falan.. ya benimki ilaç takviye içmiyordu.. tüp bebek diyince bu konuları kapat diyordu.. şimdi o kadar değişti ki anlatamam..
Bilmiyom cnm bilmiyorum ben ilk evlendiğimden biri sorun yaşıyordum ne olacak hiçbir fikrim yok

Bilmiyorum ikna etmeye çalışacağım artik zaten oldu olmadi bu hayata yasamanin ne anlami kalırki bi olu gibi yaşar giderim
Hayatta cocuğu olmayan bir çok kadın var biliyorsun değil mi.. harika hayatlar yaşayan, başarılı.. bir de çocuğu olup kaybeden anneler var, yine de hayata tutnan.. senin yaşam enerjin olmazsa bebeğine bu enerjiyi nasıl vereceksin.. önce kendini ve hayatını sevmelisin kuzum.. sen de bir annenin bebeğisin yani.. hayattaki tek amacın tek mutluluğun cocuk olamaz 🤍 olursa mutluluğuna mutluluk katılır sadece

Back
X