• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ondada sanırım bişey çıkmadı 6 ay içinde gebelik olur dediklerinde bunu anlıyorum..Stresi azaltmak için istersen bı psikiyatri uzmanından yardım alabilirsin canım kafa rahatlığı önemli eltinden dolayı iyice stres yapmış olabilirsin
Gitim oraya ama ben başka bi konu icin gitim ilac verdi ama onu bırakmak zorunda kaldım çünkü daha fazla kötü olmama sebep oldu

Bu ay bana da dahiliye doktorum başlattı.Evet dediğiniz gibi akıntım eskilere göre hem daha yoğundu. Değerlendirdikte bakalım😊 Eger gebelik gerçekleşirse inşallah gerçekleşir o zman diyceğim ki sebepsiz inf. im kaynağı D vitamini. Umarım herşey gönlünuzce olsun çok geçmiş olsun☺😊
İnşallah hamile kalmışsındır, saglıkla gelir minik :) D vitamini düşük olup hamile kalan da cok var ama herşey bir vesile, inşallah sana bu vesile olmuştur. haberleşelim mutlaka :)

Hanımlar beni listeden çıkarabilirsiniz yumurta 14-15 mm olmuş iğnelerle rağmen 😟😟 gonalfe başladık bugün 225 ml vuruldum yarında vurulcam Çarşamba kontrol ama hiç sanmıyorum olumsuz olacak yine 😥

Aynen öyle sanırsam takıyoz ama bilmiyorum bu ay rahattım aslında ama yine olmadı 2,5 çıktı beta hcg 3 nartta da adet olurum bence gecikme olcamı sanmam
İnşallah gecikip çift çizgiyi görürsün canım. 3 Mart eşimin doğum günü keşke bende o gün hediye olarak çift çizgiyi verebilsem

Hanımlar beni listeden çıkarabilirsiniz yumurta 14-15 mm olmuş iğnelerle rağmen 😟😟 gonalfe başladık bugün 225 ml vuruldum yarında vurulcam Çarşamba kontrol ama hiç sanmıyorum olumsuz olacak yine 😥
Hemen neden olumsuza yoruyorsun canım,bak herşey Rabbimizin elinde O’ndan Ümit kesilir mi hiç. Bi ol demesine bakar herşey. İyi düşün iyi olsun

kızlar çok yazmasamda sohbeti hep takip ediyorum ne yaparsak yapalım stresimi yönetemediğimiz sürece süremiz uzayacak. akışına bırakamıyoruz çüünkü hemen anne olmak istiyoruz. bende klomenler femarelar aynı durumdayım ve tedavi ile ilerlediğinde de aklımdan hiç çıkaramıyorum fayda etti mi oldu mu olmadı mı diye düşünmekten. rabbim aratmasın tez zamanda bu kutsal görevi tadarız inşaalah anne oluruz. tüm hemcinslerim her zaman duamda rabbim bize önce sabır sonra sağlıklı evlat doğurabilmeyi nasip etsin.

iyi düşün iyi olsun belki bu iğne iyi gelecek evrene olumsuz mesaj verme üzme kendinide

Benimde geçen ay gelişme göstermemişti hemen avokado yemeye başladım ve tekrar kontrole gittiğimde çok fark etmişti

20220228_150223.webp
yine hayali çizgilerle kafayı yemek üzereyim😁😁

Back
X