• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır canım hayırla kucagına al varsa 🤲🏻💜
Insallah canim insallah ilk hamileligimde 7 haftalikken düşük yaptim. Benim eşimde nadir görülen hastaliktan. O haftanın iki günü ovitrelle uç gunu gonal f kullaniyor. Sperm sayisi 0 dı o kadar zor gunler gecirdik ki. Sonrasinda hamile kalinca dunyalar bizim olmustu ama düşük yapincada o dünya basımıza yıkıldı. Umarim vardır. Umarım burası bana uğur getirmistir.

Kızlar size bişey soracam acaba bu ay bende femera ilacı var ondan içsem bisey olurmu daha dun bitirdim reglimi sizce

Insallah canim insallah ilk hamileligimde 7 haftalikken düşük yaptim. Benim eşimde nadir görülen hastaliktan. O haftanın iki günü ovitrelle uç gunu gonal f kullaniyor. Sperm sayisi 0 dı o kadar zor gunler gecirdik ki. Sonrasinda hamile kalinca dunyalar bizim olmustu ama düşük yapincada o dünya basımıza yıkıldı. Umarim vardır. Umarım burası bana uğur getirmistir.
Canım benim hersey Allahtan. benim esimde 2 haftada bir merional vuruluyor. Rabbim inşallah bebegin varsa hayırla saglıkla uzun ömür nasip etsin ona yüzünüz gülsün 🤲🏻💕
Hep pozitif düşün güzel enerjilerle dol 🥰

Kızlar size bişey soracam acaba bu ay bende femera ilacı var ondan içsem bisey olurmu daha dun bitirdim reglimi sizce
Doktor kontrolünde kullanılması gereken ilaclar onlar canım doktor kac gun kullanacağına karar veriyor kist yapma ihtimalleri var o ilacların kendi kararınla kullanmamalısın

Back
X