• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim bı arkadaşım adete 2 gün varken hassas testlerden yaptı çıkmadı adet gecikince yaptı normal testle çıktı pozitif hem sen yumurtlama tarihini biliyon mu kesin belki geç döllenme olmustur
yok kuzu ya geç döllenme olasılığı sıfır çünkü biz sürekli beraber olmuyorız sadece yumurtlama haftası. Sen hesapla beni anlayacaksın bak şimdi ne demek istediğimi
Sat 30 Ocak
Döngü 33
Bat 4 Mart
bu şekilde yumurtlama 13-14 üne denk geliyor ki o aralar beyaz akıntım geldi iki üç gün, ben de 15-17 -18-22 değerlendirdim.

Canım benim ilk gebeligimde adetten bir gün önce negatif cikti sonra bende senin gibi adet olmayi bekledim ama adetimin geciktigi 4. Gün pozitif çıktı. Ümidini yitirme hemen
Bir yanım bahar bahçe bir yanım ümitsiz 🙈 İnşallah sizlerin dediği gibi olır canım çok sevinirim keşke inşallah🙏

kızlar benide aranıza alır mısınız :) sat 31 ocaktı bat 27 siydi ama hala regl olmadım gecikti 26 sında kaset test yaptım negatifti bidaha yapmadım ne olacak bilmiyorum benide eklermisiniz acabaa :)

yok kuzu ya geç döllenme olasılığı sıfır çünkü biz sürekli beraber olmuyorız sadece yumurtlama haftası. Sen hesapla beni anlayacaksın bak şimdi ne demek istediğimi
Sat 30 Ocak
Döngü 33
Bat 4 Mart
bu şekilde yumurtlama 13-14 üne denk geliyor ki o aralar beyaz akıntım geldi iki üç gün, ben de 15-17 -18-22 değerlendirdim.
Canım ovulasyon testi kullanmiyosan yada bariz bı yumurtlama belirtin yoksa adetten hemen sonra yada adete yakında yumurtlama olabilir hiç belli olmaz değişebilir instangramdan birgebeningünlügü sayfasını takip et çok yararlı bilgiler veriyo Ebru abla

Canım ovulasyon testi kullanmiyosan yada bariz bı yumurtlama belirtin yoksa adetten hemen sonra yada adete yakında yumurtlama olabilir hiç belli olmaz değişebilir instangramdan birgebeningünlügü sayfasını takip et çok yararlı bilgiler veriyo Ebru abla
işte o bariz belirti 2 gün süren beyaz akıntıydı ona göre değerlendirmiştim ve hayatımda acısız yaşadığım ilk adetim olacak onu da bugün çözdüm bu ay düzenli yediğim avokado dan bence.
Tabi Allah'tan ümit kesilmez yarın ve sonraki günde test yapar beklerim artık, hayırlısı

Sipariş verdim canım kargo bekliyorum ama tam adetimin bitimine yetişecek galiba tam olarak nasıl uygulanıyor
Canım 2 saat öncede sıvı alımını (çay,kahve,su gibi) kes .Her gün aynı saatte yapmaya özen göster ..ilk 5 dk içinde sonuç çıkmalı..Tçizgisi C kadar koyu yada ondan daha koyu olursa yumurtalama zamanı o günü ve sonraki 2 günü değerlenrmen lazım

Sipariş verdim canım kargo bekliyorum ama tam adetimin bitimine yetişecek galiba tam olarak nasıl uygulanıyor
Mesela ben çalıştığım için evde daha rahat yaparım diye öğlen 16.00 da yaptım ..14.00 den itibaren sıvı bir şey içmedim etkilemesin diye

Back
X