• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benden de ümidi kesin kuzular Bat 4 Mart bugün erken gebelik yaptım kıpkırmızı tek çizgi bu test ile birlikte 3 test çöp oldu. İki gün sonra bir daha denerim ama bence değilim sonra sessizce adetimi beklerim.

Bu arada hani ben diyordum ya 10 gün önceden hep ağrı sızı duramazdım diye muhtemelen ben bu ay düzenli gün aşırı avokado tükettim bence onun etkisiyle ağrı hissetmiyorum tertemiz adet olacağım.
Ben 4 ya da 5 test çöpe gitti kendime söz verdim 5 ay en az 5 gün gecikmedigim sürece yapmayacagım test.
Ay kuzum senin var dahaa inşallah bebegin seninledir hic belli olmaz 💕

Benden de ümidi kesin kuzular Bat 4 Mart bugün erken gebelik yaptım kıpkırmızı tek çizgi bu test ile birlikte 3 test çöp oldu. İki gün sonra bir daha denerim ama bence değilim sonra sessizce adetimi beklerim.

Bu arada hani ben diyordum ya 10 gün önceden hep ağrı sızı duramazdım diye muhtemelen ben bu ay düzenli gün aşırı avokado tükettim bence onun etkisiyle ağrı hissetmiyorum tertemiz adet olacağım.
Canım benim bı arkadaşım adete 2 gün varken hassas testlerden yaptı çıkmadı adet gecikince yaptı normal testle çıktı pozitif hem sen yumurtlama tarihini biliyon mu kesin belki geç döllenme olmustur

Ben 4 ya da 5 test çöpe gitti kendime söz verdim 5 ay en az 5 gün gecikmedigim sürece yapmayacagım test.
Ay kuzum senin var dahaa inşallah bebegin seninledir hic belli olmaz 💕
zerre ümidim yok çok çok silikte olsa çıkardı kuzum bildiğin bembeyaz o yüzden sırf içimde kalmasın diye ya yarın yada salı yapacağım test

zerre ümidim yok çok çok silikte olsa çıkardı kuzum bildiğin bembeyaz o yüzden sırf içimde kalmasın diye ya yarın yada salı yapacağım test
Yookk yavrum hic belli olmaz daha gecikmedin bile pozitif enerjiler yolla etrafına normal testler de hemen cıkmayabilir ayrıca idrara da sonradan geliyor hcg hormonu bekle

Canım benim ilk gebeligimde adetten bir gün önce negatif cikti sonra bende senin gibi adet olmayi bekledim ama adetimin geciktigi 4. Gün pozitif çıktı. Ümidini yitirme hemen

Back
X