- 21 Ocak 2022
- 1.184
- 1.094
- 83
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.181
2 saat sonra çıkıcak dedi sonuç acaba erken çıkar mı yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben çok bilmiyorum, erken derken nasıl oluyor? Benim adet 4 şubattı, 9 u gibi bitti. ovuluasyon testine göre 20 sinde yumurtlama oldu. Erken mi oluyor geç mi bilemiyorum. Ama bat 6 mart. Daha bekleyeyim diyorum birkaç gün, rest yapmayacağım çarşambaya kadar. Beklesem iyi olur değil miNormalde 6 gün var ama erken yumurtlamam oldu die 3 gün ver canım
Canım 2 saate dedi ben 11 de verdim belki erken çıkabilirHaber veririm canım bende seni bekliyorum acaba saat kaç gbi çıkar
Normalde beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama olur canımCanım ben çok bilmiyorum, erken derken nasıl oluyor? Benim adet 4 şubattı, 9 u gibi bitti. ovuluasyon testine göre 20 sinde yumurtlama oldu. Erken mi oluyor geç mi bilemiyorum. Ama bat 6 mart. Daha bekleyeyim diyorum birkaç gün, rest yapmayacağım çarşambaya kadar. Beklesem iyi olur değil mi
Gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik
Benim bat geçti regli gelmedi testimde negatif olduSizin bat geçmiş miydi? Pozitifim demiştiniz. Hayırlı olsun sağlıcakla gelir inşallah
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne gibi belirtilerim vardı doğal mı oldu aşılama veya ilaç kullanımı vs. mi?Kızlarrrrrrr hamileyimmmm. Allahımaaa şükürler rabbim bütün herkese nasip etsin inşallah![]()
Amin canım benim çok sağol darısı hepinize inşallahCanım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne gibi belirtilerim vardı doğal mı oldu aşılama veya ilaç kullanımı vs. mi?
Hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına al bebişiKızlarrrrrrr hamileyimmmm. Allahımaaa şükürler rabbim bütün herkese nasip etsin inşallah![]()
Sağol canım, tutuyor tarih, tam o günü değerlendirdik eşimle. Umarım hayırlı sonuçlar çıkar. Sennje yaptın acilde misin hala ? Geç çıkmaz umarım sonuçlarNormalde beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama olur canım
Ayyy yrni gördüm harika bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok ama çok sevindimKızlarrrrrrr hamileyimmmm. Allahımaaa şükürler rabbim bütün herkese nasip etsin inşallah![]()
7 MartHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz
umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Amin inşallah canım benimHayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına al bebişi![]()
İnşallah vardır canım yok eve geldik mail attılarSağol canım, tutuyor tarih, tam o günü değerlendirdik eşimle. Umarım hayırlı sonuçlar çıkar. Sennje yaptın acilde misin hala ? Geç çıkmaz umarım sonuçlar
Bana mı yazdın canım ?Hiç test yapmadın mı sen
Çok sağol kuzum benimAyyy yrni gördüm harika bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok ama çok sevindim