• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır canım yok eve geldik mail attılar
Aaa mail mi atıyorlarmış? devlet hastanesi miydi ? Çok iyiymiş hastanede vakit geçer mi o heyecanla 😍 bende özele gideyim diyorum şehir hastanesi çok uzak bide kalabalık, sonuç geç çıkar falan. Çalışıyorum zaten, çok yoğunum. Bu aralar işten çıkınca eve zor geliyorum öyle yürüyecek halim kalmıyor. Halsiz hissediyorum. Çok yakında özel hastane var oraya gideceğim. Ayy çok sevindim ya senin için

Hayırlı olsun çok sevindim sanki kendim hamileymişim gibi Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah 🥰🥰
Allah razı olsun herkesten kızlar bende aşırı şaşkınım çok değil 8 aylık evliydim 2.ayımdı korunmayı bırakalı rabbim nasip ettti ama hep korkardım ben hamile kalamıcakmışım gibi gelirdi sakın öyle düşünmeyin sadece stres oluyor insan 🥰

O zaman iyi haber vereyim kızçelerime 🥰 hallettik meseleyi yani öyle inanmak istiyorum. Çok pişman zaten, çok üzgün. Sadece konuşamıyor işte kendi de kabul ediyor ifade edemiyorum kendimi diye ama düzelecek zamanla inşallah. Valla çocuk gibi sevindik Allah kimsenin mutluluğuna zeval vermesin 🙏 sevgi varsa her şey halloluyor, o sevgiyi de saygıyı da koruyabiliriz hep inşallah. Ama güme giden benim iğne oldu 😁 neyse yuvamızda huzur olsun da yine olur napalım. Belki de kendiliğinden çatlamıştır kaçırmamışızdır. Bugün doktora gitmediğimi öğrenince de çok üzüldü ama kısmet diyelim artık. Desteğiniz çok mühim iyi ki varsınız ❤️
Ahhh bir güzel haber daha geldi 🙏🏼😍😍 evinizin huzuru mutluluğu muhabbeti eksik olmasın canım.. eniştemiz de seni artık hiç üzmesin.. amaan iğnedir doktordur olur boşverin onları.. küs geçen günlerinizi telafi edin 🤓🤓🤓

Aaa mail mi atıyorlarmış? devlet hastanesi miydi ? Çok iyiymiş hastanede vakit geçer mi o heyecanla 😍 bende özele gideyim diyorum şehir hastanesi çok uzak bide kalabalık, sonuç geç çıkar falan. Çalışıyorum zaten, çok yoğunum. Bu aralar işten çıkınca eve zor geliyorum öyle yürüyecek halim kalmıyor. Halsiz hissediyorum. Çok yakında özel hastane var oraya gideceğim. Ayy çok sevindim ya senin için
Yok özeldi canım benimkide, devlet atmıyorr

Merhabalar, sizlere danışmak istediğim bir konu var 🙄 3 4 gundur ara ara artan bel ve kasik agrim var. Cok sik bir sekilde de akintim oluyo hatta bugun artık 3 4 kere tuvalete gittim kesin oldum bu sefer diye. bat 25 şubatti. elimde freely erken gebelik testi oldugu icin onu yapayim dedim. Sonuç negatif 🙄 hastalik falan mi acaba🙄 ne dusunuyorsunuz? Lutfen yardim...
Son bat ne zaman cNin

aaa ben şok neden yapmamışlar aaa resmen hayretler içerisindeyim
Birisi dedi ki kadin dogumcu istemeden odemiyor testin bedelini bende dedim onemli degil ben size odeyim ben ozel dağlık sigortadan alirim bedelini dedim. Ama fatura vermeniz lazım dedim hizmet dokumu ve muayene formu dedi ki genel xerrah var sorun degil dedim oduyo firmam yapamayiz dedi size gebelik dusuk suphesi gelse bet yapamicaniz mi siz nasil hastenesiniz dedim neyse ok dedim ciktim bu arada vqsat hastaneler bunlar en yakin die gittim.

2 ci hastanede yakinda diye gittim oda dedi ki e fatura verebilirim hizmet dokumu mesai saatlerinde verebilirim dedi. Bende firmam odemez o sekilde dedim Yrdjmcj olamam dedi iyi kalsin dedim çıktım.....

Medicana hastanesi var hep oraya gidiyorum gayet iui hastane ama evime uzak 2 3 gunr giderim zTen kendi doktoruma =) testlere devam......

Back
X