- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #6.501
Kıızz bu ne enerji maşALLAHAllahhhhhhhhhhhhhhh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıızz bu ne enerji maşALLAHAllahhhhhhhhhhhhhhh![]()
canımm, bat senınde 10mart sanırım. bende aynıyımMerhaba kızlar ben de 2 aydır ovulasyon testi ile hemhal oluyorum. İlk defa bu ay gerçekten tam bir pik ve catlama gördüm. Değerlendirmeye çalıştım ama bakalım inşallah hamileyimdir.
Keşke dollenmeyi algılayan bir test olsa beklemek çok zor.
Rabbım hepimizin yüzünü güldürsün hepimizi sevindirsin insallah![]()
18 şubat yumurtlamam yani 13. Günüm oluyor heralde. Biraz geç oldu ondan telaşlandımBen hamile kaldığımda sabah uyanmıştım ağzımda bir demir tadı, sabaha kadar demir kemirmiş gibi.. ondan şüphelenip test yapmıştım pozitif çıkmıştı ama yumurtlamadan 12 gün sonraydı. İnşallah vardır yanikaçıncı günün?
ya benim de 19-21 arası bat. kız biz daha bu ay çalışmalara yeni başlamadık mı 3-4 kere değerlendirmişizdir en çok, ne testi ne düşüşüüüüü...
Enerji tavan olması lazım ki olacak biliyorum, pozitiflik pozitifliği çeker her zaman hadi kalk silkelen.
Güzel günler göreceğiz
Şöyle bişey benim yıldızım çok düşük en ufak bişeyden etkileniyorum dünde bazı saçma olaylar oldu sanırım sabahtan beri sebebi odur ki böyleyim ben bi sıcak duş alayım kendime geleyim ben gelene kadarda batları gelipte geçenler sonuçlarınız artık söyleyin daaya benim de 19-21 arası bat. kız biz daha bu ay çalışmalara yeni başlamadık mı 3-4 kere değerlendirmişizdir en çok, ne testi ne düşüşüüüüü...
Enerji tavan olması lazım ki olacak biliyorum, pozitiflik pozitifliği çeker her zaman hadi kalk silkelen.
Güzel günler göreceğiz![]()
benımde aynıııııı, 23 - 24 pıktı sonra sılıklestı canımBat 10 Mart yumurtlama 23,24 pik 25ve 26 da siliklesmeye başlamıştı.
Ah benim de 7 mart tahmini. Sabırsızlikla bekliyrm. cmt yaparim testi. Yerleşme lekesi gibi birsey yasamistim 3 gun once. Ay belki cumada yaparim,Benimde 7 Mart erkendne negatif görmemek için o düşünceyi kafadan silip atıyorumpazar günü yapıcam adete 1 gün kalmış oluyo
e hadi foto bekliyoruzzzKızlar yarın. Bat günüm test yaptım az önce ikinci çizgi hayalet çıktı fotorafını nasıl ekliyoruz çıldırcam![]()
adetim 4 martta gelmezse hiç durmam giderim tabi ama inşallah 40 küsür gün değildir açıkcası bunu nasıl hesapladın kuzum benim gözümden kaçan bir şey mi var sen nasıl 37-42 yi hesapladın ovü testine bakarak mı? 18 Eylül, 21 Ekim, 24 Kasım, 24 Aralık ve 30 Ocak bak sana adet dönemlerimi de yazdımYavrum senin adetler zaten düzensiz.. Adet bittikten 15 20 gün sonra çatlama görüyorum demistin, normal birinin neredeyse adet günü yaklasiyorken sen yeni catlama görüyorsun..Senin adetler 37 42 günde bir oluyor senin anlatımına göre söylüyorum tabi bunu.Şuan zaten ovü testlerine göre yeni pik görüyorsun çatlama bugün ya da yarın olur..Catlamadan sonra 14 gün sayicaksin o zaman senin adet günün...Ovü testlerini hergün yapmanı o yüzden istedim çatlaman ne zaman olacak görelim.. Polikistik olduğunda ya da kist durumu olduğunda adete kadar aralıklarla testte pik görme durumu oluyor. Eğer öyle bişey varsa adetin 4 Mart'ta olabilir ama şuan için 4 Mart gözükmüyor, catlamadan sonra 14 gün daha bekliceksin gecikme olacak yani..Senin yerinde olsam beklemeden doktora gidip çatlama olup olmadığını öğrenmek için test verirdim ultrason da baktırırdim ama bu ay testlerle kendime bakayım dersen adet gününe kadar ovulere devam
Elimde 10 tane erken gebelik testi var.. evi eşelesem 1-2 de normal çıkaryürü be Fang! beraberiz bu yolda, ennnn ama enn erken 16sında test yapacaz, daha da bırakın elinizdeki testleri![]()

Dikkat et stokçuluktan içeri almasınlar seni :))))Elimde 10 tane erken gebelik testi var.. evi eşelesem 1-2 de normal çıkar
beni zincirleseniz 16 sını bekleyemem ben![]()
Bağımlılık benimkisi. Tedavi etsinler beni : (Dikkat et stokçuluktan içeri almasınlar seni :))))
hahahahahahaha bekleme be ben bile nası bekleyecem bilmiyorumElimde 10 tane erken gebelik testi var.. evi eşelesem 1-2 de normal çıkar
allahım aynı bizim evdeki durumBilmiyorum aslında günleri değerlendireceğiz diye pertim çıktı. Bir de eşime pekmezleri cevizlere fındıkları iteleyip duruyorum. Adam yedikçe durmuyor. Gün değerlendirmeyi bitirdik ekstralara çıkıyoruzÇok yorgunum aslında
ben bu takviyeleri keseceğim galiba
![]()
yok canım hep erteledim hiç gitmedim bu ay yine olmazsa artık gidiş kesinDoktora gittin mi canım hormonlara falan baktırdın mı hic
Ben de bugün kendimi çok huzursuz hissediyorum böyle modum düşük neden anlamadım içimde böyle garip bir his var anlamadımKızlar sanırım psikolojik düşüşteyim kendimi iyi hissetmiyorum bide bat 19 daha zaman var olduğunu bildiğim halde test yaptım galiba gebe haberleri etkiledi toparlanmam lazım
ben de henüz yok haftaya sipariş edeceğim bata 1-2 gün kala elime ancak ulaşır bilerek geç sipariş edeceğim ki erkenden test yapmayayımElimde 10 tane erken gebelik testi var.. evi eşelesem 1-2 de normal çıkar
Yapabiliyorsaniz her gün dedi10 gün hergün mü gün aşırı mı
erken gebelikKaset testmi yaptın yoksa erken gebelikmi canım
Bilmiyorum aslında günleri değerlendireceğiz diye pertim çıktı. Bir de eşime pekmezleri cevizlere fındıkları iteleyip duruyorum. Adam yedikçe durmuyor. Gün değerlendirmeyi bitirdik ekstralara çıkıyoruzKıızz bu ne enerji maşALLAH![]()

Çok yorgunum aslında