- Konu Sahibi Papatyamelo
- #6.541
Resmen beklediğine değdi aaaaaaaaKızlar sonucumu aldımmmmmm

Tebrk ederim tekrardan. birkaç gün bu mutluluğu yaşayın da sonra gidip o sekreter kızın canına bi okuyunUnutmayın o kızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmen beklediğine değdi aaaaaaaaKızlar sonucumu aldımmmmmm

Tebrk ederim tekrardan. birkaç gün bu mutluluğu yaşayın da sonra gidip o sekreter kızın canına bi okuyunAyyy canım tebrik ediyorum sonunda aldın Rabbim hayırla saglıklı kucagınıza aldırsın inşallahKızlar sonucumu aldımmmmmm
hayır sadece göğüslerimde dolgunluk ve acı var afedersin gazım var başka da bir şey yokAdet belirtilerin başladı mı?
Bir sorun görünmüyor canım baya iyi masallahKızlar bu 3. Testimiz artık doktor erkek faktörünü ortadan kaldıracak galiba bi sorun göremedim sizce var mı ??
Burcun ne söyle bakayım hemennay geliyor bebişşşşş
benim de burcuma bu ay bebek için çok şanslı bir ay demişti bir astrolog, benim burç aynı zamanda eşimin yükseleniallaaaaaah dedim alt tarafı burç yorumu
![]()
Sonuç eline ulaşana kadar Beta 150 olmuşturKızlar sonucumu aldımmmmmm
çoook tebrik ederimKızlar sonucumu aldımmmmmm
Yumurtladıysam dün değerlendirmiştik zaten inşallah bakalımmYumurtlama mı acaba kuzum..
ayy ınsallaahhh vardır ınsallah yaaaBenim de 10 mart23-24 ünde pik gördüm ovulasyon testinde. Şuan varsa yerleşiyor mudur ki ay çok heycanlıyım yumurtalıklarım ağrıyor adet öncesi ağrısı gibi
,
Hayırlı olsun canımKızlar sonucumu aldımmmmmm
yengeeçççç , yükselenim de akrep üşenmessen hepsine bakBurcun ne söyle bakayım hemenn![]()
Yesss gelsin bebişşşş sağlıkla inşallahKızlar sonucumu aldımmmmmm
maşallaaahhh, suphannallah. hayırlı olsun canımKızlar sonucumu aldımmmmmm
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallahKızlar sonucumu aldımmmmmm
Bakıyorum canım duş kaldı bu aradayengeeçççç , yükselenim de akrep üşenmessen hepsine bak![]()
Hadi bakalım hayırlı olsun canım sonundaaaKızlar sonucumu aldımmmmmm