• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın deli gibi test yapmak istiyorum yaa

Oh çok sevindim:) Listeye dahilim o halde. en baştan okuyabildiğim kadar okuyarak geldim. konuşmalardan çok şeyde öğrendim. hatta birgebeningünlüğünden ovülasyon testi sipariş vereceğim. sizce strip mi kaset mi ? karar veremedim
Bence kaset. Çok kullanışlı ve doğru sonuç 👏

Merhaba kızlar bana bu gruptan bildirim gelmemiş ben de eklendigimi unutmusum 🙈
Bat 6-7 mart gibiydi buraya garanti olsun diye 7 mart yazdirmisim, bir suru test almıştım dün onlar geldi, öylesine yaptım ve pozitifi gördüm çok şükür sizlerle de paylaşmak istedim bat bekleyenlere bol şans ❤️
Papatyamelo Papatyamelo
Hayırlı uğurlu olsun canım 👏💜

Gördüm o yazdığı şeyi ama bebişe yorma onu başka bişeye yor

evet yaaa ben bu aşağıda yazanı dikkate alcam bananeeeee😂😂😂

Yükselen Akrepler
Mart Ayının yenilenme enerjileriyle hayatın keyif veren neşeli alanlarına çekilmek isteyebileceğimiz bir enerji ile başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde ebeveyn olmayı planlayan Akrep burçları için gökyüzü olumlu yönde destekleyici bir enerji içinde olabilir.

Yapmadım su gibi akıntım başladı 2 çamaşır değiştirdim baktım olacak gibi değil peçete koydum bekliyorum gelecekse gelsin bıhtıkk yaaa 😁🤣
Yerinde olsam test yapardım cnm ilk gebeligimde adet günü başlayan su gibi akıntım olurdu adet oldum sanıp wc giderdim bence hamilesin☺️ başka belirtilerin var mı

hamile arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah
darısı tüm isteyenlerin bizlerinde başına
bata son 6 gün, günler belirti aramakla, bi an umuda kapılıp hamilemiyim acaba diye sevinirken 5 dk sonra bu ay da olmadı diye üzülmekle geçiyor allah hepimize genişlik versin çok zor ya
hamile olan arkadaşlar bata kaç gün kala geldi pozitifler acaba ???
Canım benim bat 6 ya da 7 marttı dun öğrendim ben yani 5 6 gün kala ama hic bi belirtim yoktu göğüs şişmesi ve ara ara rahmimin kasılması dışında ben öylesine yaptım çok test almıştım bi taneden bi şey olmaz dedim surpriz oldu, darısı başına inşallah kendini rahat bırak çok bi şey kalmamış zaten, erken öğrenmek çok da iyi bi şey değil aslında

Back
X