- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #6.721
Yarın deli gibi test yapmak istiyorum yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kaset. Çok kullanışlı ve doğru sonuçOh çok sevindim:) Listeye dahilim o halde. en baştan okuyabildiğim kadar okuyarak geldim. konuşmalardan çok şeyde öğrendim. hatta birgebeningünlüğünden ovülasyon testi sipariş vereceğim. sizce strip mi kaset mi ? karar veremedim
Beraber yapalım mıYarın deli gibi test yapmak istiyorum yaa
2 gunde bir artisa baktir canim. Saglik ocaklari da bakar.Kuzular ben 2 gün önce kan verdim 22 çıktı tekrar yüksekmişmi die kontrol etmek için nezaman vermeliyim acaba bide devlete verebilirmiyim
inşallah hayırlı sonuçlar alalım da canım benim normalde adetim çok düzenlidir 2 aydır biiontech aşısı yüzünden 1-2 gün kaydı bakalım 7-8-9 bat sayılır aslındaArka arkayaymıl ne güzell![]()
Hayırlı uğurlu olsun canımMerhaba kızlar bana bu gruptan bildirim gelmemiş ben de eklendigimi unutmusum
Bat 6-7 mart gibiydi buraya garanti olsun diye 7 mart yazdirmisim, bir suru test almıştım dün onlar geldi, öylesine yaptım ve pozitifi gördüm çok şükür sizlerle de paylaşmak istedim bat bekleyenlere bol şans
Papatyamelo
Olur yapalımBeraber yapalım mı![]()
Bende kullanıyorum canm birakmak istiyorum azaltabildigin kadar azalt bari hamissinde allah korusunKızlar sigara kullanan varmı aranızda ben gebeliğimi öğrendim fakat hala içiyorum yaa![]()
Gördüm o yazdığı şeyi ama bebişe yorma onu başka bişeye yorben buldum ama burcumla yükselenim bambaşka şeyler söylüyor canım sıkıldı
alıntıya tıklayıp bakabilirsiniz kızlar diğer burçlara da H Hello Kitykahvelihatunn
6 Mart adet günüm gözüküyor ozaman gitsem sıkıntı olurmu acaba canım ya2 gunde bir artisa baktir canim. Saglik ocaklari da bakar.
Bende bendeYarın deli gibi test yapmak istiyorum yaa
Gördüm o yazdığı şeyi ama bebişe yorma onu başka bişeye yor
Yükselen Akrepler
Mart Ayının yenilenme enerjileriyle hayatın keyif veren neşeli alanlarına çekilmek isteyebileceğimiz bir enerji ile başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde ebeveyn olmayı planlayan Akrep burçları için gökyüzü olumlu yönde destekleyici bir enerji içinde olabilir.
Normal dönemim 6 martti ama erken yumurtlama oldu o yüzden bugün ya da yarın olması lazımOlur yapalımne zaman senim bat günün
Ben başak burcuyum ne oldu kaçırdım oraları yaBaşak yükselenim oradan tutayım barisen bu ay hamilesin kesin bence
![]()
Sabah ilk idarla ozamanHadi yapalım yarın![]()
Yarın sabah test yapalım o zamanNormal dönemim 6 martti ama erken yumurtlama oldu o yüzden bugün ya da yarın olması lazım![]()
Yerinde olsam test yapardım cnm ilk gebeligimde adet günü başlayan su gibi akıntım olurdu adet oldum sanıp wc giderdim bence hamilesinYapmadım su gibi akıntım başladı 2 çamaşır değiştirdim baktım olacak gibi değil peçete koydum bekliyorum gelecekse gelsin bıhtıkk yaaa![]()
Canım benim bat 6 ya da 7 marttı dun öğrendim ben yani 5 6 gün kala ama hic bi belirtim yoktu göğüs şişmesi ve ara ara rahmimin kasılması dışında ben öylesine yaptım çok test almıştım bi taneden bi şey olmaz dedim surpriz oldu, darısı başına inşallah kendini rahat bırak çok bi şey kalmamış zaten, erken öğrenmek çok da iyi bi şey değil aslındahamile arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah
darısı tüm isteyenlerin bizlerinde başına
bata son 6 gün, günler belirti aramakla, bi an umuda kapılıp hamilemiyim acaba diye sevinirken 5 dk sonra bu ay da olmadı diye üzülmekle geçiyor allah hepimize genişlik versin çok zor ya
hamile olan arkadaşlar bata kaç gün kala geldi pozitifler acaba ???
Anlaştık inşallahSabah ilk idarla ozaman
Morel bozmak yok ama anlastik mi![]()