- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #7.241
Valla öyle. Bı mucizeyi büyütüp taşıyoruz. Allah'ın izniyleay varsın boşa gitsin testler yeter ki gelsin bebişlerimiz
nazımıza kurban olsunlar beee
evlat taşıyoruz evlaaaaattt![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla öyle. Bı mucizeyi büyütüp taşıyoruz. Allah'ın izniyleay varsın boşa gitsin testler yeter ki gelsin bebişlerimiz
nazımıza kurban olsunlar beee
evlat taşıyoruz evlaaaaattt![]()
Bat ne zaman ? Birkaç gün öncesine kadar bende öyleydim. Orkid koydum en sonunda yetişmedi günlük ped.Yapmadım su gibi akıntım başladı 2 çamaşır değiştirdim baktım olacak gibi değil peçete koydum bekliyorum gelecekse gelsin bıhtıkk yaaa![]()
Hmm kesinlikle negatif o zaman. Sifirsiz 5 ve üstü sadece pozitif sayılabilir. Ama mesela 3 ise de artma ihtimali var. Bir garip enteresan işler. Gerçekten matematik hayatın her alanındaCanim sonraki sıfirlar sayilmiyor genelde 0.100 iki sifir sil 0.1 oluyor yani 1. Bile değil
Benim normalde meme hassasiyetim 10 gün önce başlardı bu kez 4 gün kala başladıBu ay benimde belirti az. Hatta yok gibiydi
Ben ovulasyondan sonra 6 gün geçti hemen yaptırdım cok erken dediler yükselebilir ama benim umudum kirildiHmm kesinlikle negatif o zaman. Sifirsiz 5 ve üstü sadece pozitif sayılabilir. Ama mesela 3 ise de artma ihtimali var. Bir garip enteresan işler. Gerçekten matematik hayatın her alanında![]()
Bende çok nazliyimdir. Kocalar düşünsün artık boşver sıkma canını![]()
Valla düşünsün kity im oyarım yoksa onuBende çok nazliyimdir. Kocalar düşünsün artık boşver sıkma canını![]()
Benim de hassasiyet daha fazla bu ay ve çok büyüdüler birde renk farkı var gibi. İnşallah uydurmuyorumdur yineBenim normalde meme hassasiyetim 10 gün önce başlardı bu kez 4 gün kala başladı
Hahaha bak çok şaşırırım buna. Ama pek sanmıyorum dur bakalımValla bilmiyorum ki, neler duyduk yani.. bi de sürpriz olurmuş![]()
AhahahBenim de hassasiyet daha fazla bu ay ve çok büyüdüler birde renk farkı var gibi. İnşallah uydurmuyorumdur yine
Ben benimkiyle üç gün konuşmadım neyse yola geldiValla düşünsün kity im oyarım yoksa onu![]()
Öyle canım kiloları vermeyi daha fazla bekleyemeyeceğim artık yeter beklediğimEvet canım ben de hatırladıminşallah beraber sağlıklı bebişler doğuralım yine veririz kilolarımızı
![]()
İnşallah canım ya epey heyecanlıyım bakalım Allah yüzümüzü güldürsünAman olucak olan birgunde oluyo zatende kısmet ya umarım hepimiz bu ay güzel haberler veririiz
Belkide bu ay güzel haber gelecek canımBu ay benimde belirti az. Hatta yok gibiydi
Yani bencede benim hiç öyle erkenden başlamaz belirtiler son 1-2 gün kala olur o yüzden umutluyumYok yaa 10gun onceden de adet belirtisi olmaz yani olmamali yapmamalı boyle bi ters köşe![]()
walla sana helal olsunEvde bi tane eskiden kalma test var. Israrla almiyorum ki elimde olsa simdiden bile yapmaya kalkabilirim. Sizi okudukca gaza gelip test alasım bile oluyo ama israrla tutuyorum kendimi![]()
8 mart batAhahahyok canim neden uydurasin senin kac gunun kaldı
Ay ağzın ne güzel şeyler söyler seninBelkide bu ay güzel haber gelecek canım![]()
VayyyBen benimkiyle üç gün konuşmadım neyse yola geldi![]()
ayyyyy az kaldı bacımm8 mart bat![]()
Oh my goshAa benimde ayniiiiiiins olmaz da
![]()
Kuzum senin yumurtlama yada çatlatma hangi gün oldu?? Ben batımı şaşırdım da karşılaştırma yapiyim8 mart bat![]()