• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sonraki sıfirlar sayilmiyor genelde 0.100 iki sifir sil 0.1 oluyor yani 1. Bile değil
Hmm kesinlikle negatif o zaman. Sifirsiz 5 ve üstü sadece pozitif sayılabilir. Ama mesela 3 ise de artma ihtimali var. Bir garip enteresan işler. Gerçekten matematik hayatın her alanında 😲

Hmm kesinlikle negatif o zaman. Sifirsiz 5 ve üstü sadece pozitif sayılabilir. Ama mesela 3 ise de artma ihtimali var. Bir garip enteresan işler. Gerçekten matematik hayatın her alanında 😲
Ben ovulasyondan sonra 6 gün geçti hemen yaptırdım cok erken dediler yükselebilir ama benim umudum kirildi

Evde bi tane eskiden kalma test var. Israrla almiyorum ki elimde olsa simdiden bile yapmaya kalkabilirim. Sizi okudukca gaza gelip test alasım bile oluyo ama israrla tutuyorum kendimi 😂

Evet canım ben de hatırladım 😍inşallah beraber sağlıklı bebişler doğuralım yine veririz kilolarımızı 😁😍
Öyle canım kiloları vermeyi daha fazla bekleyemeyeceğim artık yeter beklediğim🤣
Aman olucak olan birgunde oluyo zatende kısmet ya umarım hepimiz bu ay güzel haberler veririiz
İnşallah canım ya epey heyecanlıyım bakalım Allah yüzümüzü güldürsün😍
Bu ay benimde belirti az. Hatta yok gibiydi
Belkide bu ay güzel haber gelecek canım😍
Yok yaa 10gun onceden de adet belirtisi olmaz yani olmamali yapmamalı boyle bi ters köşe 😂😂
Yani bencede benim hiç öyle erkenden başlamaz belirtiler son 1-2 gün kala olur o yüzden umutluyum😅

Back
X