• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
e ben baya ilk aydan hamile kalıcam sanıyorum 😂😂😂😂 aksini düşünmeye gerek yok şu an, regl olmadığım sürece ben de türk filmi yıldızı olabilirim 😁 sağa sola ayılıp bayılıcam bi de midem bulansın kusayım falan bak mis gibi aktris oldum 😂

evet bu topikte elenmek yok
gel hanıııım geeel hamiş bolluğu topiğe geeel 💃🏻🕺🏻
Bulanmaz belki miden canım o zamanda numara yaparsın tüm yemekleri eşine yaptırırsın🤣🤣 bakalım yeşil çam yıldızı olabilecek miyiz inşallah hamiş oluruz ilk aydan🤩

Bence hiç bı sakıncası olmaz. Allah kabul etsin canım 😘
Amin canım teşekkür ederim 😘 o aklımı karıştırdı bir sorayım dedim,eşim gelmeden test yapmak istiyorum o yüzden erken yapıyorum 😅 varsa gelince ona sğpriz olsun,yoksada test yaptığımı bilmesin 😅

aaaa tabiki de hepsi numaracıktan 😂😂 benim gibi erken test bağımlısına o haftalarda bulantı olmaz yani 😂😂😂
Allah senii 😘😘 wc ye gitmiştim telefon açık kalmış senin yeşilçam olayını eşim görmüş örgüt kurmuşsunuz benide parmağında oynatmazsın heralde dedi adam 🤣🤣🤣

Allah senii 😘😘 wc ye gitmiştim telefon açık kalmış senin yeşilçam olayını eşim görmüş örgüt kurmuşsunuz benide parmağında oynatmazsın heralde dedi adam 🤣🤣🤣
Hahahaha yakalandınmı eşine 😅😅 bozuldu yeşil çam filmi 🙄😅

aaaa tabiki de hepsi numaracıktan 😂😂 benim gibi erken test bağımlısına o haftalarda bulantı olmaz yani 😂😂😂
En erkeninden öğren inşallah canım bekletmesin bebiş seni😍 sonra ayıl bayıl tüm numaralar hakkındır🤭🤭
Gidicektim ama kar yağıyo şuan o yüzden çıkmadım yollarda buzlanma olabilir Allah korusun
Anladım canım inşallah geçer bir an önce

Back
X