- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.524
- 123
- 45
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #7.401
Benimde ekler misin,
15 Mart.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ekler misin,
Bulanmaz belki miden canım o zamanda numara yaparsın tüm yemekleri eşine yaptırırsıne ben baya ilk aydan hamile kalıcam sanıyorumaksini düşünmeye gerek yok şu an, regl olmadığım sürece ben de türk filmi yıldızı olabilirim
sağa sola ayılıp bayılıcam bi de midem bulansın kusayım falan bak mis gibi aktris oldum
evet bu topikte elenmek yok
gel hanıııım geeel hamiş bolluğu topiğe geeel![]()
Adetin İlk gününden itibaren 13.gün bugün canım.Bat ne zaman canım. Yeni mi bitti adetin. Tahmini ne zaman oluyor yumurtlaman
İnşallah kuzum benimmİnşallah minik mucizenin agrilaridir![]()
Amin canım teşekkür ederimBence hiç bı sakıncası olmaz. Allah kabul etsin canım![]()
aaaa tabiki de hepsi numaracıktanBulanmaz belki miden canım o zamanda numara yaparsın tüm yemekleri eşine yaptırırsınbakalım yeşil çam yıldızı olabilecek miyiz inşallah hamiş oluruz ilk aydan
![]()
Gidicektim ama kar yağıyo şuan o yüzden çıkmadım yollarda buzlanma olabilir Allah korusunHay Allah canım acile gitseydiniz keşkeinşallah geçer bir an önce
Birkaç güne yumurtlama gerçekleşir inşallah canım hayırlı uğurlu olsunAdetin İlk gününden itibaren 13.gün bugün canım.
Ne hin kadınlarız bizAmin canım teşekkür ederimo aklımı karıştırdı bir sorayım dedim,eşim gelmeden test yapmak istiyorum o yüzden erken yapıyorum
varsa gelince ona sğpriz olsun,yoksada test yaptığımı bilmesin
![]()
Allah seniiaaaa tabiki de hepsi numaracıktanbenim gibi erken test bağımlısına o haftalarda bulantı olmaz yani
![]()
7 testim kaldı kaset olarakNe hin kadınlarız biz![]()
Hahahaha yakalandınmı eşineAllah seniiwc ye gitmiştim telefon açık kalmış senin yeşilçam olayını eşim görmüş örgüt kurmuşsunuz benide parmağında oynatmazsın heralde dedi adam
![]()
Ay su test alıyorum derdi yetti canıma7 testim kaldı kaset olarakbitince anlar zaten
![]()
İnş canım, sende durumlar nedir, kaç aydır deniyorsun?Birkaç güne yumurtlama gerçekleşir inşallah canım hayırlı uğurlu olsun![]()
En erkeninden öğren inşallah canım bekletmesin bebiş seniaaaa tabiki de hepsi numaracıktanbenim gibi erken test bağımlısına o haftalarda bulantı olmaz yani
![]()
Anladım canım inşallah geçer bir an önceGidicektim ama kar yağıyo şuan o yüzden çıkmadım yollarda buzlanma olabilir Allah korusun
Yakalandımda baş aktrisimizHahahaha yakalandınmı eşinebozuldu yeşil çam filmi
![]()
Ben geçen ay aldım 10 tanesini 17 TL ye laboquick bideAy su test alıyorum derdi yetti canıma![]()
Hahahaahha sormaaaa ben de öldüm yAaaaa =)ahhh yaktın bizi beklemekten öldük burda![]()
İnşallah canımmEn erkeninden öğren inşallah canım bekletmesin bebiş senisonra ayıl bayıl tüm numaralar hakkındır
Anladım canım inşallah geçer bir an önce
Daha yeni canım. İkinci ayım bu. 2 senedir bekliyordum valla eşimi ikna etmeyiİnş canım, sende durumlar nedir, kaç aydır deniyorsun?