- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #8.381
Misal ben
Canım eşinle en az 7 gün Meryem suresini açıp dinle altta Arapçası yazıyor birlikte okuyun aynı anda. Bir de eşin spermiogram testi yaptırdı mı?Eşime azonce yine olmadığını söyledim.. 1 buçuk sene sonunda ilk kez gözümden yaş geldi oturdum ağlıyorum..Ne diyim bilmiyorum..İnsanlar tek gecede hamile kalıyor biz 1 buçuk seneden beri hastane yollarını aşındırdik..Artık yoruldum ilaçların yan etkilerinden ağrılarından, ayda 4 defa hastaneye gidip gelmekten cidden çok yoruldum, yok olmuyor yanii tıbben engel hicbisey yok ama olmuyor.. Yani şunun için ağlayacağım da hiç aklıma gelmezdi neden yaa valla billa neden..Olmamasının sebebine elle tutulur gözle görülür bi neden söylesinler içimdeki umudu öldüreyim gideyim tüp bebek felan yapayım. Benim çocuğum olmayacak bu yola giricem diyebileyim..Sebep yok engel yok ama çocukta yok..Doktor her ay bizden daha çok beklerken sanki inadına olmuyormuş gibi ya anlamıyorum
Kuzum sıkma canını bizimde bu stresle başa çıkmamız gerekiyomuş demekki. İstemeyen insanların ilk ayda olurken bizim bu çabalarımıza rağmen olmamasının tek açıklaması kader yani sağlıklı olsun geç olsun hep bunu düşünelim rahatlatalım kendimizi ne kadar sıkma canını desemde aynı sorun bendede var elimizde değil malesef ama yıpratıyoruz kendimizi iyice stresten farklı rahatsızlıklara yol açıyoruz üzülme bebek geleceği vakti biliyo fazla sabıra ihtiyacımız var sadece.Eşime azonce yine olmadığını söyledim.. 1 buçuk sene sonunda ilk kez gözümden yaş geldi oturdum ağlıyorum..Ne diyim bilmiyorum..İnsanlar tek gecede hamile kalıyor biz 1 buçuk seneden beri hastane yollarını aşındırdik..Artık yoruldum ilaçların yan etkilerinden ağrılarından, ayda 4 defa hastaneye gidip gelmekten cidden çok yoruldum, yok olmuyor yanii tıbben engel hicbisey yok ama olmuyor.. Yani şunun için ağlayacağım da hiç aklıma gelmezdi neden yaa valla billa neden..Olmamasının sebebine elle tutulur gözle görülür bi neden söylesinler içimdeki umudu öldüreyim gideyim tüp bebek felan yapayım. Benim çocuğum olmayacak bu yola giricem diyebileyim..Sebep yok engel yok ama çocukta yok..Doktor her ay bizden daha çok beklerken sanki inadına olmuyormuş gibi ya anlamıyorum
Eğer piki gördükten sonra ertesi gün silikse çatlamış demektirKızlar bir şey soracağım dün test yaptım ovulasyon testi pikti değerlendirdik ben anlamadım catlayinca mi yapınca oluyor catladigin nasıl bilcez
Yok canım. İdrar kaçırması, mesane sarkması gibi şikayetlere bakar bu bölüm.ÜROJİNEKOLOJİ POLK... Kızlar bu bölüm var buldum.Doğru mu ...Niye 1 yıldr olmuyo diye gitcem
Catlayinca ne oluyor peki yani döllenme olmuş demek miEğer piki gördükten sonra ertesi gün silikse çatlamış demektir
Psikolojini bozma sakın,stresede girme bunlar önemli etkenler,her bebek nasibiyle gelir ve geleceği günüde iyi bilir,sadece sabır gerekiyor,herşeyi akışına bırak aslında,ne test ne doktor tabi ki herşey iyiyse yani bir sorun bir problem yoksa,eminim o zaman sanada iyi gelicektir,hastanelerde bünyeyi çok yoruyor psikolojiyi etkiliyor,ağla tabi ki içini boşalt rahatlatır seni ama psikolojik olarak düşmene izin verme,çık gez dolaş kafanı başks şeylere ver,birde böyle deneyin bakalım doktorsuz ovulasyon testsiz hiç takıntısız,RABBİM hiç beklemediğin bir anca sana o mucizeyi yaşatacaktır eminimEşime azonce yine olmadığını söyledim.. 1 buçuk sene sonunda ilk kez gözümden yaş geldi oturdum ağlıyorum..Ne diyim bilmiyorum..İnsanlar tek gecede hamile kalıyor biz 1 buçuk seneden beri hastane yollarını aşındırdik..Artık yoruldum ilaçların yan etkilerinden ağrılarından, ayda 4 defa hastaneye gidip gelmekten cidden çok yoruldum, yok olmuyor yanii tıbben engel hicbisey yok ama olmuyor.. Yani şunun için ağlayacağım da hiç aklıma gelmezdi neden yaa valla billa neden..Olmamasının sebebine elle tutulur gözle görülür bi neden söylesinler içimdeki umudu öldüreyim gideyim tüp bebek felan yapayım. Benim çocuğum olmayacak bu yola giricem diyebileyim..Sebep yok engel yok ama çocukta yok..Doktor her ay bizden daha çok beklerken sanki inadına olmuyormuş gibi ya anlamıyorum
olabilir bebeğim ben zaten o yüzden her ihtimale karşı adet olursam ilk önce kan verip değerime baktıracağım sonra alttan üstten muayene olacağım emin olduktan sonra belki birine faydam olur diye doktordan öğrendiklerimi ve kendi tecrübelerimi yazacağım belki birinin işine yarar. Şimdiye kadar ovü testi bat gününün hemen öncesinde üst üste 4 gün kırmızı görenine denk gelmedim. Bedenler ayrı belirtiler apayrı o yüzden bazen burda verilen bilgileri de alıp uygulamak doğru değil
Aynen onun için vucudu biraz rahat bırakmak lazım ve doktorla beraber hareket etmek lazım. Her şey her bünyeye aynı tepkime vermiyor hayırlısı bakalımolabilir bebeğim ben zaten o yüzden her ihtimale karşı adet olursam ilk önce kan verip değerime baktıracağım sonra alttan üstten muayene olacağım emin olduktan sonra belki birine faydam olur diye doktordan öğrendiklerimi ve kendi tecrübelerimi yazacağım belki birinin işine yarar. Şimdiye kadar ovü testi bat gününün hemen öncesinde üst üste 4 gün kırmızı görenine denk gelmedim. Bedenler ayrı belirtiler apayrı o yüzden bazen burda verilen bilgileri de alıp uygulamak doğru değil
Yani o kadar ben gibi konuşmussun ki insanın canı çok yanıyor anlıyorum seni sabır insaAllah sabirEşime azonce yine olmadığını söyledim.. 1 buçuk sene sonunda ilk kez gözümden yaş geldi oturdum ağlıyorum..Ne diyim bilmiyorum..İnsanlar tek gecede hamile kalıyor biz 1 buçuk seneden beri hastane yollarını aşındırdik..Artık yoruldum ilaçların yan etkilerinden ağrılarından, ayda 4 defa hastaneye gidip gelmekten cidden çok yoruldum, yok olmuyor yanii tıbben engel hicbisey yok ama olmuyor.. Yani şunun için ağlayacağım da hiç aklıma gelmezdi neden yaa valla billa neden..Olmamasının sebebine elle tutulur gözle görülür bi neden söylesinler içimdeki umudu öldüreyim gideyim tüp bebek felan yapayım. Benim çocuğum olmayacak bu yola giricem diyebileyim..Sebep yok engel yok ama çocukta yok..Doktor her ay bizden daha çok beklerken sanki inadına olmuyormuş gibi ya anlamıyorum
Benim bat'ı 22 mart olarak degistirir misin gec yumurtlama oldu.Hanımlar sizce günü geçen ve hiç geri dönüş yapmayıp takipte bulunmayan kişilere kırmızı atayım mı
Canım ben genelde iğneden 17 gün sonra adet oluyorum bilgin olsunyavrum iğneden sonra ne zaman adet oldun benim 15. günüm hala olmadım. hamileymişim gibi hissediyorum ama 2 gün önce eerken gebelik testi negatifti hala bi umut barındırıyorum içimde
Kaçıydı batın birde onu yazarsanız sevinirimBenim bat'ı 22 mart olarak degistirir misin gec yumurtlama oldu.
testin çatladıktan sonra t çizgisi soluklaşıyo ve şeffaf akıntın geliyo canımKızlar bir şey soracağım dün test yaptım ovulasyon testi pikti değerlendirdik ben anlamadım catlayinca mi yapınca oluyor catladigin nasıl bilcez
Kuzum üzme kendini diyeceğim ama biliyorum ki çok zor. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur mutlaka. Hamile kalmakta sorunu çözmüyor ki. Bak bana 2 kez denedik ikisinde de hamile kaldım. Ama birisi kürtaj ile sonuçlandı diğeri kimyasal oldu. Geç olsun ama güç olmasın inşallah. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza alacağımız gebelikler nasip etsin hepimize.Eşime azonce yine olmadığını söyledim.. 1 buçuk sene sonunda ilk kez gözümden yaş geldi oturdum ağlıyorum..Ne diyim bilmiyorum..İnsanlar tek gecede hamile kalıyor biz 1 buçuk seneden beri hastane yollarını aşındırdik..Artık yoruldum ilaçların yan etkilerinden ağrılarından, ayda 4 defa hastaneye gidip gelmekten cidden çok yoruldum, yok olmuyor yanii tıbben engel hicbisey yok ama olmuyor.. Yani şunun için ağlayacağım da hiç aklıma gelmezdi neden yaa valla billa neden..Olmamasının sebebine elle tutulur gözle görülür bi neden söylesinler içimdeki umudu öldüreyim gideyim tüp bebek felan yapayım. Benim çocuğum olmayacak bu yola giricem diyebileyim..Sebep yok engel yok ama çocukta yok..Doktor her ay bizden daha çok beklerken sanki inadına olmuyormuş gibi ya anlamıyorum
10 MartKaçıydı batın birde onu yazarsanız sevinirimdeğiştiririm tabi ki
Hayır canım o günü ve ertesi günü ilişki olarak değerlendirirseniz Allah'ın izniyle gebe kalma şansın artıyorCatlayinca ne oluyor peki yani döllenme olmuş demek mi
Catlayinca döllenmemi olmuş oluyortestin çatladıktan sonra t çizgisi soluklaşıyo ve şeffaf akıntın geliyo canım
Bende anlamadım canım birkac ay bekleyeceğim sonra bakıcam duruma tekrarİnşallahfsh’ı hiç dert etme, benim doktorum 22’ye bile düşürürüz dedi 9 hayli hayli düşer ki zaten kritik sınır 10. 10’un üstünde çıkarsa doktorlar ciddiye alıyorlar senin doktorun niye öyle yaptı ki anlamadım
Oo baya geç yumurtlama olmuş10 Mart
Bizde her aksam cayla yiyorduk canım öğrendik ki kötü etkiliyormus yapabildigimiz kadar seker diyeti yapmaya çalışıyoruzAa bende cok tatli yapıyorum iyi gelir enerji verir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?