Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım eşinle en az 7 gün Meryem suresini açıp dinle altta Arapçası yazıyor birlikte okuyun aynı anda. Bir de eşin spermiogram testi yaptırdı mı?

Kuzum sıkma canını bizimde bu stresle başa çıkmamız gerekiyomuş demekki. İstemeyen insanların ilk ayda olurken bizim bu çabalarımıza rağmen olmamasının tek açıklaması kader yani sağlıklı olsun geç olsun hep bunu düşünelim rahatlatalım kendimizi ne kadar sıkma canını desemde aynı sorun bendede var elimizde değil malesef ama yıpratıyoruz kendimizi iyice stresten farklı rahatsızlıklara yol açıyoruz üzülme bebek geleceği vakti biliyo fazla sabıra ihtiyacımız var sadece.

Psikolojini bozma sakın,stresede girme bunlar önemli etkenler,her bebek nasibiyle gelir ve geleceği günüde iyi bilir,sadece sabır gerekiyor,herşeyi akışına bırak aslında,ne test ne doktor tabi ki herşey iyiyse yani bir sorun bir problem yoksa,eminim o zaman sanada iyi gelicektir,hastanelerde bünyeyi çok yoruyor psikolojiyi etkiliyor,ağla tabi ki içini boşalt rahatlatır seni ama psikolojik olarak düşmene izin verme,çık gez dolaş kafanı başks şeylere ver,birde böyle deneyin bakalım doktorsuz ovulasyon testsiz hiç takıntısız,RABBİM hiç beklemediğin bir anca sana o mucizeyi yaşatacaktır eminim

Yani o kadar ben gibi konuşmussun ki insanın canı çok yanıyor anlıyorum seni sabır insaAllah sabir

Kuzum üzme kendini diyeceğim ama biliyorum ki çok zor. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur mutlaka. Hamile kalmakta sorunu çözmüyor ki. Bak bana 2 kez denedik ikisinde de hamile kaldım. Ama birisi kürtaj ile sonuçlandı diğeri kimyasal oldu. Geç olsun ama güç olmasın inşallah. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza alacağımız gebelikler nasip etsin hepimize.

Bende anlamadım canım birkac ay bekleyeceğim sonra bakıcam duruma tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…