Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Etlik Zübeyde hanım doğum hastanesinden alcaktım canım ya..1 yıldır neden çocuk olmuyo diye..Hangi bölüme gitmeliyim herkes bir şey diyo kafam karıştı
Daha önce hic gitmediysen ilk aşamada kadin doğuma gidip hormon baktirman lazım eşinde üroloji canim ama ilk erkek bakilir

Kızlar bu ne demek...Eğitim görevlisi polikliniği olduğundan muayeneleri uzman eşliğinde asistan doktor yapmaktadır... Bazı bölümlerde bu çıkıyo yanında
Araştırma hastanelerinde uzman doktorların yanında eğitim amaçlı asistan doktorlarda oluyo muayene ve tedavi aşamasında

Eşime azonce yine olmadığını söyledim.. 1 buçuk sene sonunda ilk kez gözümden yaş geldi oturdum ağlıyorum..Ne diyim bilmiyorum..İnsanlar tek gecede hamile kalıyor biz 1 buçuk seneden beri hastane yollarını aşındırdik..Artık yoruldum ilaçların yan etkilerinden ağrılarından, ayda 4 defa hastaneye gidip gelmekten cidden çok yoruldum, yok olmuyor yanii tıbben engel hicbisey yok ama olmuyor.. Yani şunun için ağlayacağım da hiç aklıma gelmezdi neden yaa valla billa neden..Olmamasının sebebine elle tutulur gözle görülür bi neden söylesinler içimdeki umudu öldüreyim gideyim tüp bebek felan yapayım. Benim çocuğum olmayacak bu yola giricem diyebileyim..Sebep yok engel yok ama çocukta yok..Doktor her ay bizden daha çok beklerken sanki inadına olmuyormuş gibi ya anlamıyorum

Kafam allak bullak oldu kızlar. Randevu alamadan kapattım mhrs sayfasını. Tarihler uymuyo , ürojinekolojie mi, infertilite bölümüne mi yoksa gebe poli alacam ekrana baka baka kapadım şuan .Napcam bilmiyorum
Jinekoloji polikınliğine al canım,ama 1 sene olmuyorsa infertilite ye al,ama gebe polikınliğine alma oraya çünkş hamileler gidiyor yanlış alırsın dikkat et

Kızlar bir şey soracağım dün test yaptım ovulasyon testi pikti değerlendirdik ben anlamadım catlayinca mi yapınca oluyor catladigin nasıl bilcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…