• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde bu ay sivilceler dikkatimi çekti yumurtlama dan birkaç gün sonra çıktılar iki üç tane felan normalde adete birkaç gün kala çıkardı bide nedense kendimi aynada değişik görüyorum kirpiklerim sanki rimel sürmüşüm gibi kıvrık kıvrık sonları birbirine karışmış gibi hatta umarım bebiş vardır yaa😂😍😇🤰🙏❤️
Yaaaa kıvrık kirpik regli ile karıştırılmayacak bir belirti bence 😍
Benim çenemin solunda bir sivilce çıktı, silivce bey, sivilce ağa.. yani başka bişey.. kocaman bir oluşum 🤭 ne yapacağımı şaşırdım normalde koşa koşa doktora giderdim ama kesin antibiyotik verir diye gitmedim 😕

Baaakk bizi yine kandırmaa 😍😍😍 bu gerçek bir çift çizgi di mi 🤩🤩🤩
Bu gerçek bir çift çizgi galiba canım kandirmiyorum inşallah 🥰 ama 10 dkdan sonra iyice belirginleşti kuruma çizgisi mi acaba dedim ama bayağı belirgin

Eşime azonce yine olmadığını söyledim.. 1 buçuk sene sonunda ilk kez gözümden yaş geldi oturdum ağlıyorum..Ne diyim bilmiyorum..İnsanlar tek gecede hamile kalıyor biz 1 buçuk seneden beri hastane yollarını aşındırdik..Artık yoruldum ilaçların yan etkilerinden ağrılarından, ayda 4 defa hastaneye gidip gelmekten cidden çok yoruldum, yok olmuyor yanii tıbben engel hicbisey yok ama olmuyor.. Yani şunun için ağlayacağım da hiç aklıma gelmezdi neden yaa valla billa neden..Olmamasının sebebine elle tutulur gözle görülür bi neden söylesinler içimdeki umudu öldüreyim gideyim tüp bebek felan yapayım. Benim çocuğum olmayacak bu yola giricem diyebileyim..Sebep yok engel yok ama çocukta yok..Doktor her ay bizden daha çok beklerken sanki inadına olmuyormuş gibi ya anlamıyorum
İsyan etme kuzum eminim çok örnek duymuşsundur ama ben bizzat her sürecine şahit olduğum kuzenimi anlatayım tam 7 sene çocukları olmadı adeti de çok düzenlidir. karı koca gitmedikleri hastane kullanmadıkları ilaç vitamin kalmadı doktorlar her şey normal neden olmuyor ilginç diyorlardır. Kuzenim o ay artık tamamen vazgeçti ve kabullendi yeter artık dedi aradan 4 ay geçti geçmedi hamile haberini ilk beni arayarak görüntülü ağlaşarak öğrendik. Doktorlar ona psikolojik olabilir demişti. Kafanı çocuğa takma demişti sanırım oda öyle yaptı çok çok zor olsa da. Biz bazen çok çok özen gösteriyoruz gerçekten PSİKOLOJİ ÇOK ÖNEMLİ VE ETKİLİ. Sakın ağlama güçlü kal kuzum hem daha ilk yılın sayılır on yıllarca olmayanlar napsın öyle bak bide

Eşime azonce yine olmadığını söyledim.. 1 buçuk sene sonunda ilk kez gözümden yaş geldi oturdum ağlıyorum..Ne diyim bilmiyorum..İnsanlar tek gecede hamile kalıyor biz 1 buçuk seneden beri hastane yollarını aşındırdik..Artık yoruldum ilaçların yan etkilerinden ağrılarından, ayda 4 defa hastaneye gidip gelmekten cidden çok yoruldum, yok olmuyor yanii tıbben engel hicbisey yok ama olmuyor.. Yani şunun için ağlayacağım da hiç aklıma gelmezdi neden yaa valla billa neden..Olmamasının sebebine elle tutulur gözle görülür bi neden söylesinler içimdeki umudu öldüreyim gideyim tüp bebek felan yapayım. Benim çocuğum olmayacak bu yola giricem diyebileyim..Sebep yok engel yok ama çocukta yok..Doktor her ay bizden daha çok beklerken sanki inadına olmuyormuş gibi ya anlamıyorum
Kuzum sizin değerler hani yeni düzeldi ya.. aslında yeni başlamışsınız gibi düşün.. yani çok zor biliyorum çok yıpratıcı hem duygusal hem fiziksel hem maddi.. ama en sağlıklı en genç iki kişinin bile bir ayda hamile kalma ihtimali %20. Bu zaman kadar savaşmışsınız, ve çok yaklaşmışken pes etmek yok ❤️

Back
X