• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay yemin ederim ki çok sevindim Allah burda isteyen herkese nasip etsin rabbim bu yolda hep seninle ve bebişinle olsun canım 😭😭♥️
Sağol canım benim ama ilk 10 dkdan sonra belirginleşti. O yüzden bilemedim size sorayım dedim kuruma çizgisi mi diye

Hanımlar sizce günü geçen ve hiç geri dönüş yapmayıp takipte bulunmayan kişilere kırmızı atayım mı
Tabloya bakmadım ama bana kırmızı atmadın dimi :KK70:hala beklemedeyim çünkü ne gelen var ne giden yarın yada cumartesi test yapıcam tekrar

Tabloya bakmadım ama bana kırmızı atmadın dimi :KK70:hala beklemedeyim çünkü ne gelen var ne giden yarın yada cumartesi test yapıcam tekrar
Yok canım atmadım sendende haberim var,ben etiketlediğim halde cevap yazmayanlara attım

Kızlarım canlarım şimdi ben sabah test yapmıştım bilenleriniz var. Kuruma çizgisi çok belirgin mi olur onu sormak istiyorum. Ben ilk 10 dk da foto çektim ama sonra bayağı belirginlesti çizgi. Demin eşim gelince gördü de onun göreceği kadar belirgin yani siz düşünün gerisini 😃
kuzum ilk 10 dakikadan sonraki değişimleri dikkate alma

Eşime azonce yine olmadığını söyledim.. 1 buçuk sene sonunda ilk kez gözümden yaş geldi oturdum ağlıyorum..Ne diyim bilmiyorum..İnsanlar tek gecede hamile kalıyor biz 1 buçuk seneden beri hastane yollarını aşındırdik..Artık yoruldum ilaçların yan etkilerinden ağrılarından, ayda 4 defa hastaneye gidip gelmekten cidden çok yoruldum, yok olmuyor yanii tıbben engel hicbisey yok ama olmuyor.. Yani şunun için ağlayacağım da hiç aklıma gelmezdi neden yaa valla billa neden..Olmamasının sebebine elle tutulur gözle görülür bi neden söylesinler içimdeki umudu öldüreyim gideyim tüp bebek felan yapayım. Benim çocuğum olmayacak bu yola giricem diyebileyim..Sebep yok engel yok ama çocukta yok..Doktor her ay bizden daha çok beklerken sanki inadına olmuyormuş gibi ya anlamıyorum
Canım benim önce sakin olmalısın hem sperm sorunu oldugu icin biz takviyerlerden sonra bu surece baslamıs gibi düşünmeliyiz herkesin ha diyince olmuyor işte bizim imtihanımız bu bizim de yüzümüz gülecek bir gün emin ol biraz sabır biraz sakinlik zor olsa da..

İsyan etme kuzum eminim çok örnek duymuşsundur ama ben bizzat her sürecine şahit olduğum kuzenimi anlatayım tam 7 sene çocukları olmadı adeti de çok düzenlidir. karı koca gitmedikleri hastane kullanmadıkları ilaç vitamin kalmadı doktorlar her şey normal neden olmuyor ilginç diyorlardır. Kuzenim o ay artık tamamen vazgeçti ve kabullendi yeter artık dedi aradan 4 ay geçti geçmedi hamile haberini ilk beni arayarak görüntülü ağlaşarak öğrendik. Doktorlar ona psikolojik olabilir demişti. Kafanı çocuğa takma demişti sanırım oda öyle yaptı çok çok zor olsa da. Biz bazen çok çok özen gösteriyoruz gerçekten PSİKOLOJİ ÇOK ÖNEMLİ VE ETKİLİ. Sakın ağlama güçlü kal kuzum hem daha ilk yılın sayılır on yıllarca olmayanlar napsın öyle bak bide
33 yaşındayım 20 li yaslarda değilim ki 5 6 sene bekleyeyim.. Yaşımız geçiyor yaş ilerledikçe doğurganlık azalıyor bugün sorun yoksa yarın çıkmaya başlayacak, insanlar sorup duruyor epilepsi hastası olduğum için herkes bende bişey var sanıyor o yüzden olmuyor diyorlar bizden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu yarısının haberini alıyoruz..İlaçlar vücudumu mahvetti artık ağrıdan acıdan yatsam yatamıyorum otursam oturamiyorum..1 ayda her hafta doktora gidiyorum artık bıktım umutlanip tamam bu ay oldu deyip negatifi görmek yordu..Eşimin üzülmesine dayanamıyorum

Kızlar bu ne demek...Eğitim görevlisi polikliniği olduğundan muayeneleri uzman eşliğinde asistan doktor yapmaktadır... Bazı bölümlerde bu çıkıyo yanında
Canım yani docent var ama asistan muayene ediyor gerekli görürse hocasına danısıyor

Back
X