- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #8.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen ile kaç yumurta oluştu? Bugün klomenin 4. Günü 2 yumurta oluşmuş birisi de tam değilEvet ama sanki var gbi ya bende hissediyorum diyorum ne blm klomen içtim filan belki tutmustur
Bi yanim siprzu olsun diyo ama bu kadar düşünürken nasıl supriz olucaksa mecbur 9nda yaparm ben yada 10ndaBen 3-4 gün kala yapmaya başlayacağım canım sen de 6-7 mart gibi erken gebelik testinden yapabilirsin
Valla ben önce devlete gittin bana hicbise demedi sadece oluşmuş ddi sonra özele gittim 3 gün önce oda şuan yumurta gozukmuyo belli ki catlamistir dedi Mart 10da test yap ddiKlomen ile kaç yumurta oluştu? Bugün klomenin 4. Günü 2 yumurta oluşmuş birisi de tam değil![]()
Canim lekelenme olunca huylandim birde netten baktim yerlesmeyse eger yerlesmeden 4 5 gun so ra cogu kisi pozitifi görmüş .ondan erken yaptım cikar varsa diye düşündüm. Hatta is çıkışi bugun erken gebelik testi aldim. Yarın sabah ilk Idrarla yaparim diye dusundum amaİdrara hcg hormonu geç geçiyor canım, kanda daha önce belli oluyormuş. Birkaç gün daha bekle, hatta batı bekle en garantisi o.
Klomene 10 Şubat adetimdi o zaman başladım bitince hemen doktora gittim baktı yumurta oluşmuş dedi sordum cevap bile vermedi bende en son özele gittim 3gun önce bencede çatladı çünkü hissettm çünkü. O yüzden ozeldeki inofolic verdiValla ben önce devlete gittin bana hicbise demedi sadece oluşmuş ddi sonra özele gittim 3 gün önce oda şuan yumurta gozukmuyo belli ki catlamistir dedi Mart 10da test yap ddi
Anladım neden acaba yumurta büyüklüğü ile ilgili bir şey demediValla ben önce devlete gittin bana hicbise demedi sadece oluşmuş ddi sonra özele gittim 3 gün önce oda şuan yumurta gozukmuyo belli ki catlamistir dedi Mart 10da test yap ddi
Ovulasyon testi yapiyorum ama dunkunden daha koyu ama henuz c kadar koyu degilOldu munyumurtlamanız en son 16 mm di
Oldu munyumurtlamanız en son 16 mm di
Bende tatlısz duramıyorumİnsan icin en tehlikeli sey sanırım bütün hastalıklarda yasaklıyolar
Bizde canım görsen tatlısız günümüz gecmezdi kilo da aldık her aksam tatlılar seyler doktor kısıtlayınca cok zorlandı esim önünden almak zorunda kaldıgımı biliyorumBende tatlısz duramıyorum![]()
ay ne iyi dedin canım niidoosssİlk evliliğinde yaşadığın tüüümmm sorunlar o zamanda kaldı. Sakın aklına getirip enerjisini bu güne taşıma. İptal iptal iptal. Napalım o adamın spermi çalışmıyosa canım aaaa hayatına giren düşünsün. Sen mini mini ponçik eller düşün![]()
sen var ya seeeennnMisal ben![]()
ya ben başka bişey düşünmek istemiyorum artık çift çizgidir bu arkadaş!Bu gerçek bir çift çizgi galiba canım kandirmiyorum inşallahama 10 dkdan sonra iyice belirginleşti kuruma çizgisi mi acaba dedim ama bayağı belirgin
hay sizin iddianıza diyorum ve susuyorumKizlar adet gecikmem 2.ci gun testlee geldo hala ayni cikiyor. Normal mi acaba? Ulen iddaya girmemis olsam kosmustum hastaneye.
Ama soyle bisi var hic idrarim yoktu resmen ikindim getirebilmek icin ve hic su icmemistim sabahtan beri cok az ve hicbisi yemedim daha. Sanirim boyle yanlis cikiyor yarin sabah denicem testi.

kuzum ne desem için soğumaz biliyorum.. üzülmekte de çok haklısın ama ne yapıyosan kendne yapıyosun, hırpalıyosunEşime azonce yine olmadığını söyledim.. 1 buçuk sene sonunda ilk kez gözümden yaş geldi oturdum ağlıyorum..Ne diyim bilmiyorum..İnsanlar tek gecede hamile kalıyor biz 1 buçuk seneden beri hastane yollarını aşındırdik..Artık yoruldum ilaçların yan etkilerinden ağrılarından, ayda 4 defa hastaneye gidip gelmekten cidden çok yoruldum, yok olmuyor yanii tıbben engel hicbisey yok ama olmuyor.. Yani şunun için ağlayacağım da hiç aklıma gelmezdi neden yaa valla billa neden..Olmamasının sebebine elle tutulur gözle görülür bi neden söylesinler içimdeki umudu öldüreyim gideyim tüp bebek felan yapayım. Benim çocuğum olmayacak bu yola giricem diyebileyim..Sebep yok engel yok ama çocukta yok..Doktor her ay bizden daha çok beklerken sanki inadına olmuyormuş gibi ya anlamıyorum
İnşallah cordesam valla bende başka bişey düşünmek istemiyorumya ben başka bişey düşünmek istemiyorum artık çift çizgidir bu arkadaş!![]()
Bende ona sinir oldum zaten o yüzden özele geçtimAnladım neden acaba yumurta büyüklüğü ile ilgili bir şey demediaslında belirtmesi lazım .bende pazartesi günü gitcem son kontrolle. Umarım yumurtlamayı kaçırmam
ne zaman gelcekti senin testlerin? bir test daha yapıp öyle mi kan vericeksin? ne karar verdinİnşallah cordesam valla bende başka bişey düşünmek istemiyorum![]()
Sabahı 4 sözle beklerim ben şimdiKizlar adet gecikmem 2.ci gun testlee geldo hala ayni cikiyor. Normal mi acaba? Ulen iddaya girmemis olsam kosmustum hastaneye.
Ama soyle bisi var hic idrarim yoktu resmen ikindim getirebilmek icin ve hic su icmemistim sabahtan beri cok az ve hicbisi yemedim daha. Sanirim boyle yanlis cikiyor yarin sabah denicem testi.
Canım yarım elimde olur büyük ihtimal testim. Eğer sabah gelirse yaparım. Yoksa ertesi sabah yaparımne zaman gelcekti senin testlerin? bir test daha yapıp öyle mi kan vericeksin? ne karar verdin