• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HEYECANLIYIM HEYECANLIYIM Hayattaysan Umut Var Hayattaysan Umut Var bugün doktora gittim alttan muayene etti. Yumurtalardan biri 13 mm diğeri 8 mm dedi. Klomenin 4. Günü bugün 2 yumurta gelişmiş 😐😐 pazartesi tekrar kontrole çağırdı çatlama kıvamına o zaman gelir dedi.. belki çatlatma iğnesi vermeyiz dedi hiç memnun kalmadım ya çok rahat geldi bana

Kizlar adet gecikmem 2.ci gun testlee geldo hala ayni cikiyor. Normal mi acaba? Ulen iddaya girmemis olsam kosmustum hastaneye.

Ama soyle bisi var hic idrarim yoktu resmen ikindim getirebilmek icin ve hic su icmemistim sabahtan beri cok az ve hicbisi yemedim daha. Sanirim boyle yanlis cikiyor yarin sabah denicem testi.

Kızlar adetim bitti ve foruma geldim. Bana bi yardım eli uzatın dün son günümdü ve bugün deneme amaçlı ovulasyon testi yaptım. Hiç çizgi çıkmaz diye düşünüyordum ama silik çizgi çıktı. Ovulasyon testlerini pek bilmiyorum. Adet bitiminde silikte olsa çizgi beliriyor mu

Klomen ile kaç yumurta oluştu? Bugün klomenin 4. Günü 2 yumurta oluşmuş birisi de tam değil 😐
Valla ben önce devlete gittin bana hicbise demedi sadece oluşmuş ddi sonra özele gittim 3 gün önce oda şuan yumurta gozukmuyo belli ki catlamistir dedi Mart 10da test yap ddi

İdrara hcg hormonu geç geçiyor canım, kanda daha önce belli oluyormuş. Birkaç gün daha bekle, hatta batı bekle en garantisi o.
Canim lekelenme olunca huylandim birde netten baktim yerlesmeyse eger yerlesmeden 4 5 gun so ra cogu kisi pozitifi görmüş .ondan erken yaptım cikar varsa diye düşündüm. Hatta is çıkışi bugun erken gebelik testi aldim. Yarın sabah ilk Idrarla yaparim diye dusundum ama🤷‍♀️pazar sabahi yapayim olmadı. Hic hastaneye gidip direkt kan vermek istemedim.

Valla ben önce devlete gittin bana hicbise demedi sadece oluşmuş ddi sonra özele gittim 3 gün önce oda şuan yumurta gozukmuyo belli ki catlamistir dedi Mart 10da test yap ddi
Klomene 10 Şubat adetimdi o zaman başladım bitince hemen doktora gittim baktı yumurta oluşmuş dedi sordum cevap bile vermedi bende en son özele gittim 3gun önce bencede çatladı çünkü hissettm çünkü. O yüzden ozeldeki inofolic verdi

Anladım neden acaba yumurta büyüklüğü ile ilgili bir şey demedi 🤔🤔 aslında belirtmesi lazım .bende pazartesi günü gitcem son kontrolle. Umarım yumurtlamayı kaçırmam

Eklentiler

• IMG_20220303_192410.webp
    IMG_20220303_192410.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 59
Bende tatlısz duramıyorum 😂
Bizde canım görsen tatlısız günümüz gecmezdi kilo da aldık her aksam tatlılar seyler doktor kısıtlayınca cok zorlandı esim önünden almak zorunda kaldıgımı biliyorum 😂😂

İlk evliliğinde yaşadığın tüüümmm sorunlar o zamanda kaldı. Sakın aklına getirip enerjisini bu güne taşıma. İptal iptal iptal. Napalım o adamın spermi çalışmıyosa canım aaaa hayatına giren düşünsün. Sen mini mini ponçik eller düşün 😍❤️😍❤️
ay ne iyi dedin canım niidoosss 😍 hepimizi o ponçik eller sarsın yaa artık 😍 hayaliyle yandık tutuştukk 🤍
sen var ya seeeennn
içim çekiliyo sen bekledikçe 😂

Bu gerçek bir çift çizgi galiba canım kandirmiyorum inşallah 🥰 ama 10 dkdan sonra iyice belirginleşti kuruma çizgisi mi acaba dedim ama bayağı belirgin
ya ben başka bişey düşünmek istemiyorum artık çift çizgidir bu arkadaş! 😍😍
Kizlar adet gecikmem 2.ci gun testlee geldo hala ayni cikiyor. Normal mi acaba? Ulen iddaya girmemis olsam kosmustum hastaneye.

Ama soyle bisi var hic idrarim yoktu resmen ikindim getirebilmek icin ve hic su icmemistim sabahtan beri cok az ve hicbisi yemedim daha. Sanirim boyle yanlis cikiyor yarin sabah denicem testi.
hay sizin iddianıza diyorum ve susuyorum:oha:
ucunda kötek olsa ben gene bozmuştum o iddiayı beee :KK14:

Eşime azonce yine olmadığını söyledim.. 1 buçuk sene sonunda ilk kez gözümden yaş geldi oturdum ağlıyorum..Ne diyim bilmiyorum..İnsanlar tek gecede hamile kalıyor biz 1 buçuk seneden beri hastane yollarını aşındırdik..Artık yoruldum ilaçların yan etkilerinden ağrılarından, ayda 4 defa hastaneye gidip gelmekten cidden çok yoruldum, yok olmuyor yanii tıbben engel hicbisey yok ama olmuyor.. Yani şunun için ağlayacağım da hiç aklıma gelmezdi neden yaa valla billa neden..Olmamasının sebebine elle tutulur gözle görülür bi neden söylesinler içimdeki umudu öldüreyim gideyim tüp bebek felan yapayım. Benim çocuğum olmayacak bu yola giricem diyebileyim..Sebep yok engel yok ama çocukta yok..Doktor her ay bizden daha çok beklerken sanki inadına olmuyormuş gibi ya anlamıyorum
kuzum ne desem için soğumaz biliyorum.. üzülmekte de çok haklısın ama ne yapıyosan kendne yapıyosun, hırpalıyosun 😔 bazen elden beklemek dışında hiçbirşey gelmiyor, herşey olacağına varıyor..

Sabahı 4 sözle beklerim ben şimdi ☺️🤩

Back
X