- 20 Haziran 2018
- 953
- 691
- 53
- 31
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.841
Senin ilk mi olucak kardeş mi kısmetseBugün sabahkileride yükledim buraya çok yorum almadı az kişi gördü çizgiyi yada mesaj görülmedi bilmiyorum işte ama zaten dün ki kadar görülmüyor dün clear blue ile yapmıştım ondan daha yok bugün diğer markalar ile yaptım biraz zor görülüyor ben çıplak gözle dikkatle bakınca bir gölge var gibi geliyor ama bakacağız gelecek günler ne gösterecek
Nerdeyse aynı belirtileri yaşıyormuşuzkuzu ben düzensiz adet olduğum için genelde beyaz akıntım gelir bilirim ki yumurtlama o günleri değerlendiririm o yüzden yumurtlama tam. şu tarih çatlama şu tarih diyemem,
Belirti şöyle normalde adetimin 10 gün öncesinde şiddetli bel kasık ve göğüs ağrısı yaşayanlardandım. Bunların hiçbirini yaşamadım sadece gaz sıkışmalarım oldu, idrara sık çıkmaya başladım. Bat günüme kadar normal adet ağrılarımın hiç birini yaşamadım. Bu bana tuhaftı. diğer kızlarda ağrı yaşamazmış normalde onlarda göğüs vs ağrıları yaşadılar yani normalde kendimizde olmayan şeyler yaşadık.
Beyaz akıntı da böyle bembeyaz oluyor kuzu renksiz değil bildiğin beyaz.
Bir tek mide yanması. Önceden kimyasal geçirdiğim için 28 mart gibi yaparım test, sende?Herhangi bir belirtin var mi?
Benim bat 25 mart
Ne zaman test yapacaksin
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
Herkese selam su gibi akıntı gebelik belirtisi mi?Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
ya bacım ben bunu görmemişiimmÖncelikle sanırım idrara sıkışmaya başladım bir kaç saat önce gittim azıcık yaptım gebelikten şüphelenmesem sistit oldum derdim ama ben gebeliğe yoruyorum inşallah Fotoyla oynadım orijinallerini koydu daha önce oyunamak isteyen olursa benim için sevinirim ben kendim bu kadar oynadım. @tucimo nerdesin bi bak bi bak hadi
İlk olacak canım ya gebelik yaşadım ama kısa sürdü düştü kimyasal oldu bakalım inşallah ilk olacak nasipseSenin ilk mi olucak kardeş mi kısmetse
Yaaa evet bunda var ama bu sabahkileri gördün mü onlarda biraz daha az belirgin ama tabi test kalite farkı da var dün ki 6 gün kala yapılan test 7 gün kala yaptım.bu sabah yaptıklarım onun kadar hassas değil erken gebelik testi ama işteya bacım ben bunu görmemişiimm
ay burda var çizgi kıızzzz
Canımsu bugün test yapmadın mıgözlüklerimi sildim bekliyorum
Canim vallaha pek anlamam ben ama birşey olmaz herhalde kediler temizdir gerçi.. nasılsın bir sorun yoktur İnshaAllahKızlar bana bi şey diyin okul bahçesinde bir kedimiz var severken beni tırmaladı eşşek sıpası bildiğim bir kedi bir şeyi yok ama tırstım bi. @dceke @Random33 @sumuhallebisi @tucimoMy_Moonlight06 ya da bilgisi olanlar
Hayırlısı canım ya .. bugün muydu bat günün?Sabah test yapacaktım bir baktım ki regli olmuşum.. ;(
Papatyammm naptın sonuçlar nasıl doktorq gitmsitin..? Takib edemedim bugün pekALLAH razı olsunn
Gittim canım keseyi gördük çok şükürPapatyammm naptın sonuçlar nasıl doktorq gitmsitin..? Takib edemedim bugün pek
Aaaaa nasıl olur sen altını kraliçesisin kız nasıl beceremedinAlintiyi beceremedimcanım bol sabunla yika elini. kan çıktı mi? Bildiğin hasta tipli bir kedi değilse bence sorun olmaz ama içine sinmezse devlet hastaneleri tetanoz ve kuduz aşısı yapıyor böyle durumlarda.
Ohh MashaAllah canım Benim.. çok sevindimGittim canım keseyi gördük çok şükürtekrar kan testi istedi salı günü gel dedi,pazartesi 665 di akşam birde baktım ki bugünün sonucu 3558 çıkmış
Aminn canım bunları suyamı tuttunOhh MashaAllah canım Benim.. çok sevindimisnhaAllah kalp atışlarını da duyarsın
Bu gidiş le bende geçen ay gibi direkt keseyi gorecem sanirim..testler bana müjde vermek istemeyyyoooo ... Eki Görüntüle 3028535 Eki Görüntüle 3028536
Hiç sorma bende de aynı mevzu..Test yaptım yine.Dünkü testin hemen hemen aynısı çıktı :/
Yok bu henüz tutulmamış haliydiAminn canım bunları suyamı tuttun
Merhaba hoşgeldiiln canımMerhaba kizlar yeniyim buralarda bende bebek düşünüyorum 2 ay çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay ovulasyon testiyle deniyorum bakalım hayırlısı olsun
Gelse şu pembelik yaaa gözümüz yollarda vallaHiç sorma bende de aynı mevzu..pembelik oluşmuyor bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?