Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin ilk mi olucak kardeş mi kısmetse

Nerdeyse aynı belirtileri yaşıyormuşuz bir de benim adet öncesi bi 10 gün önce sarı akıntım başlar ve gögüslerim şişmeye başlar ama bel ağrım 1-2 gün önce kendini belli eder. Bu ay çatlamadan itibaren bel ağrım oldu hala devam ediyor gögüslerim şişmedi daha ama sarı akıntım oluyor yumurtlama üzerinden 4 gün geçti daha bakalım 11 güne adet olmam gerek

Herkese selam su gibi akıntı gebelik belirtisi mi?

ya bacım ben bunu görmemişiimm
ay burda var çizgi kıızzzz

ya bacım ben bunu görmemişiimm
ay burda var çizgi kıızzzz
Yaaa evet bunda var ama bu sabahkileri gördün mü onlarda biraz daha az belirgin ama tabi test kalite farkı da var dün ki 6 gün kala yapılan test 7 gün kala yaptım.bu sabah yaptıklarım onun kadar hassas değil erken gebelik testi ama işte Onlarıda görürsen bak tamam mı varmı yokmu söylersin

Kızlar herkese selam.Öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun.Geçen ay 23 Şubat ta tarlusal ile adet gördüm ve 12.günde doktorumun önerisi ile progestana başladım adet düzensizliğim için.
Son progestanı dün aldım ve bitti.Fakat az önce benden açık kırmızı kan geldi peçete ile silerken farkettim ve şok oldum.Sorum şu ki bu yerleşme kanaması olabilir mi? İlk oğluma hamile kaldığımda hiç böyle bir şey yaşamadım o yüzden yerleşme kanaması nasıl olur bilmiyorum .
Eğer bu yerleşme kanaması değil ise BAT 24 Mart idi bu kadar erken progestan etki etmiş olup regl mi olmuş olabilirim ?
Şaştım kaldım .

Papatyammm naptın sonuçlar nasıl doktorq gitmsitin..? Takib edemedim bugün pek
Gittim canım keseyi gördük çok şükür tekrar kan testi istedi salı günü gel dedi,pazartesi 665 di akşam birde baktım ki bugünün sonucu 3558 çıkmış

Alintiyi beceremedim canım bol sabunla yika elini. kan çıktı mi? Bildiğin hasta tipli bir kedi değilse bence sorun olmaz ama içine sinmezse devlet hastaneleri tetanoz ve kuduz aşısı yapıyor böyle durumlarda.
Aaaaa nasıl olur sen altını kraliçesisin kız nasıl beceremedin

Gittim canım keseyi gördük çok şükür tekrar kan testi istedi salı günü gel dedi,pazartesi 665 di akşam birde baktım ki bugünün sonucu 3558 çıkmış
Ohh MashaAllah canım Benim.. çok sevindim isnhaAllah kalp atışlarını da duyarsın

Bu gidiş le bende geçen ay gibi direkt keseyi gorecem sanirim.. testler bana müjde vermek istemeyyyoooo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…