Kiyamam üzülme belki icinde can vardir benim yuzumden uzulmesin

Kesinlikle 3 ay yardimci almani tavsiye ederim. Ben kendi bebegime kendim bakacagim diye tutturdum dinlemedim esimi. Dogum sonrasi 15 gun sezeryan agrisi meme ucu çatlağı felan cok zorluydu. Ve ben asla mama vermemek icin sürekli elimle sut sagmaya pompayla sabahlara kadar sut toplamaya calisiyodum. Sezeryan hayal kirikligi sebebiyle gec geldi sutum.. bebeğim sarilik oldu ve 2 saate 1 uyandirip emzirmem gerekiyordu tam daldim diyince geri kalkiyodum yine cok kez bebek elimde uyudum... memelerimin ucu yara olmustu kolonya dokuyosun gibi hissediyodum bebrgi emzirkrken ama direniyodum dislerimi skiyodum doyabilsin diye ve yine sessiz sessiz agliyodum... lansinoh die marka var onu sürdüm zeytinyagi felan epey toplamıştı.. 15 gun sonra gaz sancisi basladi ama morarana kdr agliyodu cocuk elimde sesi kesiliyodu uyuyamiyodum sabahlara kadar 24 saattr 2 3 saat uyuyodum sadece gero kalan zamanda bagiriyodu....
Annem vs geliyodu ancak telefonun sesini kis uyanmasin biraz uzancam diyodum genr bagira bagira konuşup telin sesini kismiyodu  ustune aptal saptal şeyler anlatiyodu can sıkıcı şeyler gonderdim hemen onu evine. Yanlizdik esimle geceleri arabaga qtar gezdirirdik arabada uyurdum.. 3 aylikken dis cikarmaya basladi 4 aydirda 8 dis cikardi anam agladi su cicegi bile cikardi sen düşün ya... dis cikarirken bagiriyolar ciglik atiyolar asla uyumuyolar kuzum... ilaclar felanda ise yaramiyo yarasa da 2 saat fln... o donemde cok agladim sutumu istemedi emmedi mama vermek zorunda kaldim reflusu de vardi mecburen....
Cok zor günler yasadim ancak su 2 gündür kasiklar bel beni bitirdi oglum 1 waat uyuyo uyaniyo bagiriyo oyuncaj istemiyo ek gida istemiyo uyutmak icin 1saat ugrasiorum yeniden kalkiyo....
Epey sinirlerim bozuk anlamadim daha kotu gunlerim oldu ama suanda epey bozuk sinirlerim.....