- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.952
- 248
- 37
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #3.421
Tamam olur tabikiPazartesi tekrar yaparım gebelik testi yapasim gelmiyor ovulasyon yaparım beni bilgilendirirsiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam olur tabikiPazartesi tekrar yaparım gebelik testi yapasim gelmiyor ovulasyon yaparım beni bilgilendirirsiniz![]()
kim yicek keçiboynuzunu ben mi kocam bey mi
anlat aydınlat bacım
şimdi bitarafına sok desen onu yapacak haldeyimay ceza yemesem bari jshsjsgjshsjs
Güzelll test yaptın mı ?Bugun tam adet olali 1 ay oluyo benimmm ... beyaz akintim gelmis kivamli. Kasik agrim 3 gundur ara ara tatli tatli gelip gidiyor
Valla bide böyle deneyeym dedimSistit olursun içinde tutarak yatma öyle aman deyim enfeksiyonla gebeliğe girersin mazallah
Kız bakma sen bu eskiler bilir bence bu işleri.. bazne yuzden filan anlıyorlar Yaa..Annemlerin orda komsumuz hamile misin yanakların ana yanagı gibi olmus dedi ilk defa duydum dyagahaj dedim kilodandır o kilodan![]()
hepimiz alalım inşallah yaaa, nolur yani hemencik oluverse filmlerdeki gibi
Alemsin Yaa a..kıyamam İnshaAllah alirisn güzle haberi![]()
Böyle yolda başımız dönse, doktor gelse eve deri alet çantasıyla, biz ince hastalık sanarken, doktor hamilesiniz desehepimiz alalım inşallah yaaa, nolur yani hemencik oluverse filmlerdeki gibi
Demi ya keşke isnhaAllah bakalim.mart ayında İnshaAllah kutlama yaparız hepimizhepimiz alalım inşallah yaaa, nolur yani hemencik oluverse filmlerdeki gibi
Yok yapmadim canimGüzelll test yaptın mı ?
amınnn en en onemlısı yaa, hayırlı evlat versın RabbımKizlarrr çokta izlemem ama TV açayım dedim karşıma çıktı.. paylaşmadan edemedim..
Belki takip ediyorsunuzdurda.. resimdeki kadın kaçmış gitmiş yan resimdeki herife... annesi ve babası uzun zamandır ilk kez sesini duyuor kızının kadin orda kriz geçirdi yavrummm diye diye.. kadının verdiği tepki " böyle çığlık atacak ne var ya " birde bu hanım efendi kendisi bizzat anne olmuş yani hem çocuğunu ve eşini bırakıp gitmiş.. bu ne edepsizlik yahuuu doğuran anaya böylemi yapılır..
Diyecegim tek şey şu.. Burda kırk takla atıyoruz çocuk sahibi olabilmek için...Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin..
O çocuk dünyaya gelsin nasıl olsa büyür düşüncesi çok yanlış hayatımızın yarısını feda etmemiz lazım diğer yarısını da diğer çocuğumuza inşallahKizlarrr çokta izlemem ama TV açayım dedim karşıma çıktı.. paylaşmadan edemedim..
Belki takip ediyorsunuzdurda.. resimdeki kadın kaçmış gitmiş yan resimdeki herife... annesi ve babası uzun zamandır ilk kez sesini duyuor kızının kadin orda kriz geçirdi yavrummm diye diye.. kadının verdiği tepki " böyle çığlık atacak ne var ya " birde bu hanım efendi kendisi bizzat anne olmuş yani hem çocuğunu ve eşini bırakıp gitmiş.. bu ne edepsizlik yahuuu doğuran anaya böylemi yapılır..
Diyecegim tek şey şu.. Burda kırk takla atıyoruz çocuk sahibi olabilmek için...Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin..
Canım bende öyle düşünüyorum ama şöyle birsey takılıyor aklıma Peki ya yumurtlama günümüzdeysek yada bi iki gün kalmışsa film esnasında zarar görmüş olabilir mi ki?sonuçta her ay aynı gün yumurtlama olduğuna emin değilizVallaha ben korunmicam doktor çekil dedidignde korun demedi.. bence korunmak icin bir sebeb yok tabiki kimseye asla demem benim gibi yap diye.. ama ben kendim doktordan duymadığım için korunmak.istemedim
bence kan ver o zaman en temiziYarin da kan verebilirim benim icin idrar testi ile kan ayni para oluyo![]()
Insallah yaramistirYa ben ilişkiden sonra 1 2 saat yatıyodum resmen ama 2 saat sonra duşa girp bende kaynar suyla yıkanıyodum ama uzanıyodumda yani. Bu ay zorladım kendimi ilişkiden sonra asla kalkmadım ne wc ye ne duşa. Uyudum öyle. Sabah kalktım duş aldım inşallah bi işe yaramıştır![]()
İnşallah öyledir canım bakalım adet agrım var ama gelen giden yok bakalım..Kız bakma sen bu eskiler bilir bence bu işleri.. bazne yuzden filan anlıyorlar Yaa..
Göğüsler ne durumda orada var mı bi hareketDongu 35 bat 4 mart sol bacal agrisi ve sicak basması
Valla ben kanala düştüğü gibi yakalıyorum galibasen nasıl bir hafta kala öğrenebildin kızzz testte nasıl çıktı hemen valla hemen kalkıp test yapasım geldi sen böyle diyince![]()