• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün iyi gibiyim canim, sabahtan beri yine uyutma çabaları huysuzluk var bende fitil verdim cok disi kaşınıyordu. Kelle paça söyledim corbacidan oğlana istahida yok çünkü ben kelle paca gelince gene ne guzel koktu sana anlatamam hemen biraz ictim karnimi oksadim al ye diye =) sonra ogluma yedirdim kelle pacayi iciyo cocuk fasulye yemiyo ay neler pisirdim dunden veri yemiyo ya normalde cok istahliydi cocugum =)

Simdi uyuyor.. bi baktim esim mutfaga girmis mutfagi topluyo.. dedim nabiosun uyuyunca toplarim ben dedim sana yardimci olmak istedim dedi.. allah razi olsun senden dedim topladi sagolsun... bende biraz oturuyorum simdi ekmek almaya gitti kocam (=

Valla bende durum bu bacım.. sende durum ne neler yapiyosun? Kiz kendini tanitsana biz isim yas meslek sehir hicbisi bilmiyoruz herkes yazsin bakem sende yaz ben başlatıyorum.

ismim merve derin
28 yas
Izmir
1 oglum var
2019 evlendim
Meslek Google seo uzmaniyim
Kaynanamdan nefret ediyor, gorumcemi seviyorum 🤣

Yarismaci arkadaşlara basarilar dilerim 🤣
[/QUOTE

Papatyamelo Papatyamelo canım ben de buraya transfer olabilirim artık regl oldum tam anlamıyla😅 iki seferdir erken geliyo düzenimi bozdu biraz ama şu an görünen regl tarihim bi uygulamada 20 birinde 22 yazıyo bilemedim sen en iyisi beni 21 mart yaz ikisinin ortası😄 inşallah görmem kırmızıları🌸

Insallah yaramistir
Dogum icinde son haftalarda sicak dus oneriliyor ama mesela ben hamilelikte kaynar suyla yikaniyordum hep kizim 41 haftanin sonlarinda dogdu 🤣
Aslında olcak oldumu kaynar su falan hikayede bakma işte 🤷🏻‍♀️ Her sey vakti zamanı gelince oluyor bak senin bebişininde 41.haftada doğması gerekiyormuş demekki 🥰 maşallah🧿

sözde bu ay ölesine takılacaktım ilk deneme diye, ama dayanamadım şu jelden aldım, 2 de test patlattım yanına 😆😆😆

Eklentiler

• Screenshot_20220225-183451_GittiGidiyor.webp
    Screenshot_20220225-183451_GittiGidiyor.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 56
sözde bu ay ölesine takılacaktım ilk deneme diye, ama dayanamadım şu jelden aldım, 2 de test patlattım yanına 😆😆😆
Bu test nasıl acaba bende internetten baktım dhagaha olursam bi dahaki aya erken test almak istiyorum 😂😂 sanki bi dahaki ay olacakmıscasına..

Folbiol verdi Dr. Dün eczaneye gittim en iyisi hangisi dedim gebelik için. Hepsinin içeriği aynı dedi bende o yüzden folbiol e devam edeyim dedim yanlış mı yaptım😢
Ben devlete guvenmiyorum d vit de bile yumurtlama bozucu titanyum oksit var bebeklere hamilelere veriyolar bile bile. O yuzden folibol icerigini bilmiyorum ama kendim arastirdim mutlaka dene derim imom cok faydali 8 kilo verdm hamileyken kusmaktan ama bebegim gelisiyodu imom sayesinde.

Kızlar bir sorum var biliyosunuz ben dinlenmeye çekildim aslında o yüzden doktor kontrollerim olmuyor kadın doğuma. Yalnız geçenlerde genel bir kan testi verdim rutin kontroller için D vitamini ve Demir eksikliği çıktı, tsh ise 2.84 çıktı bir fikriniz varmı bunlar hamile kalmaya engel mi?

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@Venev-
@asunny-
Derinvebebekleri Derinvebebekleri 1 Mart
@kahvesizasla911 Mart
@Dnbn1 Mart
@birhayalimsenn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Umuthepvar452 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@tgba983 Mart
portakalkek portakalkek 3 Mart
@Umutdolu19033 Mart
@minezmn414 Mart
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
Pasha22 Pasha22 4 Mart
@PeanutButterAndJelly5 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
@sevdaluk19116 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@pamuk34seker6 Mart
@Ballgrill6 Mart
@shdgndz7 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@liyalim7 Mart
@Ayseee19878 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
@Hello Kity8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@zrn889 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@LittleDreams10 Mart
@bshk199310 Mart
@sedacamasal10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
@Hayat su10 Mart
@Gzmyts5310 Mart
@hamsipaci10 Mart
@mellness8711 Mart
@HTCNM11 Mart
@dceke11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@LittleDreams12 Mart
@ozlemem13 Mart🤰👶
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@hzlsel13 Mart
@Bir_Mumine13 Mart
@jadeysm14 Mart
Hayattaysan Umut Var Hayattaysan Umut Var 14 Mart
@dua644114 Mart
@Roosaa14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Kayaa16 Mart
@Bedybedy16 Mart
@busraa261915 Mart
@Efsanemine16 Mart
@HafizHafsa16 Mart
@Random3316 Mart
@navicula17 Mart
@Mekap18 Mart
@Sina763618 Mart
@mlsbgs18 Mart
@niidos18 Mart
@sunnygirlll19 Mart
@Fang19 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
@srdgrmnc 20 Mart
@sabotta20 Mart
Cordessa Cordessa 21 Mart
@ManyakMisir22 Mart
@ftkz22 Mart
@Mrs Electrical Engineer23 Mart
@Pocha_23 Mart
@1 prenses annesi24 Mart
@akgnss24 Mart

Mart 11 ekleyebilir misiniz?

Bu test nasıl acaba bende internetten baktım dhagaha olursam bi dahaki aya erken test almak istiyorum 😂😂 sanki bi dahaki ay olacakmıscasına..
wala predictor erken testine 65 tl verdim en son, o cepte 😆 bunda 2sine 55 görünce alayım dedim. bunları yaparım çnce pozitif görürsem bi de predictor yaparım pahalı pahalı 😆😆😆

wala predictor erken testine 65 tl verdim en son, o cepte 😆 bunda 2sine 55 görünce alayım dedim. bunları yaparım çnce pozitif görürsem bi de predictor yaparım pahalı pahalı 😆😆😆
Bende pozitif görürsem saklicam o yuzden predictor para vermiyorum simdilik 😆

Papatyamelo Papatyamelo canım ben de buraya transfer olabilirim artık regl oldum tam anlamıyla😅 iki seferdir erken geliyo düzenimi bozdu biraz ama şu an görünen regl tarihim bi uygulamada 20 birinde 22 yazıyo bilemedim sen en iyisi beni 21 mart yaz ikisinin ortası😄 inşallah görmem kırmızıları🌸
Hoşgeldin canım inşallah 😊

Kızlarrr şimdi size soru 🚨
Gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı kaç?
bacım bu ay hamile kaldığımızı varsayarak mı konuşalım napalım bilemedim😁😁😁 öyleyse eğeer 33+2
Yine birşeyler mi geliyor yoksa bu soruyla 😂😂
kesinn 😆
Bende pozitif görürsem saklicam o yuzden predictor para vermiyorum simdilik 😆
aaay hele bi görsek çift çizgileri 😍😍😍😍

Back
X