• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar Canım biz de bir yıl arayla baktırdık ilkinde 2 idi sonuncusunda 6 çıktı sperm sayısı da 75 ml. Dan 120 ye çıkmış gittiğimiz yeni doktor günlük yediğin yemek dahi etkiler çok değişken bir şey dedi eğer varikosel vb bişey yoksa dedi arı sütü bal polen propolis karışımı macun önermişti ikinci test öncesi sonuçlar güzel çıktı sizde deneyebilirsiniz
Arı sütü bal polen prppolise daha 10 gün önce başladık.. inşallah işe yarar 🥺🙏🏼🙏🏼

yüzde 99 diyor bacım. doğrudur heralde ya
Yok kuzum predictor early de, regl gecikmesinden 6 gün önce diyor, yani battan 5 gün önce. Birde üstünde bir yerlerde, regl öncesinde %72 doğruluk gibi bir yazısı var.. %99 doğru sonucu regl gecikmesinde veriyor, bir gün sonrası yani ☹️☹️☹️

Kızlar merhaba bu 2.yumurtlama günüm. 1. Yumurtlamanın 1 gün öncesini değerlendirdik. 2. Yumurtlama gününü yani bugünü değerlendirdik. Yarın çatlama olursa değerlendireyim mi yoksa bir sonraki günü mü değerlendireyim? Geçen ay arka arkaya değerlendirdik olmadı bu ay gün aşırı deneyelim dedik

Eklentiler

• 00F69A2A-3F17-420E-B779-59D7C4DB396C.webp
    00F69A2A-3F17-420E-B779-59D7C4DB396C.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 43
Yok kuzum predictor early de, regl gecikmesinden 6 gün önce diyor, yani battan 5 gün önce. Birde üstünde bir yerlerde, regl öncesinde %72 doğruluk gibi bir yazısı var.. %99 doğru sonucu regl gecikmesinde veriyor, bir gün sonrası yani ☹️☹️☹️
Konu nedir bilmiyorum ama predictor early görünce yazmak istedim. Adetime 5 gün kala 2.8 kan değerini tespit etmiş bir testtir o. Ondan ötesini görmedim daha ben.

Kızlar merhaba bu 2.yumurtlama günüm. 1. Yumurtlamanın 1 gün öncesini değerlendirdik. 2. Yumurtlama gününü yani bugünü değerlendirdik. Yarın çatlama olursa değerlendireyim mi yoksa bir sonraki günü mü değerlendireyim? Geçen ay arka arkaya değerlendirdik olmadı bu ay gün aşırı deneyelim dedik
Terliklerindeki detaya bayildim cok sevimlisin 🥰

Bende ayda 2 kez yumurtlayanlardanim 2 tane ikizim oldu bak dikkst et hamileliklerine =)

şimd predictor'e baktım
6.gün %76
5. gün %96
sonraki adete yaklaşan günler %99 diyor.
yani 6da yapmayız 5 gün kala yaparız biz de 🤣

bu perfetil de daha elime geçmedi ama kutuda böyle bi ayrım vermemiş. direk 99 diyor

Eklentiler

• Screenshot_20220225-202838_Chrome.webp
    Screenshot_20220225-202838_Chrome.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 31
Terliklerindeki detaya bayildim cok sevimlisin 🥰

Bende ayda 2 kez yumurtlayanlardanim 2 tane ikizim oldu bak dikkst et hamileliklerine =)
Allah bağışlasın canım 😍 ben yanlış anlatmışım bu ilk yumurtlamamın 2. Günü demek istedim 😊 ama geçen ay 2 kez yumurtladın gerçekten kırpmaydık 2. Yumurtlamayı değerlendiremedik ilkinde peş peşe değerlendirdik ama olmadı 🥲

şimd predictor'e baktım
6.gün %76
5. gün %96

bu perfetil de daha elime geçmedi ama kutuda böyle bi ayrım vermemiş. direk 99 diyor
Heh işte 76.. valla bu bile gayet iyi.. hata payı veriyorlar tabiki çok normal. Perfertil kendine güveniyorsa demekki 😁😁😁

şimd predictor'e baktım
6.gün %76
5. gün %96

Ama o çok hassas bi test olduğu için yokken de var çıkarıyo diye okumuştum bi kaç başlıkta o yüzden en iyisi gecikmeyi bekleyip yapmak

Folbiol verdi Dr. Dün eczaneye gittim en iyisi hangisi dedim gebelik için. Hepsinin içeriği aynı dedi bende o yüzden folbiol e devam edeyim dedim yanlış mı yaptım😢
Folbiol çok yüksek zararlı fazlası folik değerin mi düşük ? Birde adet düzensizliğine hayıt otu icebilirsin sabah akşam 3 ay sonra düzene girer yumurtalarina da iyi gelir

Back
X