- 12 Kasım 2021
- 3.655
- 4.442
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #3.561
Yani eşin daha iyi bilir ama safra yada apandist ağrısı vuruyor da olabilirEşimde doktor gidelim gidelim diyorum acili küçük seylerle meşgul etmeyelim diyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani eşin daha iyi bilir ama safra yada apandist ağrısı vuruyor da olabilirEşimde doktor gidelim gidelim diyorum acili küçük seylerle meşgul etmeyelim diyor![]()
Arı sütü bal polen prppolise daha 10 gün önce başladık.. inşallah işe yararMerhabalar Canım biz de bir yıl arayla baktırdık ilkinde 2 idi sonuncusunda 6 çıktı sperm sayısı da 75 ml. Dan 120 ye çıkmış gittiğimiz yeni doktor günlük yediğin yemek dahi etkiler çok değişken bir şey dedi eğer varikosel vb bişey yoksa dedi arı sütü bal polen propolis karışımı macun önermişti ikinci test öncesi sonuçlar güzel çıktı sizde deneyebilirsiniz
yüzde 99 diyor bacım. doğrudur heralde yaKesinmi bu ultra erken peki 6 gun?
wala apandisit böle sancı bulantı yaparGideceğim esim gelsinmidem de bulanmaya başladı
Yok kuzum predictor early de, regl gecikmesinden 6 gün önce diyor, yani battan 5 gün önce. Birde üstünde bir yerlerde, regl öncesinde %72 doğruluk gibi bir yazısı var.. %99 doğru sonucu regl gecikmesinde veriyor, bir gün sonrası yaniyüzde 99 diyor bacım. doğrudur heralde ya
Kanima girme kiz benim bakkkkkkkyüzde 99 diyor bacım. doğrudur heralde ya
Konu nedir bilmiyorum ama predictor early görünce yazmak istedim. Adetime 5 gün kala 2.8 kan değerini tespit etmiş bir testtir o. Ondan ötesini görmedim daha ben.Yok kuzum predictor early de, regl gecikmesinden 6 gün önce diyor, yani battan 5 gün önce. Birde üstünde bir yerlerde, regl öncesinde %72 doğruluk gibi bir yazısı var.. %99 doğru sonucu regl gecikmesinde veriyor, bir gün sonrası yani![]()
Terliklerindeki detaya bayildim cok sevimlisinKızlar merhaba bu 2.yumurtlama günüm. 1. Yumurtlamanın 1 gün öncesini değerlendirdik. 2. Yumurtlama gününü yani bugünü değerlendirdik. Yarın çatlama olursa değerlendireyim mi yoksa bir sonraki günü mü değerlendireyim? Geçen ay arka arkaya değerlendirdik olmadı bu ay gün aşırı deneyelim dedik
Vay anasini ya keske onu alsaydımKonu nedir bilmiyorum ama predictor early görünce yazmak istedim. Adetime 5 gün kala 2.8 kan değerini tespit etmiş bir testtir o. Ondan ötesini görmedim daha ben.
şimd predictor'e baktımYok kuzum predictor early de, regl gecikmesinden 6 gün önce diyor, yani battan 5 gün önce. Birde üstünde bir yerlerde, regl öncesinde %72 doğruluk gibi bir yazısı var.. %99 doğru sonucu regl gecikmesinde veriyor, bir gün sonrası yani![]()
Allah bağışlasın canımTerliklerindeki detaya bayildim cok sevimlisin
Bende ayda 2 kez yumurtlayanlardanim 2 tane ikizim oldu bak dikkst et hamileliklerine =)
Evet ya tıp nereye gidiyorAhahaha. Bir icaat edemediler böyle bir şey![]()
Heh işte 76.. valla bu bile gayet iyi.. hata payı veriyorlar tabiki çok normal. Perfertil kendine güveniyorsa demekkişimd predictor'e baktım
6.gün %76
5. gün %96
sonraki adete yaklaşan günler %99 diyor.
yani 6da yapmayız 5 gün kala yaparız biz de
bu perfetil de daha elime geçmedi ama kutuda böyle bi ayrım vermemiş. direk 99 diyor
Evet ya tıp nereye gidiyor![]()
Ama o çok hassas bi test olduğu için yokken de var çıkarıyo diye okumuştum bi kaç başlıkta o yüzden en iyisi gecikmeyi bekleyip yapmakşimd predictor'e baktım
6.gün %76
5. gün %96
sonraki adete yaklaşan günler %99 diyor.
yani 6da yapmayız 5 gün kala yaparız biz de
bu perfetil de daha elime geçmedi ama kutuda böyle bi ayrım vermemiş. direk 99 diyor
artık yoktan var çıkarıyosa da öööeeeeeh yeter diye cama çıkar bağırırımAma o çok hassas bi test olduğu için yokken de var çıkarıyo diye okumuştum bi kaç başlıkta o yüzden en iyisi gecikmeyi bekleyip yapmak
Evet canım bende okudum silik cıkınca gidenler negatif dönebiliyor maalesef..artık yoktan var çıkarıyosa da öööeeeeeh yeter diye cama çıkar bağırırım
Folbiol çok yüksek zararlı fazlası folik değerin mi düşük ? Birde adet düzensizliğine hayıt otu icebilirsin sabah akşam 3 ay sonra düzene girer yumurtalarina da iyi gelirFolbiol verdi Dr. Dün eczaneye gittim en iyisi hangisi dedim gebelik için. Hepsinin içeriği aynı dedi bende o yüzden folbiol e devam edeyim dedim yanlış mı yaptım![]()