- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #3.621
YaaBiz de 12 Eylül![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaBiz de 12 Eylül![]()
Amiinn cümlemizin1 gün varmış aramızda ayy inşallah güzel sonuçlanır herşey![]()
Hayret kaynanasin7 seven biri var burda =)Bende yazayım o zaman
İsim hale
28 yaş
İstanbul
Çevirmenim
2020 de evlendim
çocuğum yok
Kaynanamı ve gorumcemi severim![]()
Bende severim kendi annemden gormedigim iyiliği gördüm..Anneliği öğretti sağolsun tek şansım eşim ve ailesi olduHayret kaynanasin7 seven biri var burda =)
ay çok sevindim bişey çıkmamasınaaCanim apandisit değilmiş cok şükür. Gebelik belirtisi olabilir ama daha cok erken dediler ağrı kesici verdi arveles
Ohh çok sevindim canım.. şimdi nasılsın? Bebiştir inşallah yaaCok şükür değilmiş canim
Allah bin kere razı olsun çok güzel konuşur ve davranır bana nasıl sevmiyim ki böyle oluncaHayret kaynanasin7 seven biri var burda =)
Vaaay be helal olsun o anneye ozaman ..Bende severim kendi annemden gormedigim iyiliği gördüm..Anneliği öğretti sağolsun tek şansım eşim ve ailesi oldu![]()
Cok iyi ya keske bizimkide oyle olsaydı.Allah bin kere razı olsun çok güzel konuşur ve davranır bana nasıl sevmiyim ki böyle olunca
Allah tüm kötü kalplere kötü düşünceli insanlara selamet versin canım.Cok iyi ya keske bizimkide oyle olsaydı.
benim kaçışım yok anlamadında dedim![]()
Kesinlikle! Sonunda bu forumda benim gibi düşünen birini gördümSistit olursun içinde tutarak yatma öyle aman deyim enfeksiyonla gebeliğe girersin mazallah
İnşallah hepimiz kuşumHoş geldin hoş da gidersin inşallah canım
Kız benim adımı yazmışsın batı yazmamışsıınHoşgeldin canım inşallah![]()
Ne zaman hastalansam kayınvalidem 3 öğün gelir yemeğimi kendi eliyle yedirir görümcem evi temizler kayınpederim babam der gözlerimin içine bakar ama kendi ailem ne gelir ne arar ne sorarlar ruhları duymaz ölmüşüm kalmışım en ufak biseylerinde de aptal gibi kalkar koşar giderim..Evlerimizde 10 dakikada mesafede ama yoklar..Kayınvalidem sınava hazirlanayim diye hala yemeklerimizi yapar utumuzu ütüler çarşıya çıksam sürekli arar başıma bişey geldi mi diye...32 yaşımdan sonra aile nasıl olunur anne nasıl olunur hepsini ondan öğreniyorum hakkını ödeyemem asla.. Kendi annemden daha değerlidir..Rabbim tüm kötü niyetli insanları ıslah etsin en baştada kendi öz ailemi yazıkk valla yine sinirlerim bozuldu aglayasim geldiVaaay be helal olsun o anneye ozaman ..
Evet geçen hafta iğneleri yiyip hala oturamayinca öğrendim bende ajskdkdkKesinlikle! Sonunda bu forumda benim gibi düşünen birini gördümilişki sonrası uzun süre yatmanın hatta ayakları dikmenin hiçbir işe yaradığına inanmıyorum.
bir defa sistit oldum, bir daha olmamak için hala dua ederim![]()
Geçmiş olsunEvet geçen hafta iğneleri yiyip hala oturamayinca öğrendim bende ajskdkdk![]()